|

Dell en Esri

esri Dell en Esri werken samen om GIS-oplossingen (Geographic Information System) te bieden, die zijn gebouwd met de filosofie dat een geografische benadering voor probleemoplossing zorgt voor betere communicatie en samenwerking.
Deze oplossingen zijn gericht op sociale, economische, zakelijke en milieuproblemen, op lokale, regionale, nationale en wereldwijde schalen.

Bepaalde Dell Precision workstations(In het Engels) zijn gekwalificeerd voor ArcGIS for Desktop (In het Engels), de Windows-gebaseerde software van Esri, waarmee oplossingen worden ontworpen en beheerd door geografische kennis toe te passen. Door deze software te gebruiken op Dell Precision workstations, krijgt u het volgende:
  • Geavanceerde tools voor analyse en geografische verwerking, zodat u veel beter besluiten kunt nemen
  • Krachtige tools voor bewerking, om ontwerp, invoer en opschonen van gegevens te vereenvoudigen
  • Volledige voorzieningen voor het cartografische productieproces, om veel aspecten van cartografie te automatiseren en intelligente productie van kaarten minder tijdrovend te maken
  • Onbeperkt delen van gegevens en kaarten, om informatie eenvoudig te maken en te delen met personen, groepen of organisaties

Het partnerschap tussen Dell en Esri biedt voordelen voor een grote reeks gebruikers van GIS, inclusief cartografen, stedelijke planners, olie- en gasbedrijven, planners voor vervoer, bosbeheerders, nutsbedrijven, militaire organisaties en de gezondheidszorg.

Laat een expert contact met u opnemen voor meer informatie over onze workstationoplossingen.

U kunt ook gebruikmaken van ons Dell Precision workstationadvies, een interactieve tool die u kan helpen een Dell Precision pc te kiezen die aan uw computerbehoeften voldoet.