|

Dell en PTC

Workstation-oplossingen voor Product Lifecycle Management (PLM)

PTC Dell en PTC bieden klanten volledige PLM-oplossingen waarmee afzonderlijke fabrikanten blijvende voordelen op het gebied van producten en services kunnen behalen.

Met technologie-oplossingen van PTC kunnen klanten de manier waarop ze serviceproducten maken transformeren in de gehele levenscyclus, van het bedenken en ontwerpen tot sourcing en service. PTC biedt ongeëvenaarde expertise in meerdere verticale markten: ruimtevaart en defensie, auto-industrie, elektronica en high-tech, industriële, medische apparatuur, en de detailhandel en consumenten.

Door PTC software te draaien op Dell Precision workstations (In het Engels), kunt u innovatie van producten ontketenen, samenwerking verbeteren en ervoor zorgen dat gegevensintegriteit behouden blijft bij engineering en in de gehele onderneming, toeleveringsketen en alle servicepartnernetwerken.

Dell systemen bieden de essentiële infrastructuur om de volgende toepassingen van PTC uit te voeren:

  • Creo®, een schaalbare reeks combineerbare, geïntegreerde ontwerptoepassingen voor het gehele spectrum van productontwikkeling. Dell Precision workstations zijn Creo Ready™ en bepaalde workstations zijn gecertificeerd voor Creo (In het Engels). SPECapc for Creo 2.0 (In het Engels)is nu verkrijgbaar voor benchmarktests op Dell Precision workstations.
  • Windchill®, PLM software voor het beheren van productcontent en -processen. Er is een implementatiehandleiding voor Windchill 10.0 verkrijgbaar om klanten met Dell servers te adviseren over overwegingen bij de implementatie.
  • Arbortext®, de oplossing voor service-informatie waarmee up-to-date gegevens over service en onderdelen worden beheerd, zodat dynamische technische 3D-informatie kan worden geleverd.
  • Integrity, oplossingen voor Application Lifecycle Management (ALM) waarmee personen, processen en artefacten worden verbonden tijdens de levensduur van de software en het systeem.
  • Mathcad®, de industriestandaard software voor berekeningen bij engineering, die complexe berekeningen vereenvoudigen door vergelijkingen, tekst en grafische vormgeving te combineren in een toonbare indeling

Laat een expert contact met u opnemen voor meer informatie over onze workstation-oplossingen, of voor meer informatie over PTC op www.ptc.com (In het Engels).

U kunt ook gebruikmaken van ons Dell Precision workstationadvies, een interactieve tool die u helpt een Dell Precision workstation te kiezen die aan uw computerbehoeften voldoet.