|

Dell Chassis management Controller (CMC)

De Dell Chassis Management Controller biedt u verdere innovatie van OpenManage met snel, eenvoudig en intuïtief beheer voor een chassis met meerdere bladeservers en de servers, storage en netwerkapparatuur in dit chassis.

De Dell CMC module maakt gebruik van een beveiligde browsergebaseerde interface die kan worden gebruikt om een grondige systeeminventarisatie te maken, taken voor configuratie en bewaking uit te voeren, servers op afstand in- en uit te schakelen en waarschuwingen in te schakelen voor gebeurtenissen met betrekking tot componenten in het systeemchassis. De CMC is geïntegreerd in het platformchassis, vereist geen installatie van extra software en is ook toegankelijk via een LCD-scherm aan de voorkant.

Omdat de CMC bovendien samenwerkt met de iDRAC op elke server, kunt u serverspecifieke functies van iDRAC uitvoeren, zoals updates, het wijzigen van instellingen of het openen van een externe consolesessie via de interface van CMC.

U kunt de webinterface van CMC gebruiken om meerdere systemen van hetzelfde type te bewaken zonder extra bekabeling. Met dit scherm leest u eenvoudig een snelle, nauwkeurige weergave van de systeemstatus van meerdere servers. U kunt ook back-ups maken van instellingen voor elk chassis en deze instellingen repliceren, en BIOS-profielen opslaan of toepassen voor afzonderlijke bladeservers zodat het toevoegen van nieuwe blades of chassis aan uw omgeving eenvoudiger en meer geautomatiseerd wordt. Het is zelfs mogelijk om instellingen toe te wijzen aan een lege slot. De instellingen worden dan toegepast wanneer in de toekomst een nieuwe server in die slot wordt ingevoegd.

Voor meer informatie over de Chassis Management Controller gaat u naar het Dell Tech Center (In het Engels) of neemt u contact op met een Dell expert .
Neem contact op met een Dell expert