Hjælp mig med at vælge: Trådløse kort

Med trådløse kort kan du få forbindelse til verden omkring dig. Den type trådløst kort, du vælger, påvirker, hvor hurtigt og med hvilken rækkevidde du kan slutte din computer til internettet
De nyeste trådløse standarder er standarden i bærbare Dell-pc'er
Wi-Fi-kort er baseret på de globale 802.11n-standarder og giver bærbare pc'er og andre enheder mulighed for at oprette forbindelse til internettet og hinanden. I dag leveres bærbare Dell-pc'er med indbyggede 802.11n Wi-Fi-kort, som er fuldt ud bagudkompatible med tidligere versioner af trådløse standarder og routere.

Alle trådløse 802.11-kort fra Dell er certificeret af Wi-Fi Alliance.
Wi-Fi-kort kræver en certificeret trådløs router med en internetforbindelse for at kunne oprette forbindelse til internettet. Hvis du ikke allerede har en routerforbindelse derhjemme, bør du derfor overveje at føje en trådløs router til den bærbare pc, du køber i dag.

Trådløse 802.11n-kort kan fås enten som singleband 2,4 GHz eller som dualband 2,4 og 5 Ghz.

5 GHz kræver en router, som understøtter 5 GHz, og det anbefales til områder, hvor der er mange signaler fra andre routere, mikrobølgeovne og trådløse telefoner.

Hvilket trådløst kort skal jeg vælge?Intel® Wireless DisplayIntel My WiFi teknologiBluetooth®WiMax®Dualband 2,4 og 5 GHzHastighedRækkevidde
Intel Centrino™ Advanced-N 6230 og Bluetooth 3.0
Dualband-understøttelse til streaming af HD-video og musik
JaJaJaNejJa300 Mbps*
Send/modtag
Glimrende
Intel Centrino™ Advanced-N + WiMax 6150
Klar til 4G WiMax + WiDi
JaJaNejJaNej150/300 Mbps*
Send/modtag
Glimrende
Intel Centrino™ Wireless-N 1030 og Bluetooth 3.0
Søgning på internettet, WiDi + Bluetooth
JaJaJaNejNej150/300 Mbps*
Send/modtag
God
Intel Centrino Wireless-N 1000JaJa NejNejNej150/300 Mbps*
Send/modtag
God
Intel Centrino™ Wireless-N 2230JaJaJaNejNej300 Mbps*
Send/modtag
Glimrende


Hvad er Intel WiDi?

Intel® Wireless Display (WiDi) er en teknologi, som gør det muligt for dig at slutte medier fra din bærbare pc til dit tv, så du kan få glæde af alt dit personlige indhold og onlineindhold på den store skærm. Du skal bare læne dig tilbage og nyde dine yndlingsfilm, videoer, onlineshows og meget mere på dit tv med fantastisk billedkvalitet og lyd.

Bærbare pc'er med Intel WiDi teknologi understøtter nu afspilning i 1080p, men de kræver en kompatibel adapter og et tv, der understøtter 1080p.
Hvad skal du bruge for at kunne tilslutte?
Det er nemt at slutte din bærbare pc til dit tv med Intel WiDi. Du skal bruge tre ting for at skabe den bedste plads i huset:
En TV-adapter: En NETGEAR® Push 2-tv-adapter, som understøtter Intel WiDi (sælges separat)En Bærbar Dell-pc med en Intel® Core™ i3, i5 eller i7 (ikke-Quad Core) processor med et trådløst Intel® Centrino® Wireless-N 1000 eller Centrino Advanced-N 6200 kort                        Et HDTV med enten en HDMI- eller kompositvideoindgang, eller en skærm med HDMI eller kompositvideo, herunder også en projektor
Intel® My WiFi teknologien følger med trådløse Intel Centrino produkter og forvandler din bærbare Microsoft® Windows® 7-pc til et Wi-Fi Personal Area Network, som giver dig mulighed for at oprette trådløs forbindelse til andre Wi-Fi-enheder, f.eks. telefoner, kameraer, digitale fotorammer, projektorer, printere, mp3-afspillere og andre computere.

– Del indhold trådløst: Den enkle brugergrænseflade gør det nemt at udveksle dit pc-indhold med bærbare pc'er og andre enheder.

Få forbindelse, når og hvor som helst: Slut din bærbare pc direkte til Wi-Fi-enheder overalt, uden behov for et adgangspunkt.

Optimeret til Intel® processorer: Gør brug af funktioner i Intel® processorer for at give bedre ydeevne og unikke trådløse funktioner som Intel® Wireless Display.
Intel 4G WiMax teknologi

Smart ydeevne, ultrahurtig forbindelse

4G WiMax* giver dig fantastisk hurtig forbindelse til internettet – op til fire gange hurtigere end 3G trådløs – til din bærbare Dell-pc og andre enheder, uanset hvor du er i byen. Med al denne hastighed og frihed kan du arbejde, surfe, se film, streame musik og meget mere fra dine yndlingssteder i alle 4G WiMax-områder. Når du opretter forbindelse til et 4G WiMax-netværk, har du komplet mobil adgang til alt, hvad nettet har at tilbyde.

Killer™ Wireless-N: Smart, hurtigt netværk

Killer™ Wireless-N-produkter er højtydende, trådløse netværksadaptere til bærbare pc'er. Killer™ Wireless-N-produkter kombinerer den nødvendige hastighed, intelligens og styring til nutidens onlinespil.

Smart, hurtigt netværk:

The Killer™ Wireless-N-serien omfatter teknologien Advanced Stream Detect™, der automatisk klassificerer og prioriterer netværkstrafik, som er følsom over for ventetid, til onlinespil, HD-video og høj lydkvalitet for at optimere din onlineoplevelse.

FORDELE VED KILLER WIRELESS-N

Hastighed – Til hurtige overførsler, flydende onlinegaming og videostreaming.

Intelligens – Killer™ Wireless-N omfatter Advanced Stream Detect™, der automatisk registrerer trafik med høj prioritet som spil og voice-chat og AUTOMATISK prioriterer den over mindre vigtig "netværksstøj ..."

Fuld kontrol – Se hvilke programmer, der sluger din trådløse båndbredde. Indstil begrænsninger med Visual Bandwidth Control™, eller luk dem helt ned med Application Blocking (Programblokering), så de ikke forstyrrer dine onlinespil, overførsler eller din voice-chat.

KILLER WIRELESS-N-MODULER

Killer Wireless-N 1103:
Maks. 450 Mb/s 11n-netværk til gaming, HD-video og høj lydkvalitet.*
Killer Wireless-N 1202: Maks. 300 Mb/s 11n-netværk OG Bluetooth til gaming, HD-video og høj lydkvalitet.*