|

Vores fremtid

Smart. Hurtig. Nu. Sådan vokser vi.

Dell engagerer sig virkelig med vores kunder. Vi har 65 interaktioner pr. sekund, 5,4 mio. diskussioner om dagen og 2 mia. interaktioner i alt hvert år. Vi betjener en alsidig befolkning i hele verden, kompletterer næsten alle brancher og hviler i hjertet af millioner af hjem.

Job hos Dell

Positive. Produktive. Progressive. Sådan styrer vi forandring.

Vi lever i den virtuelle tidsalder. Når man ser på udviklingen fra mainframe til minicomputere, pc'er, som er tilsluttet klientservere, og internetæraen, har det været en interessant rejse. Der er teknologi overalt, og dens potentiale vokser. Vi kan ikke forestille os et liv uden. Og vi har brug for dig til at hjælpe os med at opfinde løsninger, som vil opfylde behovene i den ny æra.

Vores virksomhedsmål har altid været klar: Vi ønsker at levere teknologiløsninger, som sætter skub i væksten og trivslen i hele verden. Dette enkle fokus betyder, at det står vores virksomhed frit for at transformere og tilpasse sig de globale behov. I løbet af de sidste 26 år har vi opbygget et solidt, verdensomspændende Dell team:

  • Mere end 100.000 teammedlemmer i over 180 lande
  • 400.000 løsninger til klasseværelser over hele verden
  • Verdens førende leverandør af IT-services til sundhedssektoren
  • 3,5 millioner forbindelser via vores sociale web-community

Der findes altid flere tal, som man kan kigge på, og mere data, som man kan vurdere. Men her hos Dell fokuserer vi mere på mennesker. Vi interesserer os for kundernes dagligdag, ligesom vi interesserer os for vores teammedlemmer, som bidrager til, at vi ligger helt forrest, når det handler om teknologi.

Strategisk. Oplyst. Fornuftigt. Sådan driver vi udviklingen.

Vækst tager sit udgangspunkt i vores kunder. Det er kunderne, som giver os ideerne til de ændringer, vi bør foretage for at beholde førerpositionen i den virtuelle tidsalder. Vores beslutningsgrundlag baserer sig derfor ikke kun på diagrammer, grafer og statistikker. Det baserer sig på kundernes meninger, feedback og forslag.

Dell lytter hele tiden til kunderne, og denne indsats er blevet udvidet de seneste år, takket være vores tilstedeværelse på de sociale medier. Vi udnytter vores forbindelser i fællesskabet til at identificere kundernes behov: Hvad ønsker de, hvad driver dem, og hvad kan forbedre deres liv. Det er den slags research og data, der danner grundlag for vores beslutninger om opkøb.

Vi har foretaget adskillige opkøb i den seneste tid for at forbedre vores udbud af produkter og services.:

  • Dell Financial Services Canada Ltd.
  • Compellent Technologies, Inc.
  • Dell SecureWorks®
  • InSite One®

Udforsk. Lær. Avancér. Dét er vores fokus.

Uanset om det er cloud-baseret databehandling, sikkerheds-services, hardwareteknologier eller noget helt andet, er vi hele tiden på udkig efter nye og effektive løsninger. Vi stræber efter at bevare de karaktertræk og den kultur, som gør vores opkøbte virksomheder succesfulde, i takt med at vi integrerer dem i den globale Dell-kultur og gør brug af interne kræfter til at skabe vækst i virksomheden.

Med hvert nyt opkøb fastholder vi vores virksomhedsværdier mht. alsidighed og mangfoldighed. Vi stræber efter at skabe en global arbejdsstyrke, som drager fordel af forskelligheder, set ud fra et alsidigheds- og erfaringsperspektiv. Folk fra alle verdensdele og kulturer mødes hos Dell, hvor de sammen skaber de bedste produkter. Vi forpligtiger os på at skabe et miljø, hvor hvert individ føler sig værdsat, støttet, respekteret, inddraget og engageret.