|

Thin clients voor Cloud Client-Computing

Integreer een hoger niveau van beveiliging en beheerbaarheid in iedere infrastructuur, op uw voorwaarden

Integreer in iedere gevirtualiseerde of webgebaseerde infrastructuur en voldoe aan uw individuele budget- en prestatie-eisen. Desktopvirtualisatie verloopt snel en eenvoudig, als u Wyse Datacenter oplossingen combineert met Wyse thin en zero clients. Wyse thin clients worden op maat gemaakt voor uw VDI-omgeving, voor maximale prestaties. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormfactoren en met verschillende montageopties, inclusief mobiele en alles-in-één thin clients. Wyse thin clients van Dell maximaliseren efficiëntie, beheergemak en beveiliging:
  • Vereenvoudig beheer en beveiliging Wyse thin clients hebben geen harde schijven of bewegende onderdelen en thin clients op Dell Wyse ThinOS bevatten een firmwaresysteem dat immuun is voor virussen. Beperk de dreiging van eindpuntvirussen en malware voor de beveiliging van uw organisatie: op ThinOS gebaseerde thin clients zijn gebouwd op een firmwarebasis die ervoor zorgt dat gepubliceerde API's, lokaal toegankelijke bestandssystemen, lokale browsers en netwerktoegankelijke kwetsbaarheden geen bedreiging vormen.
  • Maak IT efficiënter Wyse zero clients zijn ontworpen en op maat gemaakt om de virtuele desktopomgevingen van Citrix®, Microsoft® en VMware® aan te vullen met sterke beveiliging, uitmuntende prestaties en eenvoudig, uiterst schaalbaar apparaatbeheer.
  • Verbeter de draagbaarheid en gebruikerservaring. Wyse Cloud Connect is een ultracompact en draagbaar door IT-beheerd HDMI/MHL-apparaat met cloudtoegang voor bedrijven. Hiermee kunt u van alle geschikte schermen een werkend interactief beeldscherm maken. Met verschillende besturingsopties, waaronder Bluetooth®, een touchinterface, of op afstand via een aanvullende applicatie, zorgt Cloud Connect voor veilige productiviteit op het werk, thuis en onderweg. Als ultracompacte engine voor digitale borden die wordt ondersteund door een groeiende reeks ISV's, kan Cloud Connect de kosten van digitale borden in de detailhandel, het transport, of andere vormen van berichtgeving aan het publiek aanzienlijk verlagen.
Thin clientsWyse thin clients

Wyse thin clients zijn ontworpen voor eenvoudige integratie in elke gevirtualiseerde of webgebaseerde infrastructuur en voldoen tegelijkertijd aan de budget- en prestatievereisten voor elke applicatie.


Neem contact op met een Dell Cloud Client-Computing specialist en ontdek welke producten en services u het beste kunnen helpen een hoger niveau van beveiliging en beheer in uw infrastructuur te integreren.

Vraag een Dell Expert