|

Liity Dell-tiimiin

Haluaisitko aloittaa uran Dellissä?

Dell Technologies -brändiperheeseen kuuluvassa Dellissä työskentely on haastavaa ja palkitsevaa. Mahdollisuuksia eri puolilla maailmaa. Kollegat yhteistyöhön perustuvassa tiimissä. Kulttuuri, jossa arvostetaan innovaatioita, arvoja sekä monipuolista ja osallistavaa työpaikkaa. Tiimimme koostuu vahvoista, fiksuista ihmisistä, jotka pyrkivät tekemään parhaansa ja saamaan asiakkaamme menestymään.

Mukana on ihmisiä muun muassa myynnin, markkinoinnin, toimitusketjun, suunnittelun, rahoituksen, lain, hallinnon, toimintojen ja henkilöstöhallinnon aloilta. Pääasiana on tietenkin teknologia, mutta toiminta jatkuu henkilöstömme ansiosta. 

Avoinna olevien työpaikkojen etsimine (englanniksi)

Tervetuloa elämään Dellillä
Tervetuloa elämään Dellillä
Tutustu elämään Dellillä työntekijöiltämme, jotka johtavat tietä kohti innovaatioita ja digitaalista muutosta.
Liity osaksi Dell-perheen taitavia, sitoutuneita ja motivoituneita tiimejä luomalla hakemus osoitteessa Jobs.dell.com (englanniksi)


Meidän porukkamme                 Työpaikkamme               Yrityksen historia  
  Meidän porukkamme
Dell on sitoutunut henkilöstön moninaisuuteen. Dell on työympäristönä myönteinen, yhteistyöhön kannustava ja kaikkia arvostava.
                Työpaikkamme
Dell on sitoutunut parantamaan tiiminsä jäsenten työkokemusta. Heillä on siksi käytössään parhaan panoksen antamiseen tarvittavat työkalut ja joustava työympäristö.
                Yrityksen historia
Dell on kasvanut vakaasti kolmen vuosikymmenen ajan kansainvälisellä tasolla.
 

Meidän kulttuurisääntömme         Työntekijöiden edut ja palkinnot         Työpaikan hakeminen
Meidän kulttuurisääntömme
Kulttuurimme kertoo siitä, mikä meille on tärkeää, mihin haluamme panostaa ja millaisten sääntöjen mukaan toimimme tiiminä.
        Työntekijöiden edut ja palkinnot
Dellin tavoite on tarjota eniten valinnanvapautta ja etuja mahdollisimman edullisesti. Paketit ovat kilpailukykyisiä ja houkuttelevat työntekijöitä maissa, joissa Dell toimii.
        Työpaikan hakeminen
Kun haet Dellillä avoinna olevaa tehtävää, sinun on luotava käyttäjäprofiili ja vastattava muutamaan kysymykseen.

  Mahdollisuuksia maisteriopiskelijoille                 Mahdollisuuksia opiskelijoille                 Rekrytointitapahtumat  
  Mahdollisuuksia maisteriopiskelijoille
Dell on sitoutunut palkkaamaan opiskelijoita. Tarjoamamme harjoittelupaikat antavat opiskelijoille mahdollisuuden tutustua eri liiketoiminta-aloihin, toimintakulttuuriimme ja uramahdollisuuksiimme.
                Mahdollisuuksia opiskelijoille
Dell tukee työntekijöiden kasvua näiden koko työuran ajan tarjoamalla useita, uusille päästötodistuksen saaneille työntekijöille suunnattuja kehitys- ja rotaatio-ohjelmia.
                Rekrytointitapahtumat (englanniksi)
Sinulla on mahdollisuus tavata Dellin rekrytoijia ja keskustella tulevaisuudestasi. Katso kaupunkisi tulevat rekrytointi- ja monimuotoisuustapahtumat.
 


Yhdistä Dell Careersiin YouTubessaYhdistä
Dell Careersiin (englanniksi)

Dell Careers Facebookissa Dell Careers Twitterissä Life at Dell on Instagram Dell Careers YouTubessa Dell LinkedInissä
Yhdistä Dell CareersiinYhdistä Dell Careersiin
Open
Share:
Close