|

Deel uitmaken van het Dell-team

Overweeg je een carrière bij Dell?

Hier bij Dell, een onderdeel van de merkenreeks Dell Technologies, vind je een eindeloos aantal uitdagingen en beloningen. Wereldwijde mogelijkheden. Een nauw samenwerkend team van collega's. Een cultuur die innovatie, waarden en een gevarieerde en inclusieve werkplek mogelijk maakt. We bestaan uit sterke, slimme mensen die het beste uit zichzelf halen en zorgen dat onze klanten succesvol zijn.

We zijn verkoop, marketing, leveringsketen, engineering, financiën, wetgeving, beheer, activiteiten, personeelszaken en nog veel meer. Natuurlijk, we opereren op basis van technologie, maar we opereren dankzij en in dienst van onze mensen. 

Zoek nu naar vacatures bij Dell (in het Engels)

Welkom bij het leven bij Dell
Welkom bij het leven bij Dell
Kom meer te weten over het leven bij Dell van onze werknemers die de weg leiden naar innovatie en digitale transformatie.
Kom deel uitmaken van de getalenteerde, toegewijde en gemotiveerde teams bij Dell door te solliciteren op Jobs.dell.com (in het Engels)


Ons team                 Onze werkplek               Onze bedrijfsgeschiedenis  
  Ons team
Dell hecht veel waarde aan diversiteit in zijn personeelsbestand en wil een positieve omgeving creëren met ruimte voor samenwerking waarin iedereen gewaardeerd en betrokken wordt.
                Onze werkplek
Wij willen alle medewerkers bij Dell een zo prettig mogelijke werkervaring bieden. Daarom geven we hen tools en flexibiliteit, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen.
                Onze bedrijfsgeschiedenis
Al bijna dertig jaar maakt Dell consistent wereldwijd een positieve groei door.
 

Onze Culture Code         Werknemersvoordelen en -beloningen         Solliciteren
Onze Culture Code
Onze cultuur laat zien wat we belangrijk vinden, waarin we willen investeren en welke regels er gelden voor ons als team.
        Werknemersvoordelen en -beloningen
We bieden jou graag de beste keuze en de meeste waarde voor de beste prijs. Onze arbeidsvoorwaarden zijn erg aantrekkelijk en marktconform in de diverse landen waarin we actief zijn.
        Solliciteren
Als je wilt solliciteren naar een openstaande functie bij Dell, moet je eerst een gebruikersprofiel aanmaken en enkele vragen beantwoorden.

  Mogelijkheden voor bachelorstudenten                 Mogelijkheden voor masterstudenten                   Sollicitatiebijeenkomsten  
  Mogelijkheden voor bachelorstudenten
Dell streeft ernaar om studenten in dienst te nemen en biedt tal van stagemogelijkheden aan in diverse bedrijfsgebieden; zo kunnen onze studenten meer leren over onze cultuur en mogelijke carrières.
                Mogelijkheden voor masterstudenten
Dell ondersteunt jouw groei tijdens je carrière en biedt tal van ontwikkelings- en uitwisselingsprogramma's aan voor onze nieuwe werknemers.
                Sollicitatiebijeenkomsten (in het Engels)
Dit is jouw kans om kennis te maken met recruiters van Dell en het over jouw toekomst te hebben. Ontdek waar aankomende wervings- en diversiteitsbijeenkomsten plaatsvinden in jouw stad.
 


Ontdek Dell Careers op YouTubeOntdek
Dell Careers (in het Engels)

Dell Careers op Facebook Dell Careers op Twitter Dell Careers op Instagram Dell Careers op YouTube Dell op LinkedIn
Ontdek Dell CareersOntdek Dell Careers