|

Karriereudviklingsprogrammer

Dell støtter din vækst

På samme måde som du arbejder hårdt hver dag for at levere teknologi og løsninger, der giver folk styrke til at gøre mere, har Dell programmer, som styrker din vækst og udvikling inden for din karriere. Vores programmer hjælper teammedlemmer med at blive ledere via mentorskab, opmuntring og muligheder, der er lige den rette blanding af belønninger og udfordringer. Vi investerer i vores medarbejdere og har udviklet et særligt program, der gør det muligt for dig at forfølge en karriere, som opfylder dine ambitioner og potentiale. Disse programmer giver dig masser af muligheder for at skabe din egen vej til lederskab og består bl.a. af en-til-en-møder med mentorer til 360-graders-feedback og regelmæssig gennemgang af en langsigtet karriereplan.

Går du stadig i skole? Se sektionen Kommer du fra et universitet? for at få flere oplysninger om, hvordan Dell støtter din karriere fra starten.

 

Job hos Dell
Se Dells afdelinger i hele verden
Explore our locations
Udviklingsprogram for ledere (forsyningskæde) (Leadership Development Program (Supply Chain)
UdviklingsprogramHvem: nuværende medlemmer af Dell-teamet
Varighed: to år
Niveau: nybegynder
Det toårige lederudviklingsprogram (Leadership Development Program (LDP) giver deltagerne mulighed for at opbygge en dyb forståelse af og viden om Dells globale drift. Deltagerne i programmet vil udvikle en integreret opfattelse vedrørende anskaffelse og forsyningskæde, få et globalt Dell-netværk bestående af andre ledere, blive eksponeret for ledelse på koncernniveau, forbedre sine kommunikations- og præsentationsevner samt opbygge bred arbejdserfaring.

Rotationsprogram i Marketing
RotationsprogramHvem: kandidater med en nyere kandidatgrad eller master i virksomhedsledelse og ét års ansættelse hos Dell
Varighed: Tre år
Niveau: nybegynderFormålet med marketingrotationsprogrammet (Marketing Rotation Program) er ene og alene at give vores mest talentfulde medarbejdere en treårig, global karriereoplevelse med enestående muligheder for professionel og personlig udvikling. Kandidaterne kan komme i betragtning til dette program, når de har været ansat hos Dell i ét år.

Rotationsprogram til ansatte i Finans (Finance Rotation Program)
Rotationsprogram-til-ansatteHvem: finanspersonale i Dell
Varighed: Tre rotationer af hver ét års varighed
Niveau: mellemniveau

 

 


Dells treårige rotationsprogram til ansatte i Finans (Finance Rotation Program) tilbyder vedvarende fokus på uddannelse af fremtidens globale ledere i Finans vha. udviklingsprogrammer, som har til hensigt at udvikle erfaringsgrundlag og evner. Programmet består af tre forskellige programmer af hver 12 måneders varighed samt en række forskellige undervisningsmuligheder med foredrag af direktører, casestudier og klasseundervisning.

GSO-lederudviklingsprogram (Global Sales Operations Leadership Development Program)
lederudviklingsprogram Hvem: nuværende medlemmer af Dells GSO-team
Varighed: ét år
Niveau: mellemniveau
GSO-lederskabsprogrammet (GSO Leadership Program) er et ikke-rotationsprogram af ét års varighed, der giver mulighed for vækst og hurtigere udvikling. Deltagerne bruger ca. 10 % af deres tid på programmet, der inkluderer deltagelse i et specialprogram med stor effekt, som lærer dem om synlig ledelse, tværfunktionelle oplevelser, udvikling og stærkere lederkundskaber.

GSO-rotationsprogram (Global Sales Operations Rotation Program)
rotationsprogramHvem: nuværende medlemmer af Dell-teamet
Varighed: To rotationer af hvert ét års varighed
Niveau: mellemniveau 

 


Dells toårige GSO-rotationsprogram (Global Sales Operations Rotation Program) fokuserer på at skabe fremtidens GSO-organisationsledere inden for vores jobområder: tilbud, program-/projektstyring, undervisning, ordrestyring, kundeservice, virksomhedsanalyse og rapportering samt salgssupport. Deltagerne får stretch-opgaver, som har til formål at udvide deres erfaringsgrundlag og evner. Talentprogrammet med det høje potentiale består af to forskellige ophold på 12 måneder og en række forskellige undervisningsmuligheder med foredrag af ledere, formel undervisning, træning i business excellence, networking og mulighed for mentorordninger med direktører.

Udviklingsprogram for ledere (forsyningskæde) (Leadership Development Program (Supply Chain)
Udviklingsprogram-for-ledere Hvem: nuværende medlemmer af Dell-teamet
Varighed: to år
Niveau: nybegynder
Det toårige lederudviklingsprogram (Leadership Development Program (LDP)) giver deltagerne mulighed for at opbygge en dyb forståelse af og viden om Dells globale drift. Deltagerne i programmet vil udvikle en integreret opfattelse vedrørende anskaffelse og forsyningskæde, få et globalt Dell-netværk bestående af andre ledere, blive eksponeret for ledelse på koncernniveau, forbedre sine kommunikations- og præsentationsevner samt opbygge bred arbejdserfaring.

Udviklingsprogram for de dygtigste medarbejdere inden for CSES-projekter (Commercial Sales and Enterprise Solutions (CSES)
Udviklingsprogram-for-de-dygtigsteUdviklingsprogram Hvem: CSES-teammedlemmer, der er nomineret af en Dell-vicepræsident
Varighed: to år
Niveau: toplederCSES-projektprogrammet er et udviklingsprogram for topledere, og formålet er at fremme kundskaber, der gør deltagerne klar til direktørniveau. Programmet sørger for vejledning, mentorer, kvartalsvise foredragsserier samt en årlig konference med fokus på opbygning af kundskaber, lederskabspræsentationer og/eller paneler samt deltagerkollegaer, der lærer fra sig.

Accelereret udviklingsprogram til ledere med ansvar for globale aktiviteter (Global Operations Accelerated Leadership – GOAL)
Accelereret-udviklingsprogramAccelereret -dviklingsprogram Hvem: Dell-teammedlemmer på direktørniveau
Varighed: 2 år
Niveau: topleder
GOAL er et toårigt udviklingsprogram til deltagere på direktørniveau. GOAL forbedrer forandringsmæssige lederkundskaber, der accelererer Dells arbejde, når det gælder forandringer, og forbereder nye medarbejdere inden for drift og klientløsninger.

Takket være dette program forbedres deltagernes evner til at påvirke andre for at opnå mål, enten sammen med eller via andre, til at udvikle og gøre brug af strategiske partnerskaber med henblik på at arbejde fra start til slut på tværs af grænser, booste lederevner via banebrydende tankegang og risikovillighed samt booste evnerne til at vejlede og inspirere andre og udvikle teams.

Globalt udmærkelsesprogram til erfarent finanspersonale
Globalt-udmærkelsesprogram Hvem: erfarne ledere
Varighed: 18 måneder
Niveau: direktører
Global Finance Excellence-programmet (GFEP) giver erfarne ledere mulighed for at videreudvikle deres lederevner og tekniske kunnen via en række aktiviteter og undervisningsforløb. Programmet forløber over en periode på 18 måneder, i hvilken deltagerne får mulighed for at mødes personligt hvert kvartal for at færdiggøre et projekt med måletal for ledelsesteamet.