|

Dell ProSupport Plus

Dell ProSupport Plus

Zet met vertrouwen complexe technologieën in

Cruciale workloads en toepassingen vereisen een constante beschikbaarheid en de ondersteunende systemen hebben meer nodig dan break/fix-support. Ze hebben proactieve en preventieve maatregelen nodig om problemen te voorkomen.

Als antwoord op de veranderingen in datacenters en complexe omgevingen heeft Dell ProSupport Plus ontwikkeld. Dell ProSupport Plus combineert expertise, technologie en omgevingsintelligentie zodat u met vertrouwen complexe technologieën kunt toepassen.

Dit enterprise-level support model biedt u op proactieve wijze betere prestaties en stabiliteit van uw cruciale systemen, zodat u zich kunt richten op uw strategische doelen.

Wanneer u kiest voor Dell ProSupport Plus beschikt u over:

  • Een gespecialiseerde technische accountmanager die uw bedrijf en uw omgeving kent
  • Remote-monitoring en geautomatiseerde support via Dell SupportAssist-technologie om problemen te vinden voordat ze kritiek worden 
  • Rechtstreekse toegang tot support op hoog niveau van onze senior ProSupport-technici voor snelle probleemoplossing
  • Op maat gemaakte adviezen op basis van regelmatige health checks, analyses van supporttrends en best practices vanuit het hele Dell-klantenbestand om preventief supportproblemen te verminderen en prestaties te verbeteren