|

Virtualisatie-implementatie

De meeste organisaties hebben tot op zekere hoogte virtualisatietechnologieën voor datacenters geïmplementeerd om hun kosten te verminderen, veerkracht te verbeteren en wendbaarheid te verhogen. Toch zijn veel bedrijven niet in staat om daar de volledige vruchten van te plukken: ze hebben te maken met beperkte bronnen en met de complexiteit die de platforms van meerdere leveranciers met zich meebrengen. Omdat virtualisatie betrekking heeft op alle aspecten van IT-infrastructuur, waaronder servers, storage en netwerkinfrastructuren, vereist een succesvolle virtuele omgeving een alomvattende benadering.

Bronnen en dienstverlening voor een soepelere implementatie
Veel IT-organisaties worstelen tijdens het implementeren van virtualisatieprojecten met de initiële implementatie, met het behalen van toereikende prestaties en schaalbaarheid en met het effectief beschermen van hun virtuele eigendommen. Om deze overgang te vereenvoudigen en om een wendbaar en veerkrachtig datacenter mogelijk te maken, bieden we gedetailleerde referentiearchitecturen, configuratiehandleidingen en documenten met beste handelswijzen. Deze kunnen u helpen om de oplossing eenvoudig en optimaal te implementeren, om de implementatietijden te verkorten en om aan uw doelen ten aanzien van prestaties en veerkracht te voldoen. Daarnaast kunnen onze flexibele diensten uw IT-organisatie tijdens het hele implementatieproces helpen. Tot deze diensten horen een beoordeling van de gereedheid van uw organisatie voor virtualisatie, adviesdiensten voor privéclouds en virtualisatie en evaluaties van de virtualisatie-infrastructuur en prestaties. Afhankelijk van de huidige vereisten van uw bedrijf en het gewenste serviceniveau kan Dell diensten aanbieden in de fabriek, op locatie, extern, modulair en gespecialiseerd, op maat van uw wensen, tijdspad en budget.

Dankzij onze volledige oplossingen, ons flexibele servicemodel en de technische bronnen die implementaties vereenvoudigen, kunnen wij helpen bij de optimalisatie van virtualisatieprojecten van welke omvang dan ook.

Neem contact op met een Dell expert en bespreek de technologieën voor de virtualisatie van datacenters.