|

Op uw eigen voorwaarden upgraden naar Windows 10.

Windows 10
Windows 10
Dell pc's zijn ontworpen met het oog op Windows 10, om u de ultieme Windows ervaring te bieden. U kunt nu een gekwalificeerd Windows 8 systeem aanschaffen en dit systeem gratis upgraden zodra Windows 10 beschikbaar wordt.*

Uw oudere systemen blijven niet achter. Voor de meeste Windows 7, 8 en 8.1 systemen is een gratis upgrade naar Windows 10 beschikbaar.
* Vraag uw gratis upgrade aan zodra deze beschikbaar is op windows.com/windows10upgrade. (in het Engels)

Dit is slechts een greep uit de geweldige functies* die u kunt verwachten van een Windows 10 ervaring:
  • Cortana: eenvoudige communicatie met uw persoonlijke, digitale assistent. Gebruik van Cortana op een Dell pc die is uitgerust met MaxxAudio® by Waves biedt u een natuurlijke communicatie-ervaring door middel van spraak.
 
  • Windows Hello: met een Intel® RealSense™ 3D-camera, die beschikbaar is op bepaalde Dell pc's en tablets, kunt u zich met één blik aanmelden, zonder dat u een pincode of wachtwoord hoeft in te voeren.
 
  • Microsoft Edge: deze nieuwe browser bevat de ingebouwde technologie waarmee u direct op webpagina's kunt schrijven of typen. In combinatie met de Dell Active Stylus profiteer u van een geweldige pen-ervaring.
 
  • Startmenu: u hebt een uitgebreid Windows 7 startmenu, zodat u zich vanaf het begin een expert voelt. Bovendien worden al uw vastgepinde applicaties en favorieten overgezet, voor een vertrouwde ervaring die beter is dan ooit tevoren.
*De beschreven functies van de Win 10 pre-release kunnen worden gewijzigd en kunnen per markt verschillen.

Dell producten zijn gemaakt om u een verbluffende Windows ervaring te bieden. U hoeft niet te wachten.

Voor thuis

Tablets

Laptops

Desktops en All-in-Ones

Laptops en 2-in-1 pc's

Laptops

Desktops en All-in-Ones

Voor kleine en middelgrote bedrijven
*Functies zijn alleen beschikbaar op bepaalde configuraties en systemen.

Laptops

Laptops

Desktops en All-in-Ones

Desktops en All-in-Ones

Workstations

Workstations


*Details van de Windows 10 aanbieding:

Microsoft biedt een gratis upgrade naar Windows 10 voor gekwalificeerde Windows 7, Windows 8.1 en Windows Phone 8.1 apparaten (met inbegrip van apparaten die reeds in uw bezit zijn) die worden bijgewerkt binnen een jaar nadat Windows 10 uitkomt. Op Windows 7 apparaten moet SP1 worden geïnstalleerd en op Windows 8 en Windows 8.1 apparaten moet een Windows 8.1 update worden geïnstalleerd. Aanvullende hardware- en softwarevereisten kunnen van toepassing zijn. Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise, Windows RT/RT 8.1 en klanten van volumelicenties zijn uitgesloten van de aanbieding. Beschikbaarheid van de functies kan variëren afhankelijk van het apparaat. Apparaten moeten worden verbonden met het internet en Windows Update moet ingeschakeld zijn. ISP-kosten zijn mogelijk van toepassing.