Hjælp mig med at vælge: LCD-skærm

Vælg den LCD-skærm og opløsning, der opfylder dine gaming-behov.
• Skærmopløsningen er antallet af pixels på en skærm. Opløsningen 1080 er egentlig 1920 x 1080 pixels, eller 1920 pixels i bredden og 1080 pixels i højden – det betragtes som Full HD (high definition). Alle skærme med en højde på 720 pixels eller mere betragtes dog som HD. Alle skærme til bærbare Alienware® pc'er har en opløsning på mindst 720p.

Alienware LCD

• Skærme med højere opløsninger viser skarpere billeder. En skærm på 1440 x 900 kan vise tv-udsendelser i HD, men den kan ikke vise Blu-ray-film i Full HD-opløsning uden at komprimere billedet.

• I spil giver højere opløsninger dig flere visuelle detaljer, hvilket udvider dit synsfelt og giver dig en fordel i forhold til modstandere med skærme med lavere opløsning.

Hvad er nit?

Antallet af nit repræsenterer lysstyrkeniveauet på skærmen (flere nit betyder større lysstyrke).

GSYNC: NVIDIA G-SYNC er en revolutionerende ny skærmteknologi, der leverer den mest flydende og hurtige gaming-oplevelse nogensinde. G-SYNC's revolutionerende ydeevne opnås ved at synkronisere skærmens opdateringshastighed med grafikkortet i pc'er, der har et GeForce GTX-grafikkort, hvilket eliminerer hakkende billeder og input-forsinkelse.