Hjælp mig med at vælge: Processor

 
Pc'er med den helt nye Intel® Core™ vPro™ processor hjælper med at reducere virksomhedsomkostningerne og øge effektiviteten gennem udnyttelse af intelligent ydeevne og unikke hardwareassisterede sikkerheds- og administrationsfunktioner.

Hvad er forskellen mellem processorerne Intel® Core™ i3, Intel® Core™ i5 og Intel® Core™ i7?
Intel Core processorserien omfatter Intels processorer med den højeste ydeevne og de fleste funktioner til virksomheder og forbrugere. Der er tre niveauer af Intel Core processorer, som repræsenteres af i3, i5 og i7. Forskellen mellem disse niveauer er funktionerne (eller størrelsen på en bestemt funktion, som f.eks. cache-størrelse) i processoren. Intel Core i7 processoren har flest funktioner, og Intel Core i3 processoren har færrest.

7. generation af Intel® Core™ processorer:
Giver realistisk produktivitet, kreativitet og underholdning på en stor skærm, som aldrig før.
 • Ultra-HD-indhold
 • 360-graders video
 • Virtual Reality (VR)
 • Større strøm- og batterikapacitet

6. generation af Intel® Core™ processorer:
Bygget til at overgå de andre.
 • Lynhurtig systemopstart
 • Naturlig interaktion med touch samt stemme- og ansigtsgenkendelse
 • Med enestående responstid kan du hurtigt skifte mellem apps og søgning

5. generation af Intel® processorer:
Førsteklasses ydeevne, kraftfulde muligheder.
 • Få helt stabil og problemfri videochat
 • Fantastisk batterikapacitet, som sikrer din produktivitet på farten. Kun med Intel Inside®

Bedst til virksomheder: 4. generation af Intel® Core™ med vPro™
 • 4. generation af Intel® Core™ vPro™ processorer leverer grundlaget for en fleksibel og produktiv virksomhed på tværs af alle virksomhedens client-computing-enheder – tablets, netbooks, bærbare computere, Ultrabook-enheder, stationære computere og workstations.
 • Vigtige vPro-funktioner: administration, sikkerhed og automatisering
 • Kom på forkant med brugerens pc ved at diagnosticere og reparere problemer uden at rejse dig fra stolen – selv med et defekt operativsystem.
 • Skær ned på administrationstiden og -omkostningerne via hurtig, automatiseret pc-konfiguration med den seneste version af Intel® Setup and Configuration Software. Gør straks medarbejderne i stand til at fortsætte arbejdet og være produktive under reparationen af deres pc'er.
 • Forbedret strømstyring – spar strøm med eksternt konfigureret og automatisk opstart/lukning – du kan nemt omdirigere, genstarte og genafbilde pc'er overalt. Find hurtigt aktiver i hele din campus, som konferencerum, printere, eller mistede notebooks, med den indlejrede Intel® vPro™ teknologi Hardware-Assisted Security (hardware-assisteret sikkerhed).
 • Afhjælpning af trusler: Giv virksomhedsklienter en sikker opstart fra en hardware-rod, der er tillid til, med Intel® Platform Protection Technology med Boot Guard. Undgå, at malware svækker operativsystemet med Intel® OS Guard7.
Hvis du ønsker ...Skal du vælge ...
Smarte hardwareassisterede sikkerheds- og administrationsfunktioner med den intelligente ydeevne fra Intel® Turbo Boost teknologien hjælper virksomheder med at øge effektiviteten og reducere omkostningerne.Intel® Core™ i7 processor
Intelligent sikkerhed og omkostningsbesparende administration kombineret med Intel Turbo Boost teknologiens intelligente ydeevne hjælper virksomheder med at øge effektiviteten.Intel® Core™ i5 processor
Enhanced Intel® SpeedStep® teknologien tilbyder en kombination af værdi og ydeevne, idet den opfylder kravene til høj ydeevne og strømbesparelse på mobile systemer.Intel® Core™ i3 processor
Få glæde af imponerende pc-ydeevne til underholdning, arbejde og kommunikation med venner og familie. Få den ydeevne fra Intel, du forventer, og den kvalitet, du kan stole på, med en Intel Celeron processor.  Intel® Celeron® processor 
Sådan vælger du den rigtige Intel-processor til bærbare computere

Bedst til:Anbefalede Intel-processorerFunktionerIntel vPro Technology#Intel Turbo Boost 2.0MultitaskingIndbygget grafik
Intelligent
ydeevne, IT-intelligens

Intel i7 vPro


Intel i5 vPro

Aktivering nødvendig#

Se, hvad dine brugere ser. Reparer og beskyt pc'er via fjernbaseret adgang med hardwarebaseret KVM-fjernbetjening, uanset om pc'en er i dvale, er lukket ned eller operativsystemet ikke fungerer, uanset om der er kabelforbindelse eller trådløs forbindelse, og uanset om den befinder sig inden for eller uden for virksomhedens firewall*.
 • Kan isolere og reparere inficerede pc'er i netværket via fjernbaseret adgang*

Masser af power fra 3. generations Intel Core i5 og Intel Core i7 processorer.

jaja4-vejs
eller
8-vejs
ja
Intelligent
ydeevne

Intel i7

Intel i5

Smart 4-vejs eller 8-vejs processorkraft til multitasking giver brugere mulighed for at skifte mellem virksomhedsprogrammer hurtigt og problemfrit*. Op til dobbelt så hurtig multitasking*. Kør typiske virksomhedsprogrammer op til 60 % hurtigere med en Intel Core i5 processor i forhold til en tre år gammel pc.
 • Intel Turbo Boost Teknologi 2.0 sætter automatisk mere fart på processoren, når arbejdsbelastningen kræver ekstra ydeevne*
 • Intel Core i5 processoren krypterer data op til fire gange hurtigere*
 -ja4-vejs
eller
8-vejs
ja

Intel i3

 • 4-vejs processorkraft til multitasking gør det muligt for hver enkelt processor at arbejde på fire opgaver samtidigt*
 • Ydeevne til kørsel af antivirus/spam, spyware og sikkerhedskopiering af data i baggrunden
 --4-vejsja
Værdi

Intel Celeron

 • Dokumenteret pålidelighed
 • God valuta for pengene til grundlæggende databehandling
 - -Op til
2-vejs
 -
# Intel vPro teknologiens funktioner og fordele kræver en særlig computerkonfiguration og opsætning af køber.