|

Dell en Dynamic Graphics

Dynamic Graphics “Dynamic Graphics test en certificeert Dell Precision mobiele workstations, en raadt ze aan als optimaal platform om de software CoViZ 4D te draaien voor visualisatie van olievelden,” zei Art Paradis, president en mede-oprichter, Dynamic Graphics. “Niet alleen zijn mobiele werkstations van Dell toonaangevend in de branche met betrekking tot geheugen- en harde schijf-capaciteiten, maar ze bieden ook de draagbaarheid en grafische prestaties om olie- en gasvelden in real-time, op locatie te interpreteren.”

In de laatste vier decennia heeft Dynamic Graphics, Inc. klanten geholpen bij het oplossen van problemen met ruimtelijke analyse die voorkomen in de wetenschappen met betrekking tot petroleum, het milieu en de aarde.

Samen met Dell biedt het bedrijf innovatieve, betrouwbare, eenvoudig te gebruiken oplossingen, plus prestaties van wereldklasse, om u te helpen bij uw workflows voor interpretatie en visualisatie.

Bepaalde Dell Precision workstations (In het Engels)zijn gevalideerd voor de volgende toepassingen van Dynamic Graphics:

  • CoViz 4D (In het Engels) is toonaangevend in de branche voor het bieden van kwantitatieve visualisatie van "time-variant" gegevens in verschillende toepassingsgebieden. 
  • WellArchitect (In het Engels)is een geavanceerd systeem voor het plannen van bronnen en beheren van onderzoeken, waarmee paden voor bronnen geïntegreerd kunnen worden gepland en geboord, met of zonder aarde-modellen.
  • EarthVision (In het Engels), biedt software voor bouwen, analyseren en visualiseren van 3D-modellen, met precieze 3D-modellen die snel kunnen worden gemaakt en bijgewerkt. 

Laat een expert contact met u opnemen voor meer informatie over onze workstationoplossingen.

U kunt ook gebruikmaken van ons Dell Precision workstationadvies, een interactieve tool die u helpt een Dell Precision pc te kiezen die aan uw computerbehoeften voldoet.