|

Karrieremuligheder

Et match til din passion.

Et arbejde hos Dell giver dig mulighed for at finde ud af, hvad der driver dig. Vi er stolte af den måde, vi inspirerer folk på – at gøre mere, at være mere og forfølgelse af faglig tilfredsstillelse. Der er utallige muligheder for at styre din karriere i den retning, som passer til din livsstil. Du kan flytte til en anden afdeling, få en lederstilling eller finde dit kald på den anden side af jordkloden. Sök Job hos Dell (på engelsk) ›

Karriereområder hos Dell

Karrierer inden for salg

Hvis man vælger en karriere inden for salg hos Dell, så får man en helt uforlignelig oplevelse. Salg er motoren, der sætter skub i vores enorme succes, og vores salgsmedarbejdere er vores vigtigste ambassadører over for kunder i hele verden. Ca. 50 % af vores medarbejdere fungerer som sælgere og nyder både det ansvar og den gevinst, der følger med jobbet.

Dells produkter og services spænder lige fra avancerede virksomhedsservere og storage til undervisning og implementeringsservices samt pc'er til private brugere. Det er netop dette brede sortiment af løsninger, som skaber den progressive salgsatmosfære.

Begynd karrieren i et internt salgsteam, og fortsæt til salgsledelsen. Eller begynd din karriere i et eksternt salgsteam, og fortsæt i den tekniske salgsafdeling. Mulighederne er nærmest uendelige. Når du overvejer alle de forskellige områder, som du kan udforske, så er det nemt at forestille sig al den succes, du kan opnå.

Se Dells spændende salgsstillinger:

– Detailsalg
– Internt salg
– Eksternt salg
– Teknisk salg
– Professionelle og administrerede services
– Kundepleje
– Salgsaktiviteter
– Marketing

Job hos Dell
Fordele og belonninger
Se Dells afdelinger i hele verden
Explore our locations