|

Præsentation af Windows 10

Windows 10
Windows 10
Det bedste fra Windows nogensinde møder det bedste fra Dell nogensinde. Resultatet? En helt ny tidsalder inden for power, ydeevne og produktivitet. Windows 10 giver dig alle de funktioner, du kender fra verdens mest populære operativsystem, samt fantastiske forbedringer, som du vil elske.

Er du ikke klar til at tage skridtet endnu? Opgrader til Windows 10 på dine egne betingelser. Brugervenlig onlinesupport er tilgængelig, når du er klar til at opgradere. Få mere at vide.

Du kan også få mere at vide om opgraderingsprocessen fra Windows 8.1 med vores onlinesupport på www.dell.com/support/windows10.

Har du spørgsmål om Windows 10?

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


Tidspunktet har aldrig været bedre til at købe en Dell-pc. Oplev funktioner, f.eks. Cortana, din nye digitale assistent, på et helt nyt niveau med MaxxAudio®.

Nem adgang

Du skal ikke bekymre dig om adgangskoder. Vælg en Dell-pc med det pålidelige Intel ® RealSense ™ 3D kamera, så du kan drage fordel af Windows Hello-ansigtsgenkendelse. Din enhed lyser op ved genkendelse og hilser på dig med navns nævnelse, så du får en hurtig og venlig begyndelse på dagen.
abc
Her for at hjælpe

Her for at hjælpe

Vælg en Dell-pc, der er udstyret med MaxxAudio by Waves, for at bruge Cortana, din egen personlige digitale assistent. Når du bruger Cortana med en Dell-pc, der er udstyret med MaxxAudio® fra Waves, får du en naturlig stemmeinteraktionsoplevelse.*

Forbind og overvind

Hurtige oplevelser og problemfri gaming med DirectX® 12 på din Dell- eller Alienware-pc. Med funktionen Game DVR kan du registrere dine største sejre og sende optagelsen til dine venner uden at afslutte dit spil. Spillet er i gang!
Forbind og overvind
Det er nemt at læse og skrive

Det er nemt at læse og skrive

Browseren Microsoft Edge er den eneste browser med indbygget teknologi, som giver dig mulighed for at skrive eller indtaste direkte på websider. Du kan tilføje den kompatible Dell Active Stylus (sælges separat) til din pc med touch-funktion og drage fordel af Microsoft Edge browserens teknologi, der gør det muligt at skrive eller indtaste direkte på websider og efterfølgende dele det.

Sæt den i gang

Du bliver ekspert med det samme, da Windows Start-menuen er vendt tilbage i en udvidet form. Desuden følger alle dine fastgjorte programmer med, så du føler dig hjemmevant og produktiv, og du får en bedre oplevelse end nogensinde før.
Sæt den i gang
Hastigheden, du har brug for

Hastigheden, du har brug for

Windows 10 starter op og kommer lynhurtigt i gang med InstaGo*, så der er ingen buffer mellem dig og dine opgaver. Du får endda opdateringerne, så snart de er tilgængelige. På den måde har du altid de nyeste og bedste funktioner, der er udviklet til at holde dig opdateret i din travle hverdag.

Ro i sindet

Du beskyttes mod virus, phishing og malware med den praktiske indbyggede beskyttelse. Du får desuden ekstra support, hvis du vælger Dell Services.
Ro i sindet

Funktionerne i Windows 10 kan ændres og kan variere afhængigt af enhed og marked.

Microsoft og Dell har hævet standarden. Igen.
Med uovertruffen teknologi, imponerende ydeevne og de spændende nye Windows 10-funktioner har det aldrig været mere oplagt at købe en pc fra Dell.
Køb nu

1. Cortana er tilgængelig på udvalgte globale markeder ved lanceringen. Oplevelsen kan variere afhængigt af område og enhed.
2. Visse funktioner kræver bredbåndsinternet (der kan forekomme gebyrer til internetudbyderen). Xbox Live-funktioner er kun tilgængelige i understøttede spil i lande, der understøtter Xbox Live. Besøg
xbox.com/live/countries (på engelsk). Et begrænset antal spil, der er tilgængelige i 2015, understøtter spil mellem enheder. Der er flere spil på vej. Stream til én enhed ad gangen. Streaming med flere spillere fra Xbox One kræver forbindelse til netværk i hjemmet og Xbox Live Gold-medlemskab (sælges separat). Gold er også påkrævet, når flere spillere spiller sammen på Xbox One. DirectX 12 er kun tilgængelig i understøttede spil og grafikchips. Game DVR er kun tilgængelig med understøttet hardware. Hvis du vil have mere at vide om kompatibilitet og andre vigtige installationsoplysninger, skal du besøge din enhedsproducents website og www.windows.com/windows10specs (på engelsk). Alle spilversioner til Xbox One, pc/tablet og telefon sælges separat.
3. Visse apps fra Windows Store sælges separat. Tilgængeligheden og oplevelsen kan variere.
4. Afhængigt af hardware.
5. Tilgængeligheden af apps og indhold varierer fra marked til marked.
6. Simulerede skærme. Kan ændres uden varsel. Apps i Windows Store sælges separat. Tilgængelighed og oplevelse af apps varierer fra marked til marked.

*Oplysninger om tilbud:
Tilbuddet er gyldigt for kvalificerede Windows 7- og Windows 8.1-enheder (inklusive enheder, du allerede ejer) i et år efter tilgængeligheden af Windows 10-opgraderingen. Krav til hardware/software gælder. Tilgængelige funktioner varierer efter enhed. Se www.windows.com/windows10upgrade (på engelsk) for at få oplysninger. 3 GB download. Der kan forekomme internetgebyrer.

◦ Ja, uden merpris! Denne opgradering er til en komplet version af Windows 10, ikke en prøveversion. Kræver download af fil på 3 GB. Standarddatatakster er gældende. Hvis du vil drage fordel af dette tilbud uden merpris, skal du opgradere til Windows 10 inden for et år efter, at den er gjort tilgængelig. Når du opgraderer, har du Windows 10 uden merpris på enheden.
◦ Windows 10-opgraderingstilbuddet er gældende for kvalificerede Windows 7- og Windows 8.1-enheder, herunder enheder, du allerede ejer. Visse krav til hardware/software er gældende, og tilgængelige funktioner kan variere afhængigt af enhed og marked. Tilgængeligheden af Windows 10-opgraderingen til Windows Phone 8.1-enheder kan variere afhængigt af OEM, mobiloperatør eller teleselskab. Enheder skal være forbundet til internettet og have Windows Update aktiveret. Windows 7 SP1 og Windows 8.1 Update er påkrævet. Visse versioner er ikke omfattet: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise og Windows RT/RT 8.1. Aktive Software Assurance-kunder inden for volumenlicensering kan drage fordel af at opgradere til Windows 10-virksomhedsløsninger uden for dette tilbud. Hvis du vil have mere at vide om kompatibilitet og andre vigtige installationsoplysninger, skal du besøge din producents website og specifikationssiden for Windows 10. Yderligere krav kan være gældende over tid i forbindelse med opdateringer. Sikkerhed og funktioner opdateres automatisk og er altid aktiveret.

Takket være Dells kommercielle pc'er med det nye operativsystem Windows 10 kan du drage fordel af funktioner, der er udviklet til at tage din virksomhed til nye højder.

Dell har branchens mest sikre pc'er med Windows 10. Punktum.

Suveræn sikkerhed og beskyttelse– de mest sikre virksomheds-pc'er på markedet med det mest sikre Windows nogensinde betyder, at du er beskyttet mod virus, phishing og malware med den praktiske indbyggede beskyttelse.

Førsteklasses beskyttelse – det er kun Dell, der tilbyder omfattende kryptering, avanceret godkendelse og førende beskyttelse mod skadelig software fra én enkelt kilde. DDP-løsninger (Dell Data Protection) er udviklet til at hjælpe dig med at beskytte slutbrugerens data, uanset hvor de er, og gøre det nemt at administrere slutpunktsikkerhed og overholdelse af bestemmelser fra et centralt sted. Brugerne kan arbejde med de værktøjer, de kender og holder af, uden afbrydelser eller forringet ydeevne. Få mere at vide (på engelsk)

Kun dig– den mest sikre godkendelsesmetode er dig selv. Med Windows Hello kan du logge på ved hjælp af ansigtsgenkendelse eller dit fingeraftryk – der er ingen grund til at indtaste en pinkode eller adgangskode.* Når du logger på, byder din enhed dig velkommen med navns nævnelse og lyser op, når du er til stede.
Windows 10
Windows 10

Få mere fra hånden med Windows 10

Din digitale assistent– det er nemt at kommunikere med din egen personlige digitale assistent. I takt med, at Cortana lærer dig bedre at kende, får du endnu mere glæde af funktionen. Du skal ikke bekymre dig om at glemme noget. Cortana husker tingene for dig og leverer det til dig på det rigtige sted og tidspunkt. På den måde er du mindre glemsom, og du får mere fra hånden.

Vær på forkant med tingene– Microsoft Edge er den helt nye browser, der er udviklet til at få internettet til at arbejde på samme måde som dig. Tænk blot på den tid, du sparer på at skrive eller indtaste* direkte på websider og ved at dele dine noter med andre. Få glæde af den knivskarpe læseoplevelse, der fjerner distraherende elementer, så du opnår en renere og skarpere læseoplevelse, når du læser artikler online. Microsoft Edge fjerner alle forhindringer mellem dig og dine onlineaktiviteter, så du får et hurtigt, rent og produktivt lærred, så du får arbejdet udført.

Opstart– takket være de velkendte funktioner er du ekspert helt fra starten. Windows 10 er brugervenlig og velkendt – og har masser af ligheder med Windows 7, herunder menuen Start. Du er ekspert helt fra starten. Få et hurtigt overblik over alle de vigtige ting. Menuen Start i Windows 10 kan brugertilpasses med dynamiske felter, så du hurtigt kan finde de vigtigste realtidsoplysninger og være på forkant med det hele.

Problemfri overgang– Continuum, som kun fås til Windows, gør det muligt at skifte fra tablettilstand til bærbar pc-tilstand, når som helst – du får en glat og problemfri overgang og en flot visning. Funktionerne på skærmen, f.eks menuer og proceslinjer, kan nemt tilpasses, så du får nemt ved at navigere. Apps er udviklet, så de nemt kan skalere fra skærm til skærm, så du får en flot visning både på den mindre telefonskærm og de største 8K-skærme. *

Forbedret og imponerende ydeevne

Den helt rigtige hastighed– Windows 10 starter op og fortsætter lynhurtigt fra standby med InstaGo*, så intet sætter en stopper for dig og dine opgaver. Du får endda opdateringerne, så snart de er tilgængelige. På den måde har du altid de nyeste og bedste funktioner, der er udviklet til at holde trit med din travle hverdag.

Batterikapacitet– Windows 10-enheder har nu batterisparefunktion, der automatisk sparer strøm – så du kan arbejde hårdere og længere.
Windows 10
Windows 10

Maksimal support og maksimal brugervenlighed

Enkel migrering– takket være Dell Services har det aldrig været nemmere at migrere din virksomhed til det nyeste Windows-operativsystem på de mest sikre virksomheds-pc'er. Du kan se frem til en problemfri overgang, der er hjulpet på vej af den suveræne service fra Dell, der er kåret som Microsoft® Partner of the Year og førende inden for implementering af Windows.

Uovertruffen support– ProSupport Plus med SupportAssist, der er Dells mest omfattende* supportservice til pc'er og tablets*, indeholder maksimal support med minimal indsats fra kunden. Det er den eneste tilgængelige service til pc'er og tablets*, der automatiserer support for at forhindre problemer*, før de opstår, og problemer løses hurtigt, når de opstår.
Køb nu

1. Cortana er tilgængelig på udvalgte globale markeder ved lanceringen. Oplevelsen kan variere afhængigt af område og enhed.
2. Visse funktioner kræver bredbåndsinternet (der kan forekomme gebyrer til internetudbyderen). Xbox Live-funktioner er kun tilgængelige i understøttede spil i lande, der understøtter Xbox Live. Besøg
xbox.com/live/countries (på engelsk). Et begrænset antal spil, der er tilgængelige i 2015, understøtter spil mellem enheder. Der er flere spil på vej. Stream til én enhed ad gangen. Streaming med flere spillere fra Xbox One kræver forbindelse til netværk i hjemmet og Xbox Live Gold-medlemskab (sælges separat). Gold er også påkrævet, når flere spillere spiller sammen på Xbox One. DirectX 12 er kun tilgængelig i understøttede spil og grafikchips. Game DVR er kun tilgængelig med understøttet hardware. Hvis du vil have mere at vide om kompatibilitet og andre vigtige installationsoplysninger, skal du besøge din enhedsproducents website og www.windows.com/windows10specs (på engelsk). Alle spilversioner til Xbox One, pc/tablet og telefon sælges separat.
3. Visse apps fra Windows Store sælges separat. Tilgængeligheden og oplevelsen kan variere.
4. Afhængigt af hardware.
5. Tilgængeligheden af apps og indhold varierer fra marked til marked.
6. Simulerede skærme. Kan ændres uden varsel. Apps i Windows Store sælges separat. Tilgængelighed og oplevelse af apps varierer fra marked til marked.

*Oplysninger om tilbud:
Tilbuddet er gyldigt for kvalificerede Windows 7- og Windows 8.1-enheder (inklusive enheder, du allerede ejer) i et år efter tilgængeligheden af Windows 10-opgraderingen. Krav til hardware/software gælder. Tilgængelige funktioner varierer efter enhed. Se www.windows.com/windows10upgrade (på engelsk) for at få oplysninger. 3 GB download. Der kan forekomme internetgebyrer.

◦ Ja, uden merpris! Denne opgradering er til en komplet version af Windows 10, ikke en prøveversion. Kræver download af fil på 3 GB. Standarddatatakster er gældende. Hvis du vil drage fordel af dette tilbud uden merpris, skal du opgradere til Windows 10 inden for et år efter, at den er gjort tilgængelig. Når du opgraderer, har du Windows 10 uden merpris på enheden.
◦ Windows 10-opgraderingstilbuddet er gældende for kvalificerede Windows 7- og Windows 8.1-enheder, herunder enheder, du allerede ejer. Visse krav til hardware/software er gældende, og tilgængelige funktioner kan variere afhængigt af enhed og marked. Tilgængeligheden af Windows 10-opgraderingen til Windows Phone 8.1-enheder kan variere afhængigt af OEM, mobiloperatør eller teleselskab. Enheder skal være forbundet til internettet og have Windows Update aktiveret. Windows 7 SP1 og Windows 8.1 Update er påkrævet. Visse versioner er ikke omfattet: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise og Windows RT/RT 8.1. Aktive Software Assurance-kunder inden for volumenlicensering kan drage fordel af at opgradere til Windows 10-virksomhedsløsninger uden for dette tilbud. Hvis du vil have mere at vide om kompatibilitet og andre vigtige installationsoplysninger, skal du besøge din producents website og specifikationssiden for Windows 10. Yderligere krav kan være gældende over tid i forbindelse med opdateringer. Sikkerhed og funktioner opdateres automatisk og er altid aktiveret.