|

Beskyttelse ved hændelige uheld

Vær forberedt på det uventede med beskyttelse ved hændelige uheld

Alle ved, at uheldet kan være ude. Det er en del af livet. Men når der sker uheld med dine pc'er, kan produktiviteten gå helt i stå. Uforudsete udgifter til reparation og udskiftning kan hurtigt blive uoverskuelige, og IT-medarbejdere kan pludseligt få meget travlt med at hjælpe medarbejdere, der står uden arbejdsredskaber.

Men med servicen Beskyttelse ved hændelige uheld kan du være forberedt på det uventede, så du kan holde din forretning kørende.
 

Dækning for hverdagens uheld og højrisikosituationer

Denne service tager over, hvor den begrænsede garanti slutter: Den dækker hændelige uheld som væskespild, elektriske stød, brud, tab, fald eller andre kollisioner. Hvis der sker et hændeligt uheld med et af dine systemer, skal du bare kontakte os direkte.

Når vi har identificeret skaden og dens omfang, leverer vi de nødvendige reparations- eller udskiftningsservices med henblik på at få udstyret til at virke igen. Om nødvendigt kan vi også tilbyde services til certificeret datadestruktion og bortskaffelse af disk for at hjælpe dig med at opfylde de lovmæssige krav.

Med denne service får du ro i sindet ved at vide, at du nemt kan reparere eller udskifte dine mobile medarbejderes bærbare pc'er – selv når de rejser eller arbejder eksternt. Det er en perfekt løsning for systemer, der dagligt anvendes i højrisikomiljøer som hospitaler, detailhandel, undervisning, politi og militær.

De vigtigste fordele omfatter:

  • Forbedret omkostningsstyring – vi hjælper dig med at minimere uforudsete udgifter til reparation af uventede skader.
  • Uovertruffen dækning – med denne separate serviceaftale, som tager over, hvor den begrænsede standardgaranti slutter, får du reservedele og teknikersupport til de fleste hændelige uheld, selv i højrisikomiljøer.
  • Brugervenlighed – du handler direkte med Dell, og der er hverken ekstra gebyrer eller tillæg.
  • Aftaler med fleksibel varighed – du kan vælge mellem 1 til 5 års dækning.
 

Kontakt en Dell-salgsrepræsentant (på engelsk) i dag for at få at vide, hvordan Dell ProSupport kan hjælpe dig med at flytte ressourcer fra vedligeholdelse til fremdrift.