|

Netwerkintegratie

Optimaliseer uw netwerk op switch- en routerniveau

Als een datacenterimplementatie juist wordt uitgevoerd, betekent dit dat switches en routers juist worden geïntegreerd, niet alleen servers en opslagapparaten. Dit kan ervoor zorgen dat u uw netwerk niet overbelast met problemen, zoals niet-optimaal gegevensverkeer, slechte responstijden van databases, onjuiste prioriteiten op toepassingsniveau en innerlijke switch en Storage Area Network-congestie (SAN).

Daarom biedt Dell deskundige integratieservices voor switches en routers. Onze netwerkspecialisten zijn op de hoogte van de nieuwste best practices en netwerktechnologieën, zodat u erop kunt vertrouwen dat ze uw systeemintegratie snel uitvoeren, en dat ze deze systemen optimaliseren voor maximaal rendement van uw datacenterinvesteringen.

U kunt kiezen uit een reeks services voor switches en routers, inclusief:
  • Installatie van switches en routers: We sluiten switches en routers aan op uw aangesloten servers, opslagproducten en client-pc's. Vervolgens monteren we uw apparaten in een rack van Dell en testen we ze om ervoor te zorgen dat ze juist zijn aangesloten.
  • Integratie van switches en routers: Naast onze standaard installatieservice, hebt u ook toegang tot één aanspreekpunt om een aangepaste integratie te plannen en organiseren die de beveiliging, beschikbaarheid en prestaties van het netwerk optimaliseert.
  • Integratie van meerdere leveranciers: Omdat uw datacenter producten van verschillende bronnen bevat, kunnen we het proces voor integratie van switches en routers aanpassen, zodat we interoperabiliteit van meerdere leveranciers kunt optimaliseren binnen uw IT-omgeving.
  • Optionele rackintegratie: Als u onze volledige netwerkintegratieservice niet nodig hebt, kunnen we uw nieuwe netwerkproducten op locatie in een rack monteren en bekabelen, of in onze fabriek vóór verzending. Uw nieuwe systemen zijn dan gereed voor integratie in uw omgeving.
Neem om te beginnen contact op met uw Dell vertegenwoordiger.
Implementatieservices