|

Unified Communications en consultingservices voor samenwerking

Consulting voor Unified Communications: ontdek nieuwe manieren om te werken met behulp van Flexible WorkStyle

Consulting voor Unified Communications met Microsoft® Lync®
Stelt u zich voor dat uw organisatie echt verbonden is, met informatie, inzichten en innovatie die zonder beperkingen worden gedeeld met teamleden. Stelt u zich een werkstijl voor waarbij de beste werknemers kunnen samenwerken om problemen in realtime op te lossen en productiviteit te verhogen. Met Dell Flexible WorkStyle kan dit alles werkelijkheid worden. Met Flexible WorkStyle kunnen uw werknemers mobiel en flexibel werken en in realtime verbinding maken en samenwerken. Werknemers kunnen andere werknemers vinden die de juiste vaardigheden hebben, op afstand samenwerken en uiteindelijk innoveren in uw gehele organisatie.

Onze consultants kunnen met u samenwerken om een holistische benadering van Unified Communications en samenwerking te verkennen, en om u een beter inzicht te geven in de huidige uitdagingen om een realistisch pad te ontwerpen zodat u uw doelen kunt behalen. Verbeter de communicatiemogelijkheden van uw organisatie met onze gedefinieerde technische architecturen en herhaalbare unieke kaders, waardoor wij 's werelds grootste Lync-partner van Microsoft zijn geworden.

Bouw een betrouwbare basis met Dell en Microsoft
Of u nu lokaal of globaal personeel hebt, consultants van Dell hebben uitvoerig geteste mogelijkheden waarmee we u begeleiden bij uw Unified Communications-strategie, zodat u kunt voldoen aan bedrijfsbehoeften.
Consultants van Dell kunnen samenwerken met uw team om een UC-oplossing (Unified Communication) op basis van Microsoft® Lync® te ontwerpen, implementeren en integreren in uw organisatie. Onze rendabele oplossing houdt rekening met al uw bedrijfs- en IT-vereisten en kan uw huidige spraak- en/of videoplatformen aanvullen of vervangen. Als u uw e-mail, voicemail, telefonie, audio- en videoconferencing combineert via een IP-netwerk en dit beschikbaar maakt via één uniforme interface, kan dit resulteren in een aanzienlijke boost voor de efficiëntie van uw werknemers en kunnen nieuwe bedrijfsprocessen mogelijk worden.

De consultingservices van Dell bieden een getest ecosysteem van mensen, processen en producten, dat om kan gaan met alle vereisten van een Unified Communications-omgeving met de mogelijkheden en flexibiliteit die de werknemers van vandaag vereisen. Consultingservices voor Microsoft Lync zijn onderdeel van Flexible WorkStyle van Dell, een bedrijfsinitiatief dat gericht is op het creëren van zeer mobiel en flexibel personeel.

Nieuw, Dell Agile Consulting: flexibele services voor consulting, door u ontworpen
Onze bewezen flexibele aanpak van technische leveringen is ontworpen voor het maximaliseren van resultaten in uw Microsoft Lync-projecten We beginnen met een bespreking met u om een overzicht te krijgen van uw behoeften, taken te identificeren en in te schatten, en een takenlijst met prioriteiten op te stellen. Daarna beginnen onze consultants meteen met het uitvoeren van de takenlijst en houden ze dagelijkse controlepuntvergaderingen om met u te controleren of alles goed gaat en nieuwe prioriteiten te stellen. Op de laatste dag sluiten we het project af om onze resultaten te rapporteren en eventuele volgende stappen te identificeren.

Voor meer informatie over deze services gaat u naar www.dell.nl/services of neemt u contact op met uw Dell Account Manager.
Neem contact op met een Dell expert