|

Sådan ansøger du om et job

Lad din rejse hos Dell begynde.

Dell har gjort et stort indtryk på dig, hvad enten det er fra første gang, du brugte vores teknologi, den inspiration, du følte fra en af vores talere, eller en artikel, du har læst i et blad. Og det er vi glade for. Vi er meget glade for, at du gerne vil arbejde i vores organisation. Vi har brug for talentfulde og ambitiøse folk som dig for at nå vores mål og dele vores kultur for at vinde med integritet. Følg nedenstående trin for at ansøge om en stilling hos Dell, og gør dig klar til at vokse på måder, du aldrig havde forestillet dig.

Job hos Dell
Se Dells afdelinger i hele verden
Explore our locations

Start søgningLad din rejse hos Dell begynde.

Brug Dells jobsøgningsværktøj, når du søger efter ledige stillinger iht. geografisk placering, afdelingskontor, stillingstype eller specifikke jobfunktioner. Du kan også bruge nøgleord til at søge med, hvis du vil finde stillinger efter postnummer eller indsnævre jobbeskrivelser og -kvalifikationer til kun at matche dine kriterier. Ansøger du om et job (på engelsk) ›

Send din profil

Hvis du ønsker at blive taget i betragtning til et bestemt job hos Dell, skal du sende hele din kandidatprofil. Vi har gjort det nemt for dig. Hvis du ikke har anvendt systemet før, skal du oprette en personlig konto og beskytte den med brugernavn og adgangskode.

Husk disse oplysninger

Du får brug for dem, hver gang du skal ansøge om et job eller sende/opdatere din profil. Før du påbegynder profilprocessen, skal du sørge for at have en opdateret kopi af dit resumé/curriculum vitae (CV), således at du nemt kan indtaste de krævede oplysninger.

Det er meget vigtigt, at du færdiggør din profil

Det gør det nemmere for vores rekrutteringskonsulenter at spore udviklingen og kontakte dig, og det strømliner også processen for dig.

Hver gang du ansøger, vil profilformularen automatisk inkorporere eksisterende oplysninger fra din profil

Du vil få flere relevante søgeresultater, som matcher netop dine profiloplysninger, f.eks. antal års erfaring, jobfunktion(er), uddannelse, geografisk område osv.

Rekrutteringskonsulenterne vil bedre kunne matche dine kvalifikationer med fremtidige jobmuligheder

Vi opfordrer alle kandidater til at logge ind og opdatere deres profiler. Har du fået en ny certificering for nylig? Vil du skifte placering? Vil du opdatere dine kontaktoplysninger? Du kan også vælge at modtage meddelelser om ledige stillinger, som matcher din profil.

Ansøg om et job

Når du finder en stilling, som interesserer dig, skal du klikke på knappen "Ansøg nu" på siden med beskrivelser. Du vil blive bedt om at indtaste dit brugernavn og din adgangskode, og hvis du ikke har sendt dine oplysninger endnu, skal du først færdiggøre den proces. Vi vil bede dig give os nogle helt grundlæggende oplysninger om dig selv, ligesom vi vil bede dig besvare spørgsmål, som er relateret til det job, du søger. Held og lykke!

Tilbagevendende kandidater

Hvis du er en tilbagevendende kandidat, kan du blot logge på din konto vha. dit brugernavn og din adgangskode. Du kan til enhver tid opdatere dine profiloplysninger. Du skal blot klikke på "Åbn min profil" og logge på som tilbagevendende bruger.

Tip: Hver gang du er ansøger til en nyopslået stilling, skal du logge på som tilbagevendende bruger. Ansøgningsformularen vil automatisk inkorporere eksisterende oplysninger fra din profil. Du kan herefter se oplysningerne og besvare spørgsmål, som er relateret til den stilling, du søger.

Hvordan ændrer jeg min profil?

Brugere kan til enhver tid ændre deres profil. Processen er nem og består af 3 trin:

  1. Log på din konto.
  2. Klik på "Åbn min profil" i øverste højre hjørne.
  3. Foretag de ønskede ændringer, og husk at trykke "Gem" og "Fortsæt", når du er færdig.

Få mere at vide

Husk at besøge vores side med arrangementer (på engelsk), når du har udfyldt det hele og opdateret din profil. Der kan du finde en kalender over Dells kommende arrangementer. Skriv en lille huskeseddel til dig selv om, hvornår vi kommer til dit område, og kom forbi og mød vores rekrutteringsspecialister, teammedlemmer og øvrige repræsentanter. Vi glæder os til at møde dig!

Tips til dit resumé/CVTips til dit resumé/CV

At skrive et overbevisende og vindende resumé/CV er en kunst i sig selv. Og det kan være noget af en udfordring. Der er dog ingen grund til bekymring, for vi er her for at hjælpe dig. Vi giver tips og tricks til, hvordan du skriver et flot resumé, og fortæller dig nøjagtigt, hvad Dells rekrutteringskonsulenter er på udkig efter.

Beskriv dine styrker og ekspertise, og underbyg dem

Forbind dine kvaliteter og styrker med erfaringer fra det virkelige arbejdsliv, og giv konkrete eksempler.

Lav en liste over dine resultater i forhold til dit ansvar

I stedet for at remse en lang liste af ansvarsområder op skal du hellere fokusere på de mål, du har nået i tidligere stillinger, herunder også penge- eller tidsbesparelser, forbedrede processer, genererede indtægter osv.

Sørg for at inkludere et mål

Et præcist og meningsfyldt resumé, som beskriver dine karrieremål, vil være en stor hjælp for læseren.

Brug effektive titler

Arbejdsgivere danner sig højst sandsynligt en mening om dit resumé i løbet af få sekunder. Fokusér på at fange din arbejdsgivers opmærksomhed. Brug effektive titler, som tvinger arbejdsgiveren til at læse videre. Det anbefales, at du er så beskrivende som muligt for at give arbejdsgiveren det bedst mulige indtryk af dine tidligere arbejdserfaringer.

  • Dårlig titel: computerprogrammør
  • God titel: seniorprogrammør – Java/J2EE

 

Udtryk dig aktivt, vær engagerende

Handlingsverber er med til at fange læserens opmærksomhed. De er dynamiske og fortæller tydeligt om dine erfaringer og resultater. Her er nogle eksempler: underviste, skabte, styrede, udviklede, implementerede, designede osv.

Del også eventuelle erfaringer, du måtte have haft som frivillig

Historier om, hvordan du tilbringer tiden uden for arbejdspladsen, fortæller en masse om dig som person. Virksomheder, specielt Dell, er meget interesseret i sådan noget!

Læs korrektur ... to gange

Bed derefter en ven eller kollega om at gennemlæse det. Det kan være, de finder fejl, som du overså.

Sørg for at gøre det kort, dog ikke nødvendigvis på én side

Jo kortere, jo bedre. Nogle har måske brug for mere end én side, især hvis du har mange års erfaring.

Sørg for, at det er opdateret

Dette inkluderer dine kontaktoplysninger. Hvis du jævnligt sørger for at opdatere dit resumé, så sikrer du dig, at alle oplysninger er relevante.

Find fokus og flow

Sørg for, at dit resumé giver en samlet beskrivelse om, hvem du er, og hvilke erfaringer du har gjort dig. Fortæl din karrierehistorie med dine egne ord, og tænk på indholdet, f.eks. arbejdshistorikken, uddannelse, kvalifikationer osv., som vigtige kapitler i din historie.

Vær ærlig

Tænk på dit resumé som et "levende dokument", der vil blive redigeret og opdateret hele vejen igennem din karriere. Overvej, hvad du skriver og medtager, da det kan falde negativt tilbage på dig selv, hvis oplysningerne ikke er korrekte.

Dells henvisningsprogram for medarbejdereHos Dell er vi opmærksomme på, at du arbejder hårdt. Hvis du finder nye talenter til os, vil vi også sætte pris på det.

Formålet med vores henvisningsprogram for medarbejdere er at opfordre teammedlemmer hos Dell til at anbefale deres forretningsforbindelser og velkvalificerede venner til stillinger i virksomheden. Et aktivt henvisningsprogram er en vigtig del af vores rekrutteringsstrategi, og det er en stor gevinst for både virksomheden og teammedlemmerne.

I gennemsnit bliver over 30 % af de medarbejdere, som Dell ansætter udefra, henvist direkte af vores teammedlemmer. Hos Dell har vi fundet ud af, at henviste teammedlemmer er mere motiverede, mere produktive og generelt klarer sig bedre.

Vil du vide mere? Bliv en del af vores talentfællesskab. Opret en profil, find teammedlemmer, som du kender, og udforsk jeres fælles muligheder.