Hjælp mig med at vælge: mobilt bredbånd

 
Forbliv online stort set hvor som helst.

I modsætning til trådløse kort, der kræver Wi-Fi-routere, lokalnetværk og hotspots for at kunne oprette forbindelse til internettet, giver mobilt bredbånd trådløs internetadgang direkte via mobiltelefonnetværk. Mobilt bredbånd kan oprette forbindelse hvor som helst inden for din operatørs bredbåndsdækningsområde. Det betyder, at alle de steder, hvor du kan ringe op med din mobiltelefon, har du adgang til mobilt bredbånd. Dells indbyggede, mobile Qualcomm® Gobi™ 4G LTE-bredbåndskort giver dig mulighed for at oprette forbindelse når og hvor som helst med maksimale downloadhastigheder på op til 100 Mbps*.

Dells indbyggede, mobile Qualcomm® Gobi™ 4G LTE-bredbåndskort er en praktisk alt-i-én-løsning, som leverer bedre ydeevne end eksternt bredbåndsudstyr. Dette betyder, at det er slut med tabte eller defekte kort, og det er ikke længere nødvendigt at huske kortet, når du tager på farten. Dells indbyggede Qualcomm® Gobi™ 4G LTE-teknologi er åben og bagudkompatibel med ældre 3G-netværk (HSPA+), så du får global dækning og fleksibilitet til at vælge operatør efter eget valg baseret på prisen/dækningen i dit område.

Du kan få adgang til denne service ved at vælge et integreret mobilt bredbåndskort til din nye bærbare Dell-computer.

Når du har modtaget din bærbare computer, skal du anskaffe et aktiveret SIM-kort fra en operatør efter eget valg, indsætte det i den bærbare computer – så er du klar!