|

OpenManage Connections

Gebruikmaken van uw bestaande IT-investeringen

Dell OpenManage™ Connections biedt u een eenvoudig pad voor het toevoegen van support voor apparaten van externe leveranciers, zodat u uw bestaande beheertools kunt blijven gebruiken en op eenvoudige wijze Dell serversystemen toe kunt voegen aan uw bestaande IT-omgeving. Integreer nieuwe systemen op uw eigen tempo. Beheer nieuwe Dell servers en storage met uw bestaande beheertools, en verleng tegelijkertijd de nuttige levensduur van uw bestaande capaciteit. Met OpenManage Connections kunt u bewaking en probleemoplossing van Dell bedrijfsmiddelen toevoegen aan uw IT-infrastructuur.
  • OpenManage Connection voor Oracle 
  • OpenManage Connections voor HP 
  • OpenManage Connections voor IBM 
  • OpenManage Connection voor CA

OpenManage Connection voor Oracle   

Om u te helpen uw infrastructuur snel te implementeren, efficiëntie van capaciteit te maximaliseren en de servicekwaliteit te versterken in een datacenter op basis van Oracle, hebben we samen met Oracle het portfolio Dell Active Infrastructure voor Oracle gemaakt. Het middelpunt van dit portfolio is een uitgebreide reeks geteste en gevalideerde referentiearchitecturen met Oracle Validated Configurations die zijn ontwikkeld en geoptimaliseerd voor Oracle Linux® en Oracle VM. Active Infrastructure voor Oracle biedt gedetailleerde begeleiding bij implementaties, inclusief opties voor geautomatiseerde installatie. Naast het vereenvoudigen van implementaties helpt Active Infrastructure voor Oracle beheerders ook bij het omgaan met talloze aanvullende aspecten van het beheren van een Oracle-omgeving.

 

De Dell OpenManage plug-in voor Oracle Enterprise Manager biedt hardwaredetectie, inventarisatie, bewaking, toewijzing tussen workloads en hardware, koppelingen van apparaten en starten van de beheerconsole, en dit alles vanuit Oracle Enterprise Manager. De plug-in biedt configuratie en beheer van de hardware-elementen van een Oracle-implementatie door het bieden van beheer voor 'link-and-launch' hardware-elementen. Dit is een essentieel component voor optimalisering van prestaties. Met deze geïntegreerde benadering kunt u de levenscyclus van software- en hardware-implementaties proactief beheren, inclusief foutisolatie en probleemoplossing. De benadering biedt ook een holistische weergave van de infrastructuur (applicaties, besturingssystemen en hardware) via de interface van één gemeenschappelijke tool.  


OpenManage Connections for HP

Dell OpenManage Connection voor HP Operations Manager: de Dell Smart Plug-in (SPI) voor HP Operations Manager biedt out-of-band bewaking zonder agents voor 12e generatie (of nieuwere) Dell PowerEdge™ servers, en ook traditionele agentgebaseerde bewaking via de Dell OpenManage™ Server Administrator voor (negende generatie of nieuwere) PowerEdge servers. Wanneer u de Dell gebruikt met HP Operations Manager, kunt u eenvoudig bewaking en probleemoplossing van Dell bedrijfsmiddelen toevoegen aan uw IT-infrastructuur. 

Dell OpenManage Connection voor HP Openview Network Node Manager: gebruik deze Dell OpenManage Connection voor het bewaken van Dell PowerEdge servers en PowerVault™ storage-arrays vanuit de console van HP OpenView Network Node Manager. Met de Dell OpenManage Connection voor HP OpenView Network Node Manager kunt u Dell systemen eenvoudig integreren, bewaken en groeperen binnen uw bestaande framework voor systeembeheer van HP OpenView.

OpenManage Connections voor IBM/Tivoli

Dell OpenManage Connection voor IBM Tivoli Netcool/OMNIBus: bewaak Dell PowerEdge™ servers en PowerVault™ storage-arrays vanuit de console van IBM Tivoli Enterprise. Groepeer en bewaak Dell systemen op eenvoudige wijze binnen een bestaand framework voor systeembeheer van IBM Tivoli Enterprise. Met de verbinding kunnen in realtime waarschuwingen en statusinformatie worden afgebeeld in de console van Tivoli, zodat u snel meer informatie hebt en indien nodig corrigerende maatregelen kunt uitvoeren. De nieuwste release biedt ook de mogelijkheid tot beheer zonder agents van Dell servers die zijn uitgerust met iDRAC7 (of nieuwere versies) van Dell voor out-of-band beheer. Onze Chassis Management Controller en EqualLogic™ storage-apparaten kunnen ook worden bewaakt door IBM Tivoli Netcool/OMNIbus als deze verbinding wordt gebruikt. De verbinding ondersteunt ook het starten van één-op-één consoles na waarschuwingen van Dell Device en het starten van Dell Tools vanaf de console van OMNIbus.

Dell OpenManage Connection voor IBM Tivoli Enterprise: bewaak Dell PowerEdge™ servers en PowerVault™ storage-arrays vanuit de console van IBM Tivoli Enterprise. Met deze verbinding kunt u Dell systemen op eenvoudige wijze groeperen en bewaken binnen een bestaand framework voor systeembeheer van IBM Tivoli Enterprise. Met de verbinding kunnen in realtime waarschuwingen en statusinformatie worden afgebeeld in de console van Tivoli, zodat u snel meer informatie hebt en indien nodig corrigerende maatregelen kunt uitvoeren.

Dell OpenManage Connection voor IBM Tivoli Network Manager, IP Edition: hiermee kunt u Dell apparaten bewaken in een omgeving die wordt beheerd door een bestaande ITNM-console. Hiermee kunt u uw Dell apparaten detecteren en vervolgens de algehele status bewaken. Deze verbinding ondersteunt ook het starten van Dell apparaten en Dell Tools via de console voor verdere analyse.

OpenManage Connection voor Computer Associates (CA)

Dell OpenManage Connection voor Computer Associates Network and Systems Management: bewaak Dell PowerEdge™ servers en PowerVault™ storage-arrays in omgevingen die worden beheerd door Network and Systems Management van Computer Associates (CA NSM) zonder installatie van de CA-agent die is vereist voor de Dell hardware. Door eenvoudige configuratie verbetert uw bedrijf het gebruik van IT-capaciteit en wordt het eenvoudig om Dell servers en storage te integreren en beheren met oplossingen van Network and Systems Management van CA.

Ontdek hoe de voordelen van systeembeheer met OpenManage uw datacenter kunnen transformeren. Neem contact op met een Dell expert.