|

Esittelyssä Windows 10

Windows 10
Windows 10
Kaikkien aikojen paras Windows kohtaa kaikkien aikojen parhaimman Dellin. Tulos? Aivan uudenlaista tehokkuutta, suorituskykyä ja tuottavuutta. Windows 10:stä löydät maailman suosituimman käyttöjärjestelmän tutut ominaisuudet ja parannuksia, joihin ihastut.

Etkö ole vielä valmis vaihtamaan? Päivitä Windows 10:een omilla ehdoillasi. Kun olet valmis päivittämään, käytössäsi on helppokäyttöinen verkkotuki. Lisätietoja.

Voit lukea lisää Windows 8.1:n päivitysprosessista myös verkkotuessamme osoitteessa www.dell.com/support/windows10.

Onko sinulla kysyttävää Windows 10:stä?

Usein kysytyt kysymykset Usein kysytyt kysymykset 


Nyt on paras aika ostaa Dell-työasema. Käytä toimintoja, kuten uutta digitaalista avustajaa Cortanaa, aivan uudella tavalla MaxxAudio®-tekniikan ansiosta.

Helppokäyttöinen

Älä murehdi salasanoja. Valitse luotettavalla Intel® RealSense™ 3D -kameralla varustettu Dell-kannettava ja hyödynnä Windows Hello -kasvontunnistusta. Laiteessa syttyy merkkivalo tunnistuksen merkiksi ja sinua tervehditään nimeltä, jolloin päiväsi pääsee nopeasti ja mukavasti alkuun.
Helppokäyttöinen
Valmiina auttamaan

Valmiina auttamaan

Valitse oman digitaalisen avustajasi Cortanan käyttöä varten Wavesin MaxxAudio-tekniikkaa tukeva Dell-laite. Kun käytät Cortanaa Wavesin MaxxAudio®-tekniikkaa tukevalla Dell-tietokoneella, voit nauttia luonnollisesta puheviestintäelämyksestä.*

Käynnistä ja valloita

Nauti nopeasta ja sujuvasta pelielämyksestä Dell-työaseman DirectX® 12 -tekniikan ansiosta. Pelitallennintoiminnolla voit ikuistaa suurimmat voittosi ja lähettää tallenteen ystävillesi peliä keskeyttämättä. Jatka pelaamista!
Käynnistä ja valloita
Helppo lukea ja kirjoittaa

Helppo lukea ja kirjoittaa

Vain Microsoft Edge -selaimessa käytetään sisäänrakennettua tekniikkaa, jonka avulla voit kirjoittaa suoraan verkkosivuille. Lisää yhteensopiva Dellin aktiivinen piirtokynä (myytävänä erikseen) kosketustoimintoja tukevaan tietokoneeseen ja hyödynnä Microsoft Edge -selaimen tekniikkaa, jonka ansiosta voit kirjoittaa suoraan verkkosivuille ja jakaa tuotoksesi.

Ryhdy toimeen

Tunnet itsesi heti asiantuntijaksi, sillä Windowsin aloitusvalikko on taas käytettävissä laajennetussa muodossa. Kaikki kiinnitetyt sovellukset siirretään uuteen käyttöjärjestelmään, mikä takaa tutun, tuottavan ja entistä paremman käyttöelämyksen.
Ryhdy toimeen
Tarvitsemaasi nopeutta

Tarvitsemaasi nopeutta

Windows 10 käynnistyy ja palautuu nopeasti InstaGo-toiminnolla*, joten mikään ei estä sinua keskittymästä tehtäväluetteloosi. Saat jopa päivitykset heti niiden julkaisuhetkellä, joten voit aina käyttää uusimpia ja hyödyllisimpiä toimintoja, jotka tukevat liikkuvaa elämäntapaasi.

Mielenrauhaa

Kätevä sisäänrakennettu suojaustoiminto torjuu virukset, tietokalastelun ja haittaohjelmat. Hankkimalla Dell-palvelut saat myös lisätukea.
Mielenrauhaa

Windows 10:n toiminnot voivat muuttua ja vaihdella laite- ja markkinakohtaisesti.

Microsoft ja Dell ovat juuri nostaneet riman entistä korkeammalle. Taas.
Hämmästyttävän teknologian, vaikuttavan suorituskyvyn ja Windows 10:n jännittävien uusien ominaisuuksien ansiosta nyt on paras hetki hankkia Dellin työasema.
Lisätietoja

1. Cortana on julkistamishetkellä saatavilla tietyillä kansainvälisillä markkinoilla. Käyttökokemus voi vaihdella alue- ja laitekohtaisesti.
2. Tietyt ominaisuudet edellyttävät laajakaistayhteyttä (palveluntarjoaja perii maksun). Xbox Live -ominaisuudet ovat saatavilla vain tuetuissa peleissä Xbox Liven tukemissa maissa. Saat lisätietoja osoitteesta
xbox.com/fi-FI/live/countries. Laitteidenvälistä pelaamista tukevia pelejä on saatavilla rajoitettu määrä vuonna 2015. Lisää pelejä julkaistaan myöhemmin. Voit suoratoistaa yhdelle laitteelle kerrallaan. Xbox One -moninpelin suoratoisto edellyttää kotiverkkoyhteyttä ja Xbox Live Gold -jäsenyyttä, joka myydään erikseen. Gold-jäsenyys on myös edellytyksenä Xbox One -moninpelille. DirectX 12 on saatavilla vain tuettuihin peli- ja grafiikkasiruihin. Pelitallenninta voi käyttää vain tuetussa laitteistossa. Voit tarkistaa yhteensopivuuden ja muut tärkeät asennustiedot laitteen valmistajan sivustosta ja osoitteessa www.windows.com/windows10specs (englanniksi). Pelien Xbox One-, pöytäkone-, tablet-tietokone- ja puhelinversiot myydään erikseen.
3. Osa Windows-kaupan sovelluksista myydään erikseen. Käytettävyys ja käyttökokemus saattavat vaihdella.
4. Laitteistokohtainen.
5. Sovellusten ja sisällön saatavuus vaihtelee markkina-alueittain.
6. Näytöt ovat simuloituja, ne voivat muuttua. Windows-kaupan sovellukset myydään erikseen. Sovellusten saatavuus ja käyttökokemus voivat vaihdella markkina-alueittain.

*Tarjouksen tiedot:
Tarjous koskee ehdot täyttäviä Windows 7- ja Windows 8.1 -laitteita (mukaan lukien laitteita, jotka jo omistat) yhden vuoden ajan Windows 10 -päivityksen julkistuksesta lähtien. Versiopäivitykseen liittyy joitakin laitteisto- ja ohjelmistovaatimuksia, ja ominaisuuksien saatavuus voi vaihdella laitteen mukaan. Katso lisätietoja osoitteesta
www.windows.com/windows10upgrade (englanniksi). 3 Gt:n lataustiedosto, palveluntarjoajan maksut ovat mahdollisia.

◦ Kyllä, ilmaiseksi! Tämä päivitystarjous koskee Windows 10:n täysversiota, ei kokeiluversiota. Vaatii 3 Gt:n suuruisen tiedoston lataamista, josta peritään normaali tiedonsiirtomaksu. Maksuttoman tarjouksen hyödyntämiseksi sinun on päivitettävä Windows 10:een vuoden kuluessa sen julkistamisesta. Päivityksen jälkeen voit käyttää Windows 10:tä ilmaiseksi kyseisessä laitteessa.
◦ Windows 10 -päivitystarjous koskee tarjouksen ehdot täyttäviä Windows 7- ja Windows 8.1 -laitteita, omistamasi laitteet mukaan lukien. Tarjoukseen liittyy joitakin laitteisto- ja ohjelmistokohtaisia vaatimuksia, ja toimintojen käytettävyys voi vaihdella laite- ja markkinakohtaisesti. Windows 10 -päivityksen saatavuus Windows Phone 8.1 -laitteisiin voi vaihdella alkuperäisen laitevalmistajan, mobiilioperaattorin tai palveluntarjoajan mukaan. Laitteiden on oltava yhteydessä Internetiin, ja niissä on oltava käytössä Windows Update. Edellyttää Windows 7 SP1- ja Windows 8.1 Update -versiota. Jotkin versiot eivät kuulu päivitystarjouksen piiriin: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise ja Windows RT/RT 8.1. Yritysasiakkaat, joilla on voimassa oleva Software Assurance -sopimus Microsoftin volyymikäyttöoikeusohjelman kautta, voivat päivittää Windows 10:n yritysversioon tämän päivitystarjouksen ulkopuolella. Voit tarkistaa yhteensopivuuden ja muut tärkeät asennustiedot laitteen valmistajan sivustosta ja Windows 10:n teknisten tietojen sivulta. Päivityksiin voidaan ajan myötä soveltaa myös muita vaatimuksia. Suojaus ja toiminnot pidetään automaattisesti ajan tasalla, toiminto on aina käytössä.

Windows 10 -käyttöjärjestelmällä varustettujen Dellin työasemien avulla voit hyödyntää uusia ominaisuuksia, jotka nostavat liiketoimintasi uudelle tasolle.

Dellin Windows 10 -työasemat ovat alan turvallisimmat. Piste.

Huippuluokan tietoturva ja suojaus – Kaikkien aikojen turvallisimpaan Windowsiin perustuvien, alan turvallisimpien yrityskäyttöön tarkoitettujen päätelaitteiden kätevä, sisäänrakennettu suojaus pitää sinut turvassa viruksilta, tietokalastelulta ja haittaohjelmilta.

Erinomainen suojaus– Kattavan salauksen, edistyneen todennuksen ja johtavan haittaohjelmien torjunnan saat samalta palveluntarjoajalta vain Delliltä. Dell Data Protection (DDP) -ratkaisut auttavat suojaamaan loppukäyttäjien tiedot paikasta riippumatta ja tekevät päätepisteiden suojauksen ja vaatimustenmukaisuuden keskitetystä hallinnasta helppoa. Käyttäjät voivat käyttää tuttuja työkaluja ilman keskeytyksiä ja työtehon heikkenemistä. Lisätietoja (englanniksi)

Todistetusti sinä – Turvallisin todennusmenetelmä olet sinä. Windows Hellon avulla voit kirjautua sisään vain yhdellä silmäyksellä tai kosketuksella – PIN-koodia tai salasanaa ei tarvitse antaa.* Laite tervehtii sinua kirjauduttaessa nimeltä ja käynnistyy edessäsi.
Windows 10
Windows 10

Tee Windows 10:llä entistä enemmän.

Digitaalinen avustajasi – Käytä henkilökohtaista digitaalista avustajaasi helposti. Cortana oppii tuntemaan sinut ajan myötä, joten siitä on yhä enemmän hyötyä. Unohda unohdukset – Cortana on myös hyvä muistuttamaan sinua juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa, jotta unohdat vähemmän ja saat enemmän aikaan.

Tehosta toimintaasi – Microsoft Edge on uusi selain, jonka avulla voit käyttää verkkoa haluamallasi tavalla. Ajattele, kuinka paljon aikaa voit säästää kirjoittamalla* suoraan verkkosivuille ja jakamalla merkintäsi muiden kanssa. Nauti selkeästä lukunäkymästä, josta on poistettu häiriötekijät, jotta voit nauttia verkossa olevien artikkeleiden entistä puhtaammasta ja aidommasta lukuelämyksestä. Microsoft Edge poistaa sinun ja verkon käytön välissä olevat esteet, jotta saat työsi tehtyä nopeasti, selkeästi ja tuottavasti.

Vaivaton käynnistys – Koe itsesi tuttujen toimintojen ansiosta heti asiantuntijaksi. Käyttäjäystävällinen ja tuttu Windows 10 muistuttaa hyvin paljon Windows 7:ää, myös aloitusvalikon osalta. Koet itsesi asiantuntijaksi alusta lähtien. Tarkista tärkeimmät asiat yhdellä vilkaisulla. Voit mukauttaa Windows 10:n aloitusvalikon tapahtumaruuduilla, joiden avulla löydät ajan tasalla pysymiseen tarvittavat keskeiset, reaaliaikaiset tiedot.

Saumaton vaihto – Vain Windowsissa käytettävissä olevalla Continuumilla voit milloin tahansa siirtyä taulutietokonetilasta kannettavatilaan – näyttö vaihtuu sujuvasti ja tuottaa kauniin kuvan. Näytön toiminnot, kuten valikot ja tehtäväpalkit, mukautuvat helposti muutokseen ja helpottavat navigointia. Sovellukset skaalautuvat sujuvasti näytöstä toiseen, joten ne näyttävät hyviltä sekä pienissä puhelimien näytöissä että suurissa 8K-näytöissä.*

Parannettu ja vaikuttava suorituskyky

Tarvitsemaasi nopeutta – Windows 10 käynnistyy ja palautuu nopeasti InstaGo-toiminnolla*, joten mikään ei estä sinua keskittymästä projektiluetteloosi. Saat jopa päivitykset heti niiden julkaisuhetkellä, joten voit aina käyttää uusimpia ja hyödyllisimpiä toimintoja, jotka tukevat liikkuvaa työtapaasi.

Akunkesto – Windows 10 -laitteiden Virransäästö-toiminto säästää automaattisesti virtaa, joten voit työskennellä entistä tehokkaammin ja pidempään.
Windows 10
Windows 10

Huippuluokan tuki ja erittäin vaivaton käyttö

Yksinkertaistettu siirto – Dell-palveluiden ansiosta yrityksesi voi nyt siirtyä maailman turvallisimmissa yrityskäyttöön tarkoitetuissa tietokoneissa uusimpaan Windows-käyttöjärjestelmään helpommin kuin koskaan aikaisemmin. Dell on nimetty vuoden Microsoft®-kumppaniksi ja Windows-käyttöönoton uranuurtajaksi, joten sen huippuluokan palvelu takaa siirtymisen sujuvuuden.

Erinomainen tuki – SupportAssist-tekniikkaan perustuva ProSupport Plus, Dellin monipuolisin* PC-laitteille ja tableteille tarkoitettu tukipalvelu*, takaa parhaan mahdollisen tuen vähäisillä asiakkaan toimilla. Se on ainoa PC-laitteille ja tableteille suunniteltu palvelu*, joka automatisoi tuen ongelmien estämiseksi* ennen niiden ilmenemistä ja ratkaisee ongelmat nopeasti tarvittaessa.
Lisätietoja

1. Cortana on julkistamishetkellä saatavilla tietyillä kansainvälisillä markkinoilla. Käyttökokemus voi vaihdella alue- ja laitekohtaisesti.
2. Tietyt ominaisuudet edellyttävät laajakaistayhteyttä (palveluntarjoaja perii maksun). Xbox Live -ominaisuudet ovat saatavilla vain tuetuissa peleissä Xbox Liven tukemissa maissa. Saat lisätietoja osoitteesta
xbox.com/fi-FI/live/countries. Laitteidenvälistä pelaamista tukevia pelejä on saatavilla rajoitettu määrä vuonna 2015. Lisää pelejä julkaistaan myöhemmin. Voit suoratoistaa yhdelle laitteelle kerrallaan. Xbox One -moninpelin suoratoisto edellyttää kotiverkkoyhteyttä ja Xbox Live Gold -jäsenyyttä, joka myydään erikseen. Gold-jäsenyys on myös edellytyksenä Xbox One -moninpelille. DirectX 12 on saatavilla vain tuettuihin peli- ja grafiikkasiruihin. Pelitallenninta voi käyttää vain tuetussa laitteistossa. Voit tarkistaa yhteensopivuuden ja muut tärkeät asennustiedot laitteen valmistajan sivustosta ja osoitteessa www.windows.com/windows10specs (englanniksi). Pelien Xbox One-, pöytäkone-, tablet-tietokone- ja puhelinversiot myydään erikseen.
3. Osa Windows-kaupan sovelluksista myydään erikseen. Käytettävyys ja käyttökokemus saattavat vaihdella.
4. Laitteistokohtainen.
5. Sovellusten ja sisällön saatavuus vaihtelee markkina-alueittain.
6. Näytöt ovat simuloituja, ne voivat muuttua. Windows-kaupan sovellukset myydään erikseen. Sovellusten saatavuus ja käyttökokemus voivat vaihdella markkina-alueittain.

*Tarjouksen tiedot:
Tarjous koskee ehdot täyttäviä Windows 7- ja Windows 8.1 -laitteita (mukaan lukien laitteita, jotka jo omistat) yhden vuoden ajan Windows 10 -päivityksen julkistuksesta lähtien. Versiopäivitykseen liittyy joitakin laitteisto- ja ohjelmistovaatimuksia, ja ominaisuuksien saatavuus voi vaihdella laitteen mukaan. Katso lisätietoja osoitteesta
www.windows.com/windows10upgrade (englanniksi). 3 Gt:n lataustiedosto, palveluntarjoajan maksut ovat mahdollisia.

◦ Kyllä, ilmaiseksi! Tämä päivitystarjous koskee Windows 10:n täysversiota, ei kokeiluversiota. Vaatii 3 Gt:n suuruisen tiedoston lataamista, josta peritään normaali tiedonsiirtomaksu. Maksuttoman tarjouksen hyödyntämiseksi sinun on päivitettävä Windows 10:een vuoden kuluessa sen julkistamisesta. Päivityksen jälkeen voit käyttää Windows 10:tä ilmaiseksi kyseisessä laitteessa.
◦ Windows 10 -päivitystarjous koskee tarjouksen ehdot täyttäviä Windows 7- ja Windows 8.1 -laitteita, omistamasi laitteet mukaan lukien. Tarjoukseen liittyy joitakin laitteisto- ja ohjelmistokohtaisia vaatimuksia, ja toimintojen käytettävyys voi vaihdella laite- ja markkinakohtaisesti. Windows 10 -päivityksen saatavuus Windows Phone 8.1 -laitteisiin voi vaihdella alkuperäisen laitevalmistajan, mobiilioperaattorin tai palveluntarjoajan mukaan. Laitteiden on oltava yhteydessä Internetiin, ja niissä on oltava käytössä Windows Update. Edellyttää Windows 7 SP1- ja Windows 8.1 Update -versiota. Jotkin versiot eivät kuulu päivitystarjouksen piiriin: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise ja Windows RT/RT 8.1. Yritysasiakkaat, joilla on voimassa oleva Software Assurance -sopimus Microsoftin volyymikäyttöoikeusohjelman kautta, voivat päivittää Windows 10:n yritysversioon tämän päivitystarjouksen ulkopuolella. Voit tarkistaa yhteensopivuuden ja muut tärkeät asennustiedot laitteen valmistajan sivustosta ja Windows 10:n teknisten tietojen sivulta. Päivityksiin voidaan ajan myötä soveltaa myös muita vaatimuksia. Suojaus ja toiminnot pidetään automaattisesti ajan tasalla, toiminto on aina käytössä.