|

Formål og værdier

Vind med integritet. Ansvar i verdensklasse.

Vi er fokuseret på at vinde hos Dell, men vi vil vinde på rette vis. For os omfatter det en forpligtelse til integritet og ansvarlighed. Vi bevarer vores værdier i alt, hvad vi gør. Vores medarbejdere udviser vores vinderkultur hver dag via de positive, støttende og meningsfyldte relationer, de skaber med kunder og teammedlemmer.

Job hos Dell

Forpligtelser mht. indhold. Vækst og klarhed.

Forretningsverdenen byder på et hav af valgmuligheder, netværk og masser af chancer. Måden, som vi navigerer rundt i denne verden på, afgør vores succes og skaber vores ry. I takt med at vi udvikler Dell på en sådan måde, at vi bedre kan servicere vores kunder, griber vi de nye muligheder og sætter skub i væksten, og vores værdier fungerer som fundamentet for vores beslutninger og handlinger.

Vi fokuserer på tre kerneværdier, som er drivkraften bag vores forretningsmæssige beslutninger:

Formål og værdier

Vi leverer resultater, som gør en positiv forskel.

Vi bestræber os på at sikre, at alle – i ethvert miljø – vil kunne drage fordel af vores teknologi. Vi er drevet af en konstant nysgerrighed, og vi holder aldrig op med at prøve at finde smartere måder at gøre tingene på.

Formål og værdier

Vi går foran med åbenhed og optimisme.

Vi sætter pris på forskellige perspektiver, fordi vi tror på, at alle kan bidrage. Vi fokuserer på ærlig og praktisk kommunikation, lytter ihærdigt og sørger for at levere løsninger til dagligdagens udfordringer over hele verden.

Formål og værdier

Succes med integritet.

Vi overholder lovgivningen og handler etisk, og vi bidrager med vores tid, teknologi og knowhow for at forbedre de samfund, som vi bor og arbejder i. Vi stræber efter at sikre virksomhedens vækst på måder, som skåner miljøet og hjælper samfundet.


Understøtter positiv vækst. Se, hvordan der skabes global trivsel.

Her hos Dell har vi en enkel målsætning, som er drivkraften bag alt det, vi gør: Vi leverer teknologiløsninger, som giver folk i hele verden mulighed for at opleve vækst og trivsel. Det er vores faste overbevisning, at teknologi kan forandre verden, og at det er en absolut forudsætning for, at mennesker kan opnå succes.

Teknologi udretter en masse godt

Hver dag arbejder Dell på at kombinere teknologi og innovation til det mest positive sociale og miljømæssige fingeraftryk på verden som muligt. Ud over overholdelse af lovgivningen og filantropi lyder vores tese Dell Powering the Possible (Dell gør det muligt), når det handler om at få teknologi og ekspertise til at gå hånd i hånd på en sådan måde, at de er til mest mulig gavn for mennesker og planeten.

Takket være vores teammedlemmer gør Dell det muligt

Hvert eneste teammedlem hos Dell deler forpligtelsen "Dell Powering the Possible", fordi det at drive en forbilledlig forretning både er rigtigt og vigtigt. Det handler om at skabe fælles værdi, og det er netop hele idéen, at vores løsninger kan og bør komme både vores kunder, os selv, samfundet og endda vores planet til gavn.

Vi sætter handling bag ord

På tværs af Dell har vi en række succesfulde programmer og initiativer, som dækker fem handlingsområder:

Samfund

Samfund
Vi samarbejder med nonprofit-organisationer, og vi forærer teknologi, ekspertise og giver økonomisk støtte for at bidrage til at løse sociale udfordringer og forvandle samfundet.

Miljø

Miljø
Ved hjælp af nyskabelser inden for emballering, energibesparelse og genanvendelse giver vi kunderne mulighed for at udrette mere, samtidigt med at de forbruger mindre, hvilket reducerer miljøpåvirkningen.

Medarbejdere

Medarbejdere
Vi servicerer en global kundekreds, og vores teammedlemmer afspejler dette. Opbygningen af en alsidig arbejdsplads bidrager til, at vi kan give vores kunder bedre betjening og levere den teknologi, som de har brug for.

Forsyningskæde

Forsyningskæde
Vores globale leverandører er en integreret del af os, når det handler om at levere teknologiløsninger. Vi forventer det samme af dem, som vi selv står for, nemlig opretholdelse af menneskerettigheder og ansvar for miljøet.

God ledelse

God ledelse
Dell er kendetegnet ved forandring og udvikling, men vores rettesnor er og bliver integritet. Vi driver virksomhed i overensstemmelse med lovgivningen, de etiske spilleregler og vores eget strenge adfærdskodeks.


Vi opfordrer dig til at læse afsnittet om Rapportering, som også inkluderer den aktuelle Dell Corporate Responsibility Report. Vores Corporate Responsibility Report måler, hvordan vi når vores mål i forhold til miljøet, velgørenhedsprogrammer osv.