|

Dell en NDSsi

 NDSsi Met meer dan 20 jaar innovatie op het gebied van weergave, blijft NDSsi technologie voor diagnostiek en workflows op het gebied van radiologie verbeteren. Dome by NDSsi is een toonaangevende portfolio met systemen voor diagnostisch beeldmateriaal, inclusief geavanceerde weergave-producten, -services en -oplossingen.
Dell is ervan overtuigd dat een betere gezondheidszorg begint met betere informatie en de aanpak van Dell Healthcare verbindt mensen dan ook met de juiste technologie en processen om informatiegestuurde gezondheidszorg te creëren en vernieuwing te stimuleren.

Samen bieden Dell en NDSsi zorgverleners een gevalideerde oplossing, die voldoet aan de veeleisende behoeften van medisch beeldmateriaal. Het merk Dome biedt diverse diagnostische weergaven, die zijn ontworpen om te voldoen aan de vereisten van de radiologie-omgeving.

Dell Precision workstations (In het Engels)bieden de kracht, uitbreidbaarheid en certificering die worden vereist door PACS-systemen, en zijn gecertificeerd voor de gehele reeks diagnostische weergaven van Dome by NDSsi. Voor meer informatie bezoekt u onze partnerpagina van NDSsi gezondheidszorg.

Laat een expert contact met u opnemen voor meer informatie over onze workstationoplossingen.

U kunt ook gebruikmaken van ons Dell Precision workstationadvies, een interactieve tool die u helpt een Dell Precision pc te kiezen die aan uw computerbehoeften voldoet.