Hjælp mig med at vælge: NVIDIA-grafikkort

Sæt fart på det, du holder af at gøre på din pc, med
NVIDIA® GeForce®-grafikkort

• Rediger HD-videoer og fotos i høj opløsning hurtigt og nemt
• Spil de nyeste pc-spil på den måde, de bør spilles

 

GrafikIntel® HD Graphics 4000* Intel® HD Graphics 4400*

Intel HD Graphics 4600

1 GB GDDR5 NVIDIA® GeForce GT 630M 2 GB GDDR5 NVIDIA® GeForce GT 640M2 GB GDDR5 Nvidia® GeForce GT 750M 
Understøttede systemerXPS 18XPS 12, 13XPS 15XPS 14, 15 XPS 15 XPS 15 
Dedikeret/integreret Integreret  IntegreretIntegreretDedikeretDedikeretDedikeret 
Dedikeret hukommelse I/TI/TI/T1 GB2 GB 2 GB 
Grafikhukommelsesinterface 128-bit  128-bit128-bit64-bit 128-bit 128-bit 
Hukommelsestype DDR3DDR3 DDR3GDDR5GDDR5GDDR5 
DirectX 11 11.111.1111111
Understøttelse af to skærme JaJa JaJaJaJa 
NVIDIA Optimus™-teknologi I/TI/T I/TJaJaJa 
NVIDIA PhysX®-kompatibel I/TI/T I/TJaJaJa 


Hvorfor er der NVIDIA®-grafikkort i din pc?
NVIDIA GeForce-grafikkort leverer supereffektiv ydeevne til videoafspilning og -forbedringer i høj opløsning (HD), HD-fotoredigering, hurtigere internetsurfing, medrivende 3D-indhold og næste generations gaming. Dedikeret grafikkorthukommelse frigør desuden systemhukommelse, der kan forbedre grafikkortets og systemets samlede ydeevne i en pc. 
NVIDIA® Optimus-teknologi - Stærk ydeevne og suveræn batterikapacitet
Optimus™-teknologien skifter automatisk mellem NVIDIA-grafikkortet og det integrerede grafikkort, alt efter hvilken type program der bruges. Suveræn grafisk ydeevne, når du har brug for det, uanset om du ser en HD-film, surfer på nye HTML5-websteder eller spiller de nyeste DirectX® 11-spil, og længere batterikapacitet, når du ikke har. 

Rediger HD-videoer og fotos i høj opløsning hurtigt og nemt
Kom videre med dit digitale liv – uden ventetider. Opgrader til NVIDIA GeForce – det boost, din pc har brug for i ydeevnen, til at sætte fart på dit digitale liv. Se videoer i 1080p HD, og gengiv HD-fotos med det samme. Der kræves muligvis ekstra hardware og software for at opnå fuld funktionalitet. 
Teknologien NVIDIA CUDA™
Frigør kræfterne i GPU'ens processorkerner for at sætte fart på de mest krævende systemopgaver – f.eks. videoindkodning og foto-/videoredigering. 
NVIDIA GeForce-grafikprocessorer (GPU) leverer ydeevne og teknologier, der giver en overlegen gamingoplevelse – fra 3D Vision™ til surroundlyd flere skærme, PhysX® og de uovertrufne kræfter fra SLI® – med GeForce ved du, at du har det allerbedste. Der kræves muligvis ekstra hardware, drivere eller software til fuld funktionalitet.
Teknologien DirectX 11
DirectX® 11-GPU med understøttelse af Shader Model 5.0, der sikrer ultrahøj ydeevne i den nye, centrale API-grafikfunktion, GPU-accelereret tessellation.
Teknologien NVIDIA PhysX
Teknologien NVIDIA PhysX tilføjer et element af realisme, der er banebrydende inden for gaming. Med en NVIDIA GeForce GPU i din pc kan du opleve dynamiske PhysX-effekter som flammende eksplosioner, reaktive partikler, realistisk vand og livagtige karaktertræk.