|

Arbejdsgiverpriser fra hele verden

Vi er stolte af at være et godt sted at arbejde. Vi tænker på vores teammedlemmer som en udvidet familie og arbejder for at opbygge et miljø, der gavner vores medarbejderstab og skaber personlig og faglig innovation. Se nogle af de arbejdsgiverpriser, vi har vundet fra hele verden.

Arbejdsgiverpriser

Brasilien

Prisen

Dell Brasilien er blandt de 15 "bedste arbejdspladser" (Great Places to Work) i Latinamerika
I 2013 blev Dell Brasilien udnævnt som en af de 15 bedste arbejdspladser i Latinamerika. baseret på troværdighed, stolthed, kammeratskab, retfærdighed og respekt. Dell Brasilien kom også ind på 14.-pladsen i kategorien over bedste multinationale arbejdspladser og 8.-pladsen i kategorien IT og teknologi i henhold til landets klassificering.

GPTW-placeringen tager sit udspring i en certificeringsproces, som inkluderer to afgørende komponenter: data fra medarbejderundersøgelser og en kulturel analyse af virksomhedens best practices. GPTW-instituttet opdeler herefter alle deltagende virksomheder i regionale og branchemæssige kategorier.

LinkedIn InDemand-virksomhed 2012

Dell kom i 2012 på LinkedIns top 10-liste over InDemand-virksomheder
Dell blev af de brasilianske medlemmer udnævnt som nr. 13 på LinkedIns liste over mærker, som tiltrak de største toptalenter. Dette er den allerførste rangering af "mest eftertragtede arbejdsgivere på LinkedIn" (Most InDemand Employers on LinkedIn), som analyserer milliarder af interaktioner mellem medlemmer og virksomheder med henblik på at udpege de mest attraktive arbejdsgivere på globalt plan.

Brasilien –

Dell i Rio Grande do Sul blev udnævnt som "bedste arbejdsplads" (Best Company to Work For)
Dell – en af verdens førende leverandører af IT-løsninger – blev udnævnt som "bedste arbejdsplads" (Best Company to Work For) i Rio Grande do Sul ifølge en undersøgelse foretaget af Great Place to Work Institute og udgivet af Amanhã Journal. I Brasilien er Dell førende inden for kategorien over store virksomheder (dvs. virksomheder med over 1.000 medarbejdere), som er mest attraktive at arbejde for.

Dell Brasilien

Dell er blandt de fem bedste arbejdspladser i Brasilien inden for IT og telekommunikation
Dell blev udnævnt som den 5. bedste arbejdsplads i Brasilien inden for IT og telekommunikation ifølge en undersøgelse foretaget af Great Place to Work i 2012. Virksomheden modtog også særlig anerkendelse som bedste virksomhed, når det gælder om at inspirere, tale og lytte.

Dell Brasilien

Dell blev udnævnt som den 11. bedste arbejdsplads i Brasilien
Undersøgelsen fra Great Place to Work Institute rangerede Dell som den 11. bedste arbejdsplads i Brasilien. Bladet Época udgiver ranglisten årligt, og den omfatter de 100 bedste arbejdspladser i landet på tværs af alle segmenter. I undersøgelsen fra 2012 blev ca. 1,8 mio. medarbejdere fra mere end 1.000 virksomheder, som konkurrerede om anerkendelse, adspurgt.

Dell Brazil - As Mehores Empresas Para Voce Trabalhar 2011

Dell Brasilien blev udnævnt som en af de 150 bedste arbejdspladser i 2011 (150 Best Companies to Work For in 2011).
I 2011 blev Dell udnævnt som en af de 150 bedste arbejdspladser ifølge en undersøgelse foretaget af Exame e Você S/A i Brasilien. Anerkendelsen sætter fokus på initiativer, der fremmer dygtigheden på arbejdspladsen og mulighederne for professionel udvikling.

Fordele og belonninger
Job hos Dell
Se Dells afdelinger i hele verden
Explore our locations

Related Videos

  • Fjern CareersGlobalRecruiting_en.jpg
    Life at Dell
    2:33