|

Dell Enterprise COBOL

Uw COBOL-applicaties migreren naar een kostenbesparend platform

De COBOL-applicaties op uw mainframe bevatten mogelijk jaren aan waardevolle bedrijfslogica maar het kan erg kostbaar zijn om ze op complexe legacy systemen uit te blijven voeren. Dell Enterprise COBOL levert een alternatief voor COBOL op het mainframe en Micro Focus® COBOL-dialecten waarmee u de total cost of ownership kunt verlagen zonder enig gevolg voor bestaande ontwikkelingsteams. 

Dell Enterprise COBOL voorziet u van een krachtige omgeving waarin u uw bedrijfskritieke COBOL-applicaties en open systemen kunt ontwikkelen en implementeren. Dankzij ondersteuning van legacy COBOL-dialecten kunt u bestaande interactieve en batch-omgevingen (plus zelfstandige applicatie-implementaties) migreren, zonder of met weinig codewijzigingen.

Dell Enterprise COBOL bevat:

  • Krachtige COBOL-compiler: Genereer geoptimaliseerde objectcodes die u op verschillende platforms kunt implementeren, zoals Linux® en Microsoft Windows. Zo profiteert u maximaal van implementaties van 32- of 64-bits-systemen.
  • Gestroomlijnde, porteerbare runtimeomgeving: Verbeter de prestaties van veel algemene bedrijfssituaties met een runtime-omgeving die is ontworpen om de overhead te verlagen en optimale toegang tot data te bieden.
  • Flexibele geïntegreerde ontwikkelingsomgeving gebaseerd op Visual Studio: Voorzie uw COBOL-programmeurs van één enkele, flexibele omgeving voor alle ontwikkelingstaken (ontwerp, programmering, tests en probleemoplossing) in een algemeen geaccepteerd en uitbreidbaar framework.
  • Groot aantal mogelijkheden voor datatoegang: Vereenvoudig de overstap op het Dell Enterprise COBOL-platform met ondersteuning voor alle algemene COBOL-bestandsstructuren, recordtypen en relationele databases.
Distribueer en hevel uw waardevolle applicatiecode snel over op een groot aantal open systemen met Dell Enterprise COBOL.

Neem contact op met een Dell vertegenwoordiger voor meer informatie.
Neem contact op met een Dell expert