|

Dell en Intel

Intel Xeon Dell en Intel weten dat er niet één desktopoplossing is die past bij elk bedrijf. Daarom hebben de partners Dell en Intel een serie workstation- en desktopoplossingen gemaakt die bedrijven de nodige tools geven om hun unieke uitdagingen aan te gaan.
Met een volledig beheerde Dell desktopoplossing kunt u efficiëntie stimuleren in elke fase van de levenscyclus. Met desktopcomputergebruik worden hoge niveaus van productiviteit mogelijk gemaakt tegen lagere kosten, met ingebouwde energie-efficiëntie, beheer en beveiligingstechnologieën. Dell en Intel workstations geven u rekenintensieve prestaties zodat u razendsnel complexe analyses kunt uitvoeren, geven u Intel® Core™ processors, zijn voorzien van Intel vPro™ technologie en vereenvoudigen beheer en bescherming.

Deze oplossingen maken gebruik van twee soorten innovatieve technologie van Dell, zodat u de concurrentie voor kunt blijven.

Met Intel vPro technologie kunt u het volgende doen:
  • Kosten van PC-beheer en bezoeken op locatie verminderen
  • Systemen repareren, zelfs als ze uitgeschakeld zijn
  • Problemen met hardware en software oplossing binnen en buiten de bedrijfsfirewall
  • Mobiele systemen beheren alsof ze op kantoor staan
Intel Xeon® 7500 processors bieden u:
  • Geavanceerde betrouwbaarheid, beschikbaarheid en prestaties op uw x86-gebaseerde Dell PowerEdge™ architectuur
  • Ongeëvenaarde optimalisatie van virtualisatie, waardoor 100 procent datacentervirtualisatie binnen bereik ligt
Laat een expert contact met u opnemen voor meer informatie over onze workstationoplossingen.

U kunt ook gebruikmaken van ons Dell Precision workstationadvies (In het Engels), een interactieve tool die u helpt een Dell Precision pc te kiezen die aan uw computerbehoeften voldoet.