Hjælp mig med at vælge: Tastatur og mus

• Du kan øge produktiviteten og arbejde mere komfortabelt i hjemmet eller på farten, hvis du føjer et tastatur og en mus til din pc-konfiguration.
• Dell tilbyder flere forskellige tastaturer og mus, med både Bluetooth®- og USB-forbindelser, som kan give dig den bedst mulige pc-oplevelse.
Bluetooth

Bluetooth®-teknologi (tilgængelig på udvalgte Dell-pc'er) giver dig mulighed for at slutte et kompatibelt trådløst tastatur eller en kompatibel trådløs mus til din computer. Da Bluetooth-enheder ikke har ledninger eller kabler, kan de holde din arbejdsplads mere ryddelig, uanset om du er hjemme eller på farten. Undersøg om din bærbare eller stationære pc er Bluetooth-kompatibel, før du køber Bluetooth-enheder.

USB

USB-enheder tilsluttes direkte din pc via et USB-kabel, så de er nemme at tilslutte og er typisk mere kompatible med ældre systemer, end Bluetooth®-enheder er. Sørg for, at din pc har tilgængelige USB-porte, før du installerer et USB-tastatur eller en USB-mus, og bemærk, om din pc er udstyret med USB 2.0 eller USB 3.0. USB 3.0 (også kendt som SuperSpeed ​​USB) er en nyere teknologi, designet til hurtige overførselshastigheder, men den er måske ikke tilgængelig på alle nye pc'er.