|

Vores fordele

Fordele. Belønninger. Balance. Du kan få det hele hos Dell.

Vores medarbejdere er den vigtigste komponent i vores langsigtede succes. Så det er ingen overraskelse, hvor meget tid og hvor mange kræfter vi lægger i en omfattende personalepakke for alle teammedlemmer. Vi stræber efter at levere det bedste udvalg og til den bedste pris. Vores pakker er konkurrencedygtige på markedet og relevante for de forskellige lande, som vi har aktiviteter i.

Kom i kontakt

med Dell Careers

Dell Careers på FacebookDell på TwitterDell Careers på YouTubeDell på LinkedIn

Kom i kontakt med Dell Careers på FacebookKom i kontakt med Dell Careers på TwitterKom i kontakt med Dell Careers på LinkedInKom i kontakt med Dell Careers på YouTube
Job hos Dell

Hos Dell forstår vi, at det at give vores medarbejdere den bedste professionelle oplevelse, betyder at man skal forstå de unikke karaktertræk, som definerer hver region og dens kultur. Intet reflekterer dette bedre end vores fordelspakker, der er skræddersyet til vores medarbejderes behov i de lande de bor og arbejder.

Disse er nogle af højdepunkterne i Dell Danmark’s fordelspakker for størstedelen af vores medarbejdere:

  • Pensionsplan og privat sundhedsforsikring til alle medarbejdere i Dell Danmark. Vores pensionsplan hos PFA indeholder 12% pension, til hvilken Dell bidrager med de 8%.
  • Care Concept indeholder adgang til vores In-House Clinic, der tilbyder massage, reflexologi, fysioterapi og undervisning i ergonomi. Alt sammen til fornuftige priser.

Du vil lære mere omkring det præcise indhold undervejs i din rekrutteringsproces og på ansættelsestidpunktet.

sæt et mål. vi vil hjælpe dig med at nå det.Vi er her for at belønne dig for dine resultater.

Det er enkelt. Vi tror på, at man skal belønne sit team for et veludført stykke arbejde. Hver enkelt af vores medarbejdere udgør en vigtig del af vores team. Vores medarbejdere opnår succes ved at opnå – og ofte overgå – klart definerede og målbare målsætninger. Når det gælder belønning, er Dell fast besluttet på at være konkurrencedygtig. Vi holder hele tiden øje med de nyeste trends, når det gælder omkostninger til arbejdskraft, for at skabe de mest tiltrækkende lønninger.

Adskillige afdelinger har bonus- og salgsansporende programmer, som belønner præstationer på virksomheds-, salgs- og individuel basis for indeværende skatteår. Der findes ligeledes ansporende programmer, som har til formål at belønne på individuelt plan ud fra karriereniveau og præstation.

Sæt et mål. Vi vil hjælpe dig med at nå det.

Som arbejdsgiver forpligtiger vi os også til at skabe et professionelt miljø, hvor alle kan vokse og trives. Vi forbedrer formel undervisning med individuelt tilpassede udviklingsprogrammer, som omfatter jævnlig 360-graders-feedback, mentorordninger, networking, spredning af opgaver og vækstmuligheder – 45 procent af alle stillinger besættes internt.

Vi er stolte af vores mobildrevne kultur, og vi arbejder sammen som et stærkt team for at opmuntre hinanden til at nå længere hver dag.

Dyrk dit privatliv, mens du udvikler dit karrierepotentiale

At sørge for at vores talentfulde, kreative og samarbejdsvillige medarbejdere yder bedst muligt er vores mål nummer et. Vi respekterer hvor vigtig familie, hobbyer og interesser er for vores medarbejdere, og vi opfordrer dem fuldt ud til at forfølge et fyldestgørende privatliv. Vores fordelspakke inkluderer forskellige programmer til at hjælpe dem med at nå en tilfredsstillende work-life-balance:

  • Employee Purchase Program – rabat på Dell produkter
  • Dell Employee Club giver vores ansatte muligheden for at socialisere sig uden for arbejdet, uanset om det er en tur i teatret eller om det er på vores løbe- eller fodboldhold.
  • ”Powering the Possible” giver vores medarbejdere en mulighed for at give noget tilbage til samfundet, gennem donationer og deltagelse i sociale arrangementer.
  • Dell tilbyder alle vores medarbejdere på vores københavnske kontor muligheden for at deltage i vores Dell Flex Benefit program, hvor medarbejdere bliver tilbudt mobiltelefoner, computere o.lign. gennem en bruttolønsordning.
  • - En attraktiv barselsordning

Referral Bonus Program

Hos Dell ved vi, at vores bedste nye kollegaer kommer via vores medarbejdere. Hvis en af vores medarbejdere refererer en kandidat til en ledig stilling, kan medarbejderen ende med en bonus på lønudbetalingen.
Bliv en del af vores talentfællesskab ›

Vores medarbejdere kan gøre brug af flere betalte fridage som f.eks. ferie, helligdage og personlige fridage. Vi tilbyder betalte fridage ved dødsfald og hjælper medarbejdere med at arrangere afspadsering i forbindelse med forskellige former for fravær, barsel, militærtjeneste og lignende.