|

Opslagintegratie

Bevrijd uw IT-personeel

Het installeren en provisioning van nieuwe opslagapparaten kan duur en overweldigend zijn. En als het niet juist wordt gedaan kan dit uw dagelijkse activiteiten aanzienlijk verstoren. Integratie kan ook complex zijn, vooral als u een Storage Area Network (SAN) of gevirtualiseerde opslag implementeert of als u werkt met een geconvergeerd netwerk.

Met Dell services voor opslagintegratie krijgt u ondersteuning van technici die ervaring hebben met talloze opslagimplementaties, en die ook de kennis hebben om elke stap van het proces te stroomlijnen, van ontwerp en projectplanning tot installatie en provisioning. Als u met ons team samenwerkt, kunt u er zeker van zijn dat uw opslagapparaten zijn geconfigureerd voor volledige schaalbaarheid, prestaties en betrouwbaarheid, rechtstreeks vanaf het begin.

Kies uit een breed scala aan services voor opslagintegratie, die geschikt zijn voor de meeste zakelijke vereisten, en ook uit aangepaste services voor zeer complexe of ongebruikelijke opslagimplementaties, inclusief:
  • Projectbeheer: Experts van Dell houden toezicht op het project voor opslagimplementatie tijdens elke fase van de integratie.
  • Planning: We analyseren de vereisten van uw omgeving en de toepassingen die actief zijn in de omgeving, en we identificeren het volledige bereik van het opslagproject en de invloed ervan op uw IT-infrastructuur en -strategie. Wanneer is bevestigd dat de doelomgeving stabiel is, voeren we vervolgens een gedetailleerde controle op gereedheid uit en maken we een gedetailleerd projectplan.
  • Installatie: Onze opslagtechnici plaatsen uw opslagproducten in een rack en voltooien de bekabeling. Vervolgens sluiten we ze aan op uw netwerk. Er zijn extra installatieservices beschikbaar voor Dell opslagsystemen, Direct Attached Storage (DAS), SAN-oplossingen en andere hardware- en softwareproducten.
  • Testen: We testen de algehele functionaliteit en gereedheid voor productie van de hard- en softwareoplossing voor integratie. Vervolgens richten we uw nieuwe opslagoplossing in en zetten we het online.
  • Productoriëntatie: Technici van Dell zorgen ervoor dat uw personeel bekend is met de manier waarop uw nieuwe opslagarrays en -toepassingen in uw omgeving zouden moeten functioneren.
  • Rackintegratie: Als u onze volledige service voor opslagintegratie niet nodig hebt, kunnen we uw nieuwe serverproducten op locatie in een rack monteren en bekabelen, of in onze fabriek vóór de verzending. Uw nieuwe systemen zijn dan gereed voor integratie in uw omgeving.
Neem om te beginnen contact op met uw Dell vertegenwoordiger.