|

Dell and Presagis

Presagis Presagis is een wereldwijde marktleider die commerciële kant-en-klare (commercial off-the-shelf of COTS) oplossingen voor modellering, simulatie en geïntegreerde grafische mogelijkheden biedt voor de ruimtevaart en defensie, en is de enige ontwikkelaar die een uniforme, COTS softwareportfolio levert op basis van open standaarden.

Naast het ontwikkelen van met DO-178B certificeerbare toepassingen, levert Presagis wereldwijd services aan meer dan 1000 actieve klanten, inclusief veel van de meest gerespecteerde organisaties ter wereld, zoals Boeing, Lockheed Martin, Airbus, BAE Systems en CAE.

Door baanbrekende softwaretechnologie van Presagis te combineren met Dell Precision workstations (In het Engels), krijgt u de prestaties en betrouwbaarheid die u nodig hebt om uw workflow te stroomlijnen, uw projectrisico's te verminderen en gedetailleerde modellen en complexe simulaties te maken.

Bepaalde Dell Precision workstations (In het Engels)zijn gevalideerd voor de volgende toepassingen van Presagis:

  • VAPS XT  (In het Engels)biedt een snelle omgeving om prototypen te maken, te ontwerpen en te implementeren, voor het maken van fotorealistische grafische weergaven in 2D en 3D, inclusief modellen voor instrumentatie en apparatuur, specifiek voor real-time simulatie in 3D en toepassingen voor training.
  • Stage (In het Engels) simulatiesoftware kan u helpen om complexe scenario's te genereren en uit te voeren voor training en analyse. Van vluchtsimulatietraining tot analyse van nieuwe concepten, biedt STAGE een flexibele, geïntegreerde simulatie-omgeving waar u op dynamische en interactieve wijze real-time operationele scenario's in 3D kunt bouwen.
  • De Terra Vista (In het Engels)reeks softwaretools van Presagis is de ideale oplossing voor de ontwikkeling van de meest eenvoudige tot de meest geavanceerde terreintoepassingen.
  • VegaPrime (In het Engels), heeft een platformonafhankelijke en schaalbare omgeving, en is de meest productieve COTS tool voor visualisatie van real-time 3D-ontwikkeling en implementatie van simulatietoepassingen.
  • Creator (In het Engels)is de toonaangevende software in de branche voor modelleren en simulatie, om zeer geoptimaliseerde, high-fidelity, real-time 3D-content te maken voor gebruik in visuele en stedelijke simulatie.

Laat een expert contact met u opnemen voor meer informatie over onze workstationoplossingen.

U kunt ook gebruikmaken van ons Dell Precision workstationadvies, een interactieve tool die u helpt een Dell Precision pc te kiezen die aan uw computerbehoeften voldoet.