|

Maak uw OpenStack-cloud

Creëer uw OpenStack cloud
Maak open clouds realiteit

De toekomst van IT is het zorgen voor uiterst responsieve, innovatieve levering van services. De cloud kan helpen uw IT op de toekomst voor te bereiden. OpenStack is ontwikkeld om IT-innovatie te stimuleren met een open, modulair, flexibel cloudplatform.

Oplossing OpenStack private cloud

Voldoe aan de vereisten van uw OpenStack-omgeving met cloudoplossingen van Dell en Red Hat. Vereenvoudig het ontwikkelproces met een flexibele, vooraf instelbare en schaalbare referentie-architectuur. Verwijder complexiteit en stabiliseer de OpenStack-omgeving met geïntegreerde, veilige oplossingen. Maak met een gerust hart flexibele, dynamische clouds die volledig inzicht en controle over uw OpenStack-omgeving mogelijk maken.Kom meer te weten over de Dell en Red Hat cloudoplossingen.

Open, flexibele cloudinfrastructuur

Oplossing OpenStack private cloud

Boek succes met een gevalideerde OpenStack referentie-architectuur ontwikkeld door Dell en Red Hat. Lever flexibele cloudomgevingen met oplossingen gemaakt met Red Hat® OpenStack Platform en servers, storage en netwerkoplossingen van Dell. U kunt omzetgroei met 2x vergroten met een cloudstrategie die klaar is voor de toekomst, volgens IDC.

Lees meer over Dell Red Hat OpenStack oplossingen.

Transformeer uw IT-activiteiten en de levering van services

Oplossing OpenStack private cloudVertrouw op deskundige begeleiding en ondersteuning gedurende de levenscyclus van de Red Hat OpenStack-cloudoplossing. Na het uitvoeren van meer dan 25 pilots waarin traditionele en private cloudoplossingen zijn vergeleken, heeft een team van Dell experts voor de flexibiliteit en wendbaarheid van OpenStack gekozen. Experts van Dell en Red Hat kunnen u helpen een schaalbare OpenStack-oplossing te bouwen op basis van uw vereisten, waarbij u gedurende het hele proces wordt begeleid.


Praat met Dell over cloudcomputing.
Een Openstack cloud blauwdruk
Specificaties oplossing