|

Virtualisatiestrategie

Dell Desktop Virtualization Solution (DVS) specialisten kunnen uw gedurende uw desktopvirtualisatieproces bij iedere stap helpen om een betere beveiliging, hogere efficiëntie en snellere implementatie te bereiken.

Dell Consulting Services

1. Begin met een inventarisatie van uw omgeving. Met onze Blauwdrukevaluatie kunt u uw behoeften vaststellen en krijgt u een gedetailleerde financiële vergelijking waarin u kunt zien hoeveel u kunt besparen met een virtuele desktopoplossing. Naast de gedetailleerde analyse adviseren we u ook bij het kiezen van een virtueel desktopinfrastructuurontwerp (VDI) dat het beste bij uw behoeften past.

2. Nadat u uw VDI-ontwerp hebt gekozen, maken we met u een implementatieplan dat alles omvat van infrastructuur-, bouw- en configuratievereisten tot sequentiebepaling van toepassingen, images maken, virtuele desktop-provisioning en gebruikersmigratieschema's.

3. Met uw implementatieplan kunt u uw DVS-mogelijkheden gaan verkennen en er een kiezen die het beste past bij uw specifieke uitdagingen. Iedere Dell DVS-aanpak levert vereenvoudigde, schaalbare, end-to-end desktopvirtualisatie:

  • Verspil geen tijd en bronnen aan het bouwen en installeren van een ongewikkelde lokale VDI-configuratie. Kies in plaats daarvan voor een vooraf geconfigureerde en gevalideerde servertoepassing. Wanneer u geschaald wilt uitbreiden, hoeft u alleen maar een ander apparaat toe te voegen.
  • Laat het VDI-beheer over aan Dell met een cloud-gebaseerde service. Vervang virtuele desktopinfrastructuur (VDI)- en beheerkosten door een maandelijks abonnement. Zo staat u alleen nog in voor het beheer van uw virtuele desktops. Wij doen al het overige.
  • Uw oplossing blijft gewoon op uw locatie staan, maar u laat de implementatie, controle, het beheer en onderhoud van de VDI aan Dell over. U kunt naar eigen voorkeur virtuele desktops opnemen en zo een volledig beheerde oplossing op locatie maken.

Voor meer informatie over de producten en services van Dell die alles ondersteunen van uw besluitvormingsproces tot het ontwerpen, implementeren en beheren van uw oplossing, bekijkt u onze DVS-producten en -services.

Vraag een Dell Expert

Verwante Videos

  • Verwijderen tlv-04-security.jpg
    IT-beveiliging verbeteren
    3:9