|

Butik med forbrugerservices

Er dit produkt stadig dækket?

Da du købte din computer, fik du Dells begrænsede basisgaranti på hardware, som dækker defekter i materiel og konstruktionsmæssige fejl. Derudover kan du have valgt at købe en eller flere af vores førsteklasses services, service ved hændelige uheld, som giver dig løbende support til hardware og software i op til 4 år.

Kontrollér din garanti og/eller supportstatus her, og se om dine produkter i øjeblikket er dækket af basisgarantien eller af vores førsteklasses services.

Har du brug for hjælp nu?

Brug vores services til selvhjælp online, eller for at få hjælp til at løse dit tekniske problem.

Gebyrbaserede services

Med vores gebyrbaserede services kan du få hjælp til at løse et enkeltstående softwareproblem, eller du kan vælge vores førsteklasses årlige services, hvor du kan få hjælp når som helst i løbet af dagen. Året rundt hjælper vi også med at besvare spørgsmål om brug, når der opstår et problem.
 1. Dell Premium Support

  Du kan stole på hurtig og effektiv support døgnet rundt.

 2. Service ved hændelige uheld (på engelsk)

  Service ved hændelige uheld

 1. Service til fejlfinding af et enkeltstående softwareproblem

  Gebyrbaseret support i forbindelse med fejlfinding af et enkeltstående problem. Få hjælp til at foretage fejlfinding af softwareproblemer, eller få svar på spørgsmål om brug, f.eks. tilpasning af pc, opsætning af netværk, opsætning af internet og mail samt tilslutning af en printer.

 2. Service til fjernelse af virus en enkelt gang

  Eksperterne, der sidder i vores Premium-telefonsupport, hjælper med at registrere og fjerne virus og/eller malware, så computeren igen kører uden problemer.