|

Karriereudviklingsprogrammer

Dell støtter din vækst

På samme måde som du arbejder hårdt hver dag for at levere teknologi og løsninger, der giver folk styrke til at gøre mere, har Dell programmer, som styrker din vækst og udvikling inden for din karriere. Vores programmer hjælper teammedlemmer med at blive ledere via mentorskab, opmuntring og muligheder, der er lige den rette blanding af belønninger og udfordringer. Vi investerer i vores medarbejdere og har udviklet et særligt program, der gør det muligt for dig at forfølge en karriere, som opfylder dine ambitioner og potentiale. Disse programmer giver dig masser af muligheder for at skabe din egen vej til lederskab og består bl.a. af en-til-en-møder med mentorer til 360-graders-feedback og regelmæssig gennemgang af en langsigtet karriereplan.

Går du stadig i skole? Se sektionen Kommer du fra et universitet? for at få flere oplysninger om, hvordan Dell støtter din karriere fra starten.

 

Job hos Dell
Se Dells afdelinger i hele verden
Explore our locations

Vores netværksprogram er et 6 måneders program, der fokuserer på at give medarbejdere muligheden for at diskutere karriereudvikling med det lokale lederteam, samt udvide deres interne og eksterne netværk.

Programmet giver muligheden for at :

 • Få et nyt perspektiv på karriere udvikling
 • Udvide det interne Dell netværk
 • Udvide / skabe et eksternt netværk
 • Få inspiration indenfor emner, der interesserer den enkelte
 • Få eksponering overfor det lokale ledelsesteam

Programmet henvender sig til alle ansatte, der udviser stort engagement.

Leder Program:

Vores Leder Program er et initiativ lanceret af HR i samarbejde med de lokale ledere.

Programmet består af et 9 måneders forløb, der giver ledere og potentielle ledere muligheden for at udvikle deres evner som inspirerende ledere.

Programmet starter med et intensivt 2-dages forløb, der fokuserer på at få etableret metoden og strukturen bag programmet, samt hvilken type leder kandidaten er. Derefter er programmet opdelt i 7 moduler, hvilke vil blive gennemarbejdet på månedlige møder med andre ledere og en HR Business Partner.

De 7 moduler fokuserer på følgende:

 • Personlig branding, Netværk og kommunikation
 • Dell i København – Business, Brand og People
 • Dell’s opkøbs strategi
 • Medarbejder tilfredshed – kommunikation og udviklingsplanlægning
 • Performance – Disciplin og karriereudvikling
 • Finans for ikke-finans orienterede ledere
 • Ledelse på tværs af grænser og diversitet i teamet, samt din rolle som lokal leder

Programmet afsluttes med et panel interview, bestående af en række relevante ledere.

Programmet henvender sig til nuværende ledere og ansatte, der er blevet identificerede som mulige fremtidige ledere.

Key Talent program

Talentprogrammet er et 6 måneders program, lavet for at give udvalgte nøgle talenter muligheden for at udvikle sig selv, og blive eksponeret overfor ledelsen og relevante interessenter.

Talent Programmet giver de involverede kandidater muligheden for:

 • Intensiv fokus på interne udviklingsplaner
 • Karriere coaching
 • Mentorordning
 • Være en del af et netværk af nøgletalenter
 • Blive eksponeret til leder teamet

I løbet af programmet vil der være fokus på træninger, karrierecoaching mentormøder og til sidst et panel interview. Alt dette vil fokusere på at videreudvikle kandidaten og gøre dem i stand til at nå til næste skridt i deres karriere.

Programmet henvender sig til udvalgte nøgle talenter.

Finans Kandidat Program

Formålet af det etårige Finans Graduate Program er at udvikle talenter over analytiske færdigheder ved at fokusere på vigtige soft skills og personlige kompetencer, der er nødvendige for ens succes i Dell. Dette program er henvendt til at give næring til de fremtidige ledere af Dell.

Programmet dækker alle udviklingsområder, der er nødvendige for nyuddannede at starte deres karriere i en international finans organisation. Det fokuserer på udvikling gennem individuelle og team træninger, der dækker finansiering, teknisk og ”soft” evner. En vellykket kandidat skal være flydende i engelsk og have et ønske om at starte en karriere i corporate finance.

Finans Graduate Program er et europæisk program baseret i Bratislava, Slovakiet, men åbent for alle europæere, der er nyuddanede.

Hvis du er interesseret i at ansøge eller finde flere oplysninger om programmet, så send os dit CV med emnet ”Finance Graduate Program – Bratislava” til findjob@dell.com.

Strukturerede programmer i Dell Finans

Dell tilbyder en række undervisningsprogrammer, som hjælper teammedlemmer i Finans med at få sat skub i karrieren. Du vil finde et væld af udfordrende opgaver, som er strategisk designede til at udvikle dine færdigheder og pleje dine lederevner. Teammedlemmer i Dell Finans, som måtte være interesserede i at deltage i undervisningsprogrammerne, bedes tale med deres ledere og mentorer.

Udviklingsprogram til regnskabspersonale

Udviklingsprogram til regnskabspersonale

Hvem: revisorer (nybegyndere) hos Dell
Hvor: globalt
Varighed: 3 rotationer af hver ét års varighed
Niveau: nybegynder


Dells udviklingsprogram til regnskabspersonale (ADP) er udviklet mhp. at skabe Dells næste generation af ledere i regnskabsafdelingen, og det gøres ved at give deltagerne mulighed for at rotere rundt mellem flere udfordrende stillinger, samtidigt med at de modtager udvidet undervisning i regnskabsførelse og netværksmuligheder. Programmet inkluderer tre på hinanden følgende opgaver af hver ét års varighed med definerede regnskabsområder, og deltagerne har mulighed for at arbejde seks måneder et andet sted i verden.

Hvis du vil vide mere om programmet, bedes du kontakte ADP-programmet.

Udviklingsprogram til Finans

Udviklingsprogram til FinansHvem: finanspersonale (nybegyndere)
Hvor: globalt
Tidshorisont: 4 rotationer af seks måneders varighed
Niveau: nybegynder

 


Dells toårige udviklingsprogram (FDP) til ansatte i finansafdelingerne giver nybegyndere mulighed for at få sat skub i karrieren. Programmet består af fire forskellige, globale rotationsopgaver af hver seks måneders varighed med et markant akademisk fokus mhp. at opbygge et solidt kendskab til finans- og forretningsverdenen.

Hvis du vil vide mere om programmet, bedes du kontakte FDP.

Rotationsprogram til ansatte i Finans

Rotationsprogram til ansatte i FinansHvem: finanspersonale i Dell
Hvor: globalt
Varighed: 3 rotationer af hvert ét års varighed
Niveau: mellemniveau

 


Dells treårige rotationsprogram til ansatte i Finans tilbyder vedvarende fokus på uddannelse af fremtidens globale ledere i Finans vha. udviklingsprogrammer, som har til hensigt at udvikle erfaringsgrundlag og evner. Programmet består af tre forskellige programmer af hver 12 måneders varighed samt en række forskellige undervisningsmuligheder med foredrag af direktører, casestudier og klasseundervisning.

Hvis du gerne vil vide mere om programmet, bedes du kontakte FRP-programmet.

Global forsikring og transformation

Globalt forsikrings- og transformationsprogramHvem: finanspersonale i Dell
Hvor: globalt
Varighed: varierer
Niveau: mellemniveau

 


Global forsikring og transformation (GAT) er et lederudviklingsprogram, som har til formål at skabe fremtidige Dell-ledere ved at tilbyde accelererede udviklingsmuligheder ved hjælp af forskellige opgaver på tværs af regioner og forretningsområder. Vi tilbyder kortere og længerevarende forløb til udvikling af de mest effektive talenter på tværs af forretningsområder for at accelerere deres udvikling og øge deres viden om forretningsgange og finansområder samt opbygge lederegenskaberne så tidligt som muligt i deres professionelle karrierer. Den individuelle udvikling accelereres vha. flere strukturerede og formelle tekniske undervisnings-/udviklingsplaner, både online, i klasseværelset og på jobbet, individuelle udviklingsplaner, struktureret lederudvikling, symposier og udvikling af kompetencer og lederevner. Kontinuerlig feedback vedr. præstation er altafgørende for vores udviklingsmodel for ledere, fordi den gør hvert teammedlem i stand til at nå det størst mulige potentiale og opfylde karrieremålene.

Hvis du vil vide mere om programmet, bedes du kontakte GAT-programmet.

Globalt udmærkelsesprogram til erfarent finanspersonale

Globalt udmærkelsesprogram til erfarent finanspersonaleHvem: erfarne ledere
Hvor: globalt
Varighed: 18 måneder
Niveau: direktører

 Global Finance Excellence-programmet (GFEP) giver erfarne ledere mulighed for at videreudvikle deres lederevner og tekniske kunnen via en række aktiviteter og undervisningsforløb. Programmet forløber over en periode på 18 måneder, i hvilken deltagerne får mulighed for at mødes personligt hvert kvartal for at færdiggøre et projekt med måletal for ledelsesteamet.

Hvis du vil have mere at vide om programmet, bedes du kontakte GFEP-programmet.

IT-rotationsprogram

IT-rotationsprogramHvem: Dell IT-personale
Hvor: USA
Varighed: 3 rotationer af hver ét års varighed
Niveau: mellemniveau


Dells treårige Information Technology Rotation-program (ITRP) giver de dygtigste talenter mulighed for at styrke deres i forvejen brede erfaringsgrundlag og stærke lederevner. Programmet inkluderer tre udviklingsopgaver af ét års varighed hver og omfatter formel undervisning, networking og mulighed for mentorordninger med direktører.

Hvis du vil vide mere om programmet, bedes du kontakte IT-rotationsprogrammet.

Rotationsprogram i Marketing

Rotationsprogram i MarketingHvem: Marketingmedarbejdere i Dell
Hvor: globalt
Varighed: 3 rotationer af hver ét års varighed
Niveau: mellemniveauDells Marketing Rotation-program (MRP) giver medarbejdere på mellemniveau mulighed for at udvide deres viden om marketing og forberede sig på fremtidige lederroller. Programmet inkluderer tre 12 måneders rotationer i forskellige marketingafdelinger. Deltagerne i programmet skal deltage i igangværende networking-aktiviteter for ledelse og team, mentorordninger og individuel undervisning, som har til formål at sætte skub i karrieren.

Hvis du vil vide mere om dette program, bedes du kontakte Marketing Talent & Capabilities.

Rotationsprogram for kommercielt salg

Program for kommercielt salgHvem: nuværende medlemmer af Dell-teamet
Hvor: globalt
Varighed: 2 rotationer af hver ét års varighed
Niveau: mellemniveau


Dells rotationsprogram inden for kommerciel salg giver øget fokus på uddannelse af fremtidige, globale CSO-virksomhedsledere i vores forskellige jobområder: kontrakter og forslag, program/projektstyring, undervisning, ordrestyring, kundepleje, forretningsanalyser og rapportering og salgssupport. Deltagerne får stretch-opgaver, som har til formål at udvide deres erfaringsgrundlag og evner. Talentprogrammet med det høje potentiale består af to forskellige ophold på 12 måneder og en række forskellige undervisningsmuligheder med foredrag af ledere, formel undervisning, træning i business excellence, networking og mulighed for mentorordninger med direktører.

Udviklingsprogram for ledere (forsyningskæde)

Globalt ledelsesprogram – forsyningskædeHvem: nuværende medlemmer af Dell-teamet
Hvor: globalt
Varighed: to år
Niveau: mellemniveau

 


Det toårige lederudviklingsprogram (LDP: Leadership Development Program) giver deltagerne mulighed for at opbygge en dyb forståelse af og viden om Dells globale drift og computerløsninger til slutbrugere. Deltagerne i programmet vil udvikle en integreret opfattelse vedr. anskaffelse og forsyningskæde, få et globalt Dell-netværk bestående af andre ledere, blive eksponeret for ledelse på koncernniveau, forbedre sine kommunikations- og præsentationsevner samt opbygge bred arbejdserfaring.

Accelereret udviklingsprogram til ledere med ansvar for globale aktiviteter (GOAL)

GOAL-programHvem: Dell-teammedlemmer på direktørniveau
Hvor: globalt
Varighed: 2 år
Niveau: direktører

 


GOAL-programmet er et toårigt udviklingsprogram til deltagere på direktørniveau. Programmet giver deltagerne mulighed for at accelerere kompetenceudviklingen og gør dem klar til rollen som leder. Takket være dette program forbedres deltagernes evner til at påvirke andre for at opnå mål, enten sammen med eller via andre, til at udvikle og gøre brug af strategiske partnerskaber mhp. at arbejde fra start til slut på tværs af grænser, booste lederevner via banebrydende tankegang og risikovillighed samt booste evnerne til at vejlede og inspirere andre og udvikle teams.