|

PC as a Service (PCaaS)

PCaaS

Vähennä IT-hallinnon päivittäistä työmäärää ja kustannuksia


Dell PC as a Service (PCaaS) yhdistää laitteiston, ohjelmistot, elinkaaripalvelut ja rahoituksen yhdeksi kokonaisvaltaiseksi ratkaisuksi. Se takaa ennustettavan kuukausihinnoittelun Dell Financial Services -palvelujen kautta.
*

Tarjoamme joustavia rahoitus- ja päivitysvaihtoehtoja, joiden ansiosta IT-hallinnolla on aina kaikki tarvittava saatavilla, jotta loppukäyttäjien työ ei keskeydy.*

Lisäksi osoitamme sinulle erityisen Services Delivery Managerin, johon voit ottaa yhteyttä tietokoneen koko elinkaaren ajan.

Yhdessä luotettavien ja suorituskykyisten järjestelmiemme ja työkalujemme sekä osaavien palveluammattilaistemme kanssa Dell PC as a Service vähentää IT-hallinnon päivittäistä työmäärää ja kustannuksia. Näin IT-hallinto voi levollisin mielin keskittyä liiketoiminnan uudistamiseen.

Siirtymällä tällaiseen kulutusmalliin yrityksesi hyötyy

  • ennustettavasta budjettisuunnittelusta
  • IT-tarpeiden hallintaa helpottavista toimista
  • nopeutetuista tietokonepäivityksistä, jotka pitävät loppukäyttäjät uusimman tekniikan parissa
  • joustavista rahoitusvaihtoehdoista, jotka on suunniteltu yritysten tarpeisiin*.
  • loppukäyttäjien toiveisiin ja tarpeisiin mukautetusta tekniikasta.

Lisätietoja PC as a Service -palvelusta saa omalta myyntiedustajalta.


Hintaesimerkit
-----------------------------------------------
Hintaesimerkit
Lue lisää mielenkiintoisista PCaaS-kokoonpanoista ja hinnoittelusta.

Liittyvät videot (englanniksi)

Dell PC as a Service + Microsoft Windows 10
Laitteisto
Laitteisto
Dell tarjoaa laajan valikoiman järjestelmiä erilaisiin tarpeisiin, joten voit räätälöidä tekniikan työntekijöidesi yksilöllisten tarpeiden mukaan – tehotyöasemista ultrakevyisiin kannettaviin ja kaikkea siltä väliltä, myös näytöt ja tarvikkeet. Voit valita uusimmista Dell OptiPlex -pöytäkoneista, Latitude-kannettavista, XPS-kannettavista ja Precision-tehotyöasemista.
Tietoturva- ja resurssienhallintaohjelmistot
OhjelmistotParanna Dell-käyttökokemustasi uusimmilla ohjelmistoilla, jotka on suunniteltu suojamaan, turvaamaan ja hallinnoimaan investointejasi. Saatavilla ovat esimerkiksi Dell Endpoint Security Suite Enterprise-, VMWare Airwatch- ja Absolute DDS -ohjelmistot.
Tekniikka ja työkalut
Tekniikka ja työkalutDellin suunnittelema tekniikka ja työkalut auttavat automaattisesti tunnistamaan ja ratkaisemaan järjestelmien ongelmat entistä nopeammin. Käytettävissäsi ovat ImageAssist, SupportAssist, TechDirect-itsepalveluportaali ja Dell Client Command Suite, joiden avulla voit säästää aikaa, kun ylläpidät markkinoiden helpoimmin hallittavia asiakaslaitteita.
Elinkaaripalvelut
ElinkaaripalvelutValitse palvelutaso liiketoimintasi tarpeiden mukaan. Dell on palkituilla palveluillaan mukana hankkeessasi käyttöönotosta resurssien palautukseen, jotta prosessi olisi mahdollisimman saumaton.
  • ProDeploy Client Suiten avulla PC-tietokoneidesi käyttö käy nopeammin, vaivattomammin ja hallitummin. Voit luottaa asiantuntijoihimme ja kumppaneihimme käyttöönoton johtamisessa projektinhallinnasta ja suunnittelusta määritykseen ja integrointiin.
  • Meillä on laaja valikoima tukipalvelutasoja, esimerkiksi ProSupport ja ProSupport Plus, jotta voisimme vastata kaikkiin tarpeisiisi esimerkiksi nopean asiantuntijatuen ja ongelmia automaattisesti ehkäisevän ja ratkaisevan proaktiivisen valvonnan avulla.
  • Resurssien palautuspalvelut poistavat käytetyt tietokonelaitteistot turvallisesti ja ympäristöystävällisesti.
Joustavat rahoitusmahdollisuudet Dell Financial Servicesin kautta*
Dell Financial ServicesKäytettävissäsi ovat joustavat rahoitusvaihtoehdot sekä sopimuksen puolivälin päivitysmahdollisuus, jotta käytössäsi olisi kaikki tarpeellinen juuri oikeaan aikaan ja käyttäjiesi tuottavuus säilyisi.*
PCaaS-palveluiden asiakaspäällikkö
PCaaS-palveluiden asiakaspäällikköPCaaS-palveluiden asiakaspäällikkö on yhteyshenkilösi PC-laitteiden koko elinkaaren ajan. Tämä helpottaa kommunikointia ja tiedonkulkua projektin kuluessa.

Lisätietoja PC as a Service -palvelusta saat omalta myyntiedustajaltasi.