|

Muligheder for kandidat- og masterstuderende

Hvordan ser din fremtid ud?

Du er godt på vej til at blive leder. Din uddannelse gør dig i stand til at have overblik og træffe vigtige, strategiske beslutninger. Dell har en lang række muligheder for nye kandidatstuderende for at supplere de teoretiske studier med erfaring fra den virkelige verden.

Få mere at vide om vores praktik- og udviklingsprogrammer, der er udviklet til at øge dine faglige kompetencer, og start din karriere på et innovativt team. Vis os, hvad du kan, og vi hjælper dig med at vokse. 

Dell tilbyder også praktikpladser i samarbejde med uddannelsesinstitutioner, hvor praktikken er på fire, seks eller otte måneder i løbet af et år og tæller som en del af din uddannelse. For at komme i betragtning skal du være bachelor- eller kandidatstuderende i en praktikordning på en akkrediteret videregående uddannelsesinstitution. Du optjener point til din uddannelse, mens du arbejder hos os. Sådanne praktikpladser findes i USA, Kina og Irland inden for ingeniørarbejde, sikkerhed, globales services, finansiering, marketing og meget mere!


Er du ny i jobbet