|

Serverintegratie

Implementeer servers sneller en minimaliseer onderbrekingen

U hebt waardevolle middelen gebruikt om de juiste servers te verkrijgen voor uw organisatie. Nu moet u deze servers snel installeren en inrichten om maximaal te profiteren van uw investering, en om onderbrekingen in het bedrijf te voorkomen. Helaas kan het een duur en inefficiënt gebruik van IT-bronnen zijn om zelf de tijd te nemen om de systemen te installeren.

Met Dell krijgt u toegang tot een breder scala aan services voor serverintegratie, inclusief:

  • Datacenteroplossingen: Hyperscale-omgevingen die een groot aantal servers vereisen (bijvoorbeeld virtuele serverfarms, sociale media-websites en High Performance Computing Clusters moeten speciaal worden ontworpen en volledig worden opgebouwd). Ons team van experts op het gebied van systeemarchitectuur en voeding/koeling heeft uitgebreide kennis van de sector, en we kunnen kunnen van engineer tot engineer samenwerken om unieke oplossingen te ontwikkelen die zijn geoptimaliseerd voor uw bedrijf. Met ons globale bereik kunnen we u helpen om de totale kosten van computers te verlagen, waar dan ook ter wereld uw kantoren zich bevinden.
  • Implementatie op afstand: Profiteer van implementatie op afstand voor nieuwe of bestaande Dell PowerEdge™ producten. Via een beveiligde internetverbinding kunnen we uw nieuwe server op afstand configureren volgens precieze specificaties. Deze service biedt een voordelige en efficiënte manier om nieuwe servers te integreren in uw omgeving.
  • Standaard serverinstallatie: Vertrouw erop dat onze experts op locatie uw hardware implementeren en configureren, en door Dell ondersteunde netwerkbesturingssystemen (NOS) installeren.
  • Optionele rackintegratie — Als u onze volledige service voor serverintegratie niet nodig hebt, kunnen we uw nieuwe serverproducten op locatie in racks monteren en bekabelen, of in onze fabriek vóór de verzending. Uw nieuwe systemen zijn dan gereed voor integratie in uw omgeving.
Neem om te beginnen contact op met uw Dell vertegenwoordiger.
Implementatieservices