|

IT Advisory Services

Een nieuwe manier om uw support te bieden

Ongeacht of uw IT-medewerkers een paar honderd werknemers dagelijkse technische support bieden of een wereldwijde complexe IT-infrastructuur onderhouden, ze staan onder constante druk. En ondanks alle inspanningen die ze leveren, beschikken ze mogelijk niet over de middelen en de processen die nodig zijn om te anticiperen op toekomstige behoeften aan support en om nieuwe mogelijkheden te vinden om kosten te reduceren.
 
Dell IT Advisory Services levert incidentrapportering en trendanalyses voor de volledige clientomgeving, zodat u systeemproblemen kunt identificeren en uw operationele efficiëntie kunt optimaliseren. Met de IT Advisory Services hebt u de keuze uit twee proactieve pakketten voor uw IT-behoeften:
  • Het IT Advisory Essential Package is een aanbod op instapniveau met een compacte reeks mogelijkheden, waarbij proactieve rapportage- en analysefuncties worden geleverd om niet-geplande downtime te verminderen. Ontwikkel uw supportplan met inzichten van een aangewezen Technical Account Manager, kwartaalrapportage, analyses en een service-overzicht.
  • Het IT Advisory Strategic Package bevat alles uit het Essential Package en voegt supportplanning op maat toe met een Technical Account Manager, kwartaalbeoordelingen en bezoeken ter plaatse. Samen ontwikkelen we een supportplan dat voldoet aan belangrijke bedrijfsdoelen.
Of u nu voor het Essential Package of Strategic Package kiest, u kunt rekenen op deskundig advies van experts die u kunnen helpen uw uptime, prestaties en besparingen te maximaliseren.
Neem contact op met een Dell expert