|

Vores arbejdsplads

Udvikling af arbejdspladsen.

Glade mennesker arbejder bedre. Ud over almindelig produktivitet er de mere inspirerede, engagerede og klar til innovation. Hos Dell stræber vi efter at gøre, hvad vi kan, for at forbedre arbejdsoplevelsen for alle vores teammedlemmer. En af de bedste måder, vi har fundet til det, er at give fleksible arbejdsløsninger. Søg vores fleksible jobs i dag (på engelsk) ›

Vi er forbundet

I den teknologiske sektor ved vi præcist, hvor hurtigt verden forandrer sig. Vi har lært at være hurtige og tilpasningsdygtige, så vores virksomhed kan blive ved med at vokse sig stærk, og vi kan være foran. Lige nu revurderer vi den traditionelle kontormodel og arbejder med vores teammedlemmer om at finde den bedst mulige løsning. Vi tilbyder flere muligheder for Forbundet arbejdsplads, så teammedlemmer kan maksimere deres potentiale.

Job hos Dell
Se Dells afdelinger i hele verden
Explore our locations

Vores programmer med forbundet arbejdsplads, har udviklet sig til at være en hovedkomponent i vores kultur, sammen med vores bestræbelser på at tiltrække og fastholde talenter i verdensklasse. Aktivering af en fleksibel arbejdsstyrke gør det muligt for os at ansætte den bedste person til hver rolle, uanset deres fysiske placering eller mulighed for at pendle til en Dell facilitet. Fleksible muligheder der tilbydes til teammedlemmerne for at maksimere deres potentiale, omfatter:

  • Mobile medarbejdere (fjernarbejde)
  • Eksterne medarbejdere
  • Flekstid
  • Deltid
  • Jobdeling
  • Komprimeret arbejdsuge
  • Tilpassede løsninger

Vores programmer med forbundet arbejdsplads, har hjulpet os med at undgå udledning af 6.700 ton drivhusgasser – næsten det samme som ikke at køre 26 millioner km. Fleksible arbejdsrutiner hjælper også med til at bevare naturlige resurser og energi, reducere transportrelateret forurening, fremme offentlig sikkerhed og mindske belastningen af transportsystemer. Det gør det også muligt for os, at maksimere udnyttelsen af vores kontorpladser, støtte teammedlemmer i at arbejde hvor og når de er mest produktive og minimere vores driftsomkostninger og miljøpåvirkninger.

Vi forstår at værktøjer, teknologi og uddannelse er nødvendigt for eksterne eller mobile teammedlemmer, for at kunne dyrke personlige forbindelser, opbygge stærke teams og administrere en spredt global arbejdsstyrke. Derfor fortsætter vi med at investere i og motivere teammedlemmer til at bruge de tilgængelige resurser, så som tilbud om virtuel uddannelse og en pålidelig it-infrastruktur.

Alsidig og rummelig arbejdsplads

Hos Dell, anerkender vi og driver forretninger i en verden i konstant udvikling. Vi forstår, at administrere en mangfoldighed og promovere en rummelig kultur, er væsentlig for vores kollektive succes. For at opbygge vedvarende relationer, skal vi skabe en imødekommende arbejdsplads hvor medarbejdere med alle baggrunde mødes, for at yde deres bedste arbejdsindsats. Ved at inddrage disse individuelle forskelle og aktivt udligne dem, er vi i stand til at udnytte hvert teammedlems fulde potentiale, fremme innovationen og dyrke et miljø for vores globale team, hvor de yder deres bedste indsats og opfylder vores kunders forventninger.

To måder, hvorpå vi understreger vores forpligtelse til rummelighed er gennem:

Ressourcegrupper for medarbejdere
Ressourcegrupper for medarbejdere (ERGer) skaber en platform for netværk, udvikling af lederskab, frivilligt arbejde i fællesskabet og boulevarder til at fremme forretningsresultater. Dell har 11 medarbejder-ERGer der er fokuseret på: kvinder, afrikanske-, spanske-, asiatiske amerikanere, LGBT, handicappede, generationer, miljø, veteraner, kulturel forskellighed og vores eksterne medarbejdere. Læs mere om vores 11 ERGer her ›

Undervisning i kulturel forståelse

Som en del af vores forpligtelse til at sikre respekt for vores teams i hele verden og værdsætte hinanden, pålægger vi hvert af vores teammedlemmer, at de deltager i undervisning om kulturel forståelse hvilket fremmer en stærk selvforståelse. Teammedlemmer er udsat for adfærd, der er produktiv og kontraproduktiv i at skabe en rummelig arbejdsplads og på får på samme tid værktøjer til at hjælpe med at støtte hinanden til at udvikle et mere samarbejdende miljø.