|

Yritysvastuu

Dellin sitoutuminen

"Powering the Possible" tarkoittaa Dellin sitoutumista tekniikan ja asiantuntemuksen tuomiseksi käytännön tasolle, jolloin siitä on eniten hyötyä ihmisille ja koko maailmalle. Toimintaamme leimaa selkeä vastuu asiakkaitamme, työntekijöitämme ja osakkeenomistajiamme kohtaan.

Lisätietoja ja video (englanniksi)


Yhteisöt
(englanniksi)
Ympäristö
(englanniksi)
Ihmiset
(englanniksi)
Communautés Environnement Dell eta son équipe
Tekemällä yhteistyötä yleishyödyllisten organisaatioiden kanssa annamme teknologiaa, osaamista ja rahoitusta vaikeiden sosiaalisten haasteiden ratkaisemiseen ja muutosten aikaansaamiseen yhteisöissä. Pakkaus-, energiatehokkuus- ja kierrätysinnovaatioiden avulla asiakkaamme saavuttavat enemmän tuloksia kuluttaen entistä vähemmän ja pienentävät näin ekologista jalanjälkeään. Palvelemme maailmanlaajuista yleisöä, mikä näkyy tiimiemme koostumuksessa. Monimuotoisen työyhteisön avulla voimme palvella asiakkaitamme paremmin ja tarjota teknologiaa, joka toimii entistä paremmin heidän hyödykseen.

Toimitusketju
(englanniksi)
Raportointi
(englanniksi)
Johto
(englanniksi)
Chaîne logistique Création de rapports Gouvernance
Globaaleilla toimittajillamme on tärkeä asema teknologiaratkaisujen toimittamisessa. Pidämme heitä itsemme tavoin vastuullisina ihmisoikeuksien ja ympäristövastuun ylläpitämisestä. Olemme sitoutuneet eettisten ja rehellisyyden periaatteiden mukaiseen liiketoimintaan. Pyrimme olemaan hyvä yrityskansalainen toimimalla läpinäkyvästi ja ottamalla sidosryhmät mukaan toimintaamme. Muutos ja kehittyminen ovat Dellille ominaisia asioita, mutta rehellisyys on tärkein ohjenuoramme. Harjoitamme liiketoimintaa laillisesti, eettisesti sekä lakien ja omien toimintasääntöjemme mukaisesti.