|

Dell Financial Services (DFS)

Velkommen til Dell Financial Services (DFS)

Finansiering er ikke mere blot et værktøj, som du bruger til at købe det IT-udstyr, du har brug for, bevare kapital og kontrollere udgifter. Nu hjælper finansiering fra Dell Financial Services organisationer med at accelerere forretningstransformation ved at opbygge konkurrencefordele, udforske nye veje til markeder og fremtidssikret arbejdskraft.

contact
Velkommen til DFSVelkommen til DFS

Velkommen til aktiverende transformation.

Dell Financial Services har den mest omfattende globale IT-finansieringsportefølje i industrien. Med næsten 20 års erfaring og ti tusinde kunder i over 50 lande giver Dell Financial Services et unikt perspektiv til markedet ved at kombinere en omfattende og enestående viden om finansiering med en dybdegående IT-ekspertise, hvilket resulterer i teknologiske investeringer på 6 millioner dollar om året.

Dell Financial Services giver fordele og muligheder, der gør det lettere for dig at bruge finansieringsprocesser og transformere din forretning:

- IT finansieringsekspertise
Kombinationen af finansieringskonsulenter og det at være en del af Dell EMC giver en unik dybdegående forståelse af IT-miljøet.

- Master Lease Agreement (MLA)
En MLA reducerer betydeligt administrationsudgifter og giver mulighed for køb af IT-udstyr med en enkelt aftale, uden genforhandling af vilkår og betingelser og med en enkelt regning pr. måned for alle aftaler. Mere (På engelsk)

- European/Global Master Lease Agreement (EMLA/GMLA)
Ud over MLA fordele kan kunder med en multinational tilstedeværelse nyde gavn af vores European Master Lease Agreement (EMLA) for en europæisk dækning eller Global Master Lease Agreement (GMLA) for en global dækning med henblik på at strømline og forvalte mange forskellige hardware- og software-leasingaftaler gennem en unik ramme-leasingaftale. Mere (På engelsk)

- End-to-end-service
En enkelt løsning for alle dine IT-finansieringsbehov, som dækker hardware, software og service fra Dell EMC og andre fabrikanter eller sælgere.

- Selvbetjeningsfaciliteter
En online portal med 24/7 adgang til alt det, du har behov for til at forvalte din Dell Financial Services-konto. Mere (På engelsk)

- Transparens
Alle vilkår og betingelser, priser, gebyrer og omkostninger er detaljeret i leasingaftalen og eventuelt ekstra tjenester er specificeret på vores websted. Se Ressource-fanen

- Valgmuligheder ved afslutning på leasingaftale
Let afslutning på leasingaftale med seks måneders varsel og valgmuligheder, som omfatter videreførelse, returnering og køb af udstyr i forhold til type kontrakt. Mere (På engelsk)

- Bortskaffelse af udstyr
Sikker bortskaffelse af udstyr og genbrug, som lever op til miljøforskrifter.

Dell Financial Services løsninger er udviklet til at give dig frihed til at købe og implementere de rigtige teknologiløsninger her og nu, og ikke kun når budgettet tillader det.

Dell Financial Services kerneløsninger:
Som et af de største teknologifinansieringsfirmaer tilbyder Dell Financial Services det største udvalg af finansieringsløsninger, inklusiv fair markedsværdi (FMV) aftaler, leasing, finansiel leasing, lån og leje med forkøbsret, plus en portefølje med OpenScale betalingsløsninger for ultimativ fleksibilitet. Dell Financial Services er det eneste firma, der er i stand til at tilbyde en end-to-end løsning på tværs af Dell, Dell EMC og VMware ud over produkter fra andre fabrikanter eller sælgere.

 
Fair Markedsværdi-leasingFair Markedsværdi-leasing

En mulighed for at købe IT-hardware, samtidig med at du kun betaler for brugen af udstyret og ikke for ejerskabet over det. I slutningen af leasingaftalen kan du vælge at returnere teknologien og friske den op, videreføre brugen eller købe udstyret. Denne løsning betyder, at du ofte ender med at betale mindre end kontantprisen.

Se løsningerne


Client-as-a-ServicePC-as-a-Service (På engelsk)

Leverer single-source design, implementering, forvaltning og support for de sidste nye Dell desktops og laptops, alt sammen til en enkelt, forudselig og overkommelig pris pr. sted pr. måned.

Se infografik        Se animation


 006 Lease006 Lease
Vores 006 leasing model giver Jer mulighed for at erhverve den helt rigtige Dell EMC storage løsning nu, med betalinger udskudt i 6 måneder + 6 måneders gratis vedligeholdelse af hardware og software.

Se løsningen (På engelsk)

OpenScale BetalingsløsningerOpenScale Betalingsløsninger

Seks modulopbyggede, fleksible forretningsløsninger, som tilpasser betaling efter din implementering og anvendelse for at give dig mulighed for at have den teknologi, du har behov, uden finansielle restriktioner.

Se løsningen        Se animation (På engelsk)Provision and PayProvision and Pay (På engelsk)

Installér teknologien nu og betal over tid, på basis af din implementeringsplan.

Se løsningen       Se animation


Pay as you growPay As You Grow (På engelsk)

Implementér den komplette løsning til dine fremtidige behov nu og betal over tid på basis af din forudsete anvendelse, med den mindste betaling år 1 og en stigende betaling år 2 og 3.

Se løsningen        Se animation


Flex on DemandFlex on Demand (På engelsk)

Giver dig mulighed for at installere den teknologi, du har brug for i fremtiden og betale over tid på basis af den faktiske anvendelse med faste betalinger for den teknologi, som du allerede bruger, plus variable betalinger for den ekstra teknologi, efterhånden som du tager den i brug.

Se løsningen       Se animation


  Cloud Flex for hyperkonvergeret infrastruktur (HCI)Cloud Flex for hyperkonvergeret infrastruktur (HCI)
Oplev fordelene ved en hyperkonvergeret infrastruktur (HCI) med minimal finansiel risiko med Cloud Flex for HCI fra Dell Financial Services.

Se løsningen (På engelsk)
 
Cloud FlexCloud Flex (På engelsk)

Prøv vores anerkendte Dell Hybrid Cloud Solution til Microsoft uden langsigtet engagement, med et reduceret gebyr for seks måneder, en enkelt udgiftsstruktur for at svare til din forretning, vedvarende besparelser i forhold til offentlige cloud-løsninger og en række valgmuligheder ved aftalens afslutning.

Se løsningen       Se animation

 
TilbudTilbud

Gå ikke glip af det – få den rigtige teknologi her og nu og med nogle fantastiske Dell Financial Services aftaler!

Se på nogle af vores seneste Tilbud

Fair Markedsværdi-leasingtilbud Fair Markedsværdi-leasingtilbud

 Fair Markedsværdi-leasing er først og fremmest udviklet til 
                 kunder, som ønsker opfriskning af deres IT, og den giver 
                 de laveste månedlige lejebetalinger for hardwarefinansiering.

                 I slutningen af leasingaftalen kan du returnere udstyret eller vælge at forlænge leasingaftalen.

 • 87 % Total Cost of Ownership
 • 12 kvartalsbetalinger
 • Værdi: 65.700 DKK - 1.650.000 DKK


                 For et system, der koster 100.000 DKK, vil du for eksempel betale 12 kvartalsbetalinger 
                 på 7250 DKK, hvilket resulterer i en samlet leje på 87000 DKK og en TCO på kun 87%.
 

Promoción de arrendamiento financiero a bajo coste Leasingtilbud med lav finansieringssats

 Den er primært designet til kunder, som ønsker at eje deres udstyr,                         
                 og til hardware, som er beregnet til at blive brugt over et bestemt tidsrum.

                 I slutningen af leasingperioden er det muligt at købe udstyret.

 • Exceptionel lav sats på 1,75%
 • 12 kvartalsbetalinger fordelt over 3 år
 • Værdi: 65.700 DKK - 1.650.000 DKK

 

                 Disse tilbud er gældende indtil 2. februar 2018. Ikke alle kunder kan opnå denne lave 
                 finansieringssats. Tilbuddet kan blive ændret uden varsel og afhænger af produktets 
                 tilgængelighed, berettigelse,godkendelse af kredit og udfyldelse af udleveret 
                 dokumentation, og det skal accepteres af Dell Financial Services.

Med ti tusind kunder spredt over 50 lande i hele verden har Dell Financial Services ydet løsninger til organisationer i så godt som alle industrisektorer, fra produktion til sundhedspleje, fra design til ingeniørvirksomhed, fra uddannelse til sport.

Casestudier

Her er nogle casestudier af kundeorganisationer af forskellige typer og størrelser:
Klik her for at læse PDF

 1. Klik her for at læse PDF

  Bitbrains (På engelsk)

  Dell Financial Services har ydet en finansieringsløsning til Bitbrains IT Solutions, baseret i Holland, som de havde brug for til at udvide deres omfattende cloud-service, skabe vækst og leverede højeffektiv computerbehandling til kunder, og ofte med meget kort varsel.

 2. Klik her for at læse PDF

  Naturalpad (På engelsk)

  En overkommelig og kosteffektiv finansiering har givet en fransk start-up indenfor sundhedspleje, Naturalpad, mulighed for at dele sin egen innovative MediMoov platform med fysioterapeuter, og hjælpe dem med at behandle patienter med neurologiske og motoriske forstyrrelser.

 3. Klik her for at læse PDF

  Queen Mary University of London (På engelsk)

  I kraft af sin leasingaftale med Dell Financial Services, har Queen Mary University of London opfrisket alt sit udstyr og stillet en banebrydende teknologi til rådighed for en ny generation af studerende med en lavere total pris, end hvis enhederne var købt direkte.

 4. Klik her for at læse PDF

  Exasol (På engelsk)

  Udbyderen af analytiske in-memory databaseteknologier beliggende i Tyskland, Exasol, bruger Dell Financial Services for at muliggøre en multi-national udvidelse og IT-udvikling på en meget kosteffektiv måde, der lever bedre op til firmaets budgetmæssige behov.

 5. Klik her for at læse PDF

  Cofely (På engelsk)

  Dell Financial Services har hjulpet den tyske serviceudbyder inden for byggeri og teknik Cofely med at booste sin vækst gennem udvikling af en opbevaringsløsning, der strømliner udgifter og undgår dyre opgraderinger.

Nyheder

Se hvordan Dell EMC Cloud Flex muliggør implementeringer af hybrid cloud her (På engelsk)

Sådan får du din teknologi til at matche med din økonomi; se artiklen fra Finance Digest her (På engelsk)

Alan Petters, Direktør, DFS drøfter fordelene ved Cloud Flex-Pay for kunder her (På engelsk)

Dell Financial Services tilbyder en række ressourcer, fordele og ekspertudtalelser for at hjælpe dig med at planlægge og strukturere forretningstransformation.

Udforsk venligst og vælg mellem følgende fordele:

 1. Klik her for at læse PDF

  Implementering af en effektiv server-livscyklusstrategi for at minimere udgifter (På engelsk)

  Denne IDC hvidbog præsenterer de vigtigste finansielle fund i en dybdegående forskning om udgifter i forbindelse med x86 serveres livscyklus, sammenligning af køb med leasing, inklusiv anskaffelse, implementering, support og udgifter i forbindelse med nedtagning.

 2. Klik her for at læse PDF

  PC-Leasing og finansiering: Fordele for virksomheder, som fortsætter en PC-leasingstrategi (På engelsk)

  Denne hvidbog fra IDC udforsker ”leje versus køb” og viser, hvordan en leasingstrategi kan give 24 % besparelser på PC-udgifter over seks år, og med to PC-generationer.

 3. Klik her for at læse PDF

  Dell Financial Services infografik (På engelsk)

  Denne enkle infografik giver dig en umiddelbar oversigt over fordele ved finansiering.

 4. Klik her for at læse PDF

  Dell Financial Services - Den rigtige teknologi, med det samme

  Denne enkle tosidede oversigt opstiller fordelene ved finansiering for beslutningstagere.

 5. Klik her for at læse PDF

  Dell Financial Services - Derfor er PC-finansiering godt for din forretning

  Et kortfattet resumé over hvordan finansiering af dine PCer kan forenkle din budgettering.

 6. Klik her for at læse PDF

  Dell Financial Services - Forvaltning af livscyklus for virksomhedsteknologi på en nem måde

  Hvordan finansiering kan blive din virksomheds IT-forvaltningsværktøj. Vort engagement i transparens og åbenhed starter her.

Vort engagement i transparens og åbenhed starter her.

Hos Dell Financial services, er vi engageret i databeskyttelse og i at være transparente og åbne med alt det, vi gør. Du kan se detaljer nedenfor.

Administrationsgebyrer
En enkelt oversigt over Dell Financial Services admin gebyrer.
Download

Kreditoversigt og Databeskyttelse
Kort og lang formular, som forklarer hvordan Dell Bank International d.a.c. vil bruge de informationer, du har oplyst.
Download kort formular
Download lang formular

Leasing og finansiering ydes til kvalificerede erhvervskunder af Dell Bank International d.a.c., som handler som Dell Financial Services (DFS) på Innovation House, Cherrywood Science & Technology Park, Cherrywood, Dublin 18, Ireland og er reguleret af Central Bank of Ireland. Visse tilbud er muligvis ikke tilgængelige eller kan variere i forhold til land. Tilbuddet kan blive ændret uden varsel og afhænger af produktets tilgængelighed, berettigelse, godkendelse af kredit og udfyldelse af udleveret dokumentation, og det skal accepteres af DFS. Dell EMC og DELL EMC logo er varemærker af Dell Inc.