|

Käyttöönottopalvelut

Yksinkertaista käyttöönottoa ja pidä loppukäyttäjien järjestelmät toiminnassa

Organisaatioiden ja tekniikan monimutkaisuus on lisääntynyt, minkä vuoksi uutta tekniikkaa on entistä vaikeampi ottaa käyttöön häiritsemättä loppukäyttäjien työtä. Dellin avulla onnistuvat nopeasti ja virheettömästi niin konesalien uusien laitteiden lisäämiset kuin uusien kannettavien tietokoneiden käyttöönotot loppukäyttäjille. Emme ainoastaan saata uusia laitteita toimintakuntoon, vaan huolehdimme myös vanhojen tietokonelaitteiden poistamisesta ja hävittämisestä, jotta asiakkaat voivat keskittyä loppukäyttäjiensä tukemiseen.
Ota yhteyttä

Palvelut

 1. ProDeploy Client Suite

  ProDeploy Client Suite

  Etukäteen tehtävä suunnittelu ja tehtaassa suoritettavat automaattiset kokoonpanotehtävät tekevät muutoin työteliäästä käyttöönotosta kevyempää.

 2. ProDeploy Cient Plus

  ProDeploy Plus asiakasjärjestelmille

  Menetä tylsyys, älä kontrollia. TechDirectin avulla voit hallinnoida tehtäviä, joita tarvitaan tietokoneen toimintakuntoon saattamiseen tehtaalta työpöydälle.

 3. Pro support -asiakas

  ProDeploy asiakasjärjestelmille

  Luota Dell EMC:n asiantuntijoihin ja kumppaneihin käyttöönoton johtamisessa projektinhallinnan kautta, aina suunnittelusta ja määrityksestä integrointiin.

 4. Basic Deployment:

  Basic Deployment asiakasjärjestelmille

  Järjestelmät valmiina asennettaviksi suoraan laatikosta. Nopeuta tietokoneiden käyttöönottoa vähentämällä toimipaikalla suoritettavien kokoonpanotehtävien määrää.

 5. ImageAssist

  ImageAssist

  Luo, ota käyttöön ja päivitä näköistiedostoja vaivattomasti alustasta riippumatta nopeammin kuin koskaan.

 6. Yhdistetty kokoonpano

  Yhdistetyt Dell‑kokoonpanopalvelut

  Yhdistetyt Dell-kokoonpanopalvelut yksinkertaistavat uusien tietokoneiden määrittämistä ja mahdollistavat määrittämisen kokonaishallinnan järjestelmänhallintaohjelmiston avulla.

 7. Omaisuusmerkinnät ja -raportointi

  Omaisuusmerkinnät ja -raportointi

  Haluatko valvoa ja tehokkaasti hallita tietokonelaitteidesi tilaa? Dellin omaisuusmerkintä- ja raportointipalvelujen avulla tietokoneiden tunnistaminen, seuranta, suojaaminen ja niiden sisältämien tietojen palauttaminen on helppoa, yksinkertaista ja edullista.

 8. Järjestelmän kokoonpano

  Määrityspalvelut

  Voimme asentaa laitekomponentit ja ohjelmistot ennen toimitusta, jolloin saat järjestelmät valmiiksi määritettyinä ja käyttövalmiina.

 9. Asiakasasennus

  Asiakasasennus

  Tuo Dell EMC:n teknikot paikan päälle asentamaan uusia pöytä- tai kannettavia tietokoneita, poistamaan vanhentuneet järjestelmät sekä siirtämään kriittiset tiedot turvallisesti.

 10. Hallittu käyttöönotto

  Hallittu käyttöönotto

  Kaikki käyttöönottotehtävät suunnittelee ja järjestää yksi yhteyshenkilö, joten uudet tietokoneet tulevat tehtaalta käyttäjillesi online-tilassa ja käyttövalmiina.

 11. Optimoitu käyttöönotto

  Optimoitu käyttöönotto

  Dell EMC:n konsultointipalvelut suorittavat täysin automatisoidun hallinnoidun käyttönoton, jonka tavoite on alentaa kustannuksia, säästää aikaa, vähentää riskejä ja minimoida loppukäyttäjien tuottavuuden häiriintyminen.

Resurssit

 1. Dell ProSupport -palvelut

  TechDirect

  Kouluta henkilöstöäsi ja tue järjestelmiä hyödyntämällä itsepalveluportaalia, joka on suunniteltu tehostamaan IT-tiimien työntekoa.

 2. ProDeploy Client Suite ‑esite

  ProDeploy Client Suite ‑esite (englanniksi)

  12.9.2017

  Dell ProDeploy Client Suiten avulla PC-tietokoneidesi käyttö käy nopeammin, vaivattovammin ja hallitummin. Dellin TechDirect-portaalilla ohjaat jokaista yksityiskohtaa ennenäkemättömän hallitusti, automatisoidusti ja yksinkertaisesti.

 3. ProDeploy Plus -tietolomake

  ProDeploy Plus -tietolomake (englanniksi)

  20.10.2017

  Dell ProDeploy Plus on kattava palvelu, joka sisältää kaikki uuden tietokoneen käyttöönoton vaiheet aina tehtaalta työpisteelle. Dellin TechDirect-portaalilla ohjaat käyttöönoton jokaista yksityiskohtaa ennenäkemättömän hallitusti.

 4. IDC-muistio: Säästä aikaa ja rahaa tehotyöaseman käyttöönottopalvelujen avulla

  IDC-muistio: Säästä aikaa ja rahaa tehotyöaseman käyttöönottopalvelujen avulla (englanniksi)

  29.8.2016

  550:aa yritystä koskevan IDC:n kyselytutkimuksen mukaan yli puolet yrityksistä soveltaa jonkinlaista käyttöönottopalvelua päivittäessään uusiin tietokoneisiin. Vaikka syyt ovat erilaiset, ne ovat kaikki päteviä. Tärkein syy liittyy kustannustehokkuuteen.

 5. Principled Technologies Report -raportti: Päivitä tietokoneet nopeammin Dell ProDeploy Plusin avulla

  Principled Technologies Report -raportti: Päivitä tietokoneet nopeammin Dell ProDeploy Plusin avulla (englanniksi)

  29.8.2016

  Monimutkaisia tehtäviä, kuten usean järjestelmän käyttöönottoa, ei ole aina välttämättä nopeinta ja helpointa suorittaa itse. Päivitimme Dell ProDeploy Plusin avulla 10 kannettavaa tietokonetta ja pöytäkonetta, ja vertasimme tätä kokemusta yrityksen sisäisen järjestelmänvalvojan suorittamaan uusien tietokoneiden käyttöönottoon.

Palvelut

 1. ProDeploy Plus yrityksille

  ProDeploy Plus

  Dell ProDeploy Plus – markkinoiden kattavin käyttöönottopalvelupaketti tällä hetkellä – sisältää asennus-, määritys- ja integrointipalvelut.

 2. ProDeploy yrityksille

  ProDeploy

  Dell ProDeploy Enterprise Suite auttaa sinua hyödyntämään tekniikkaasi entistä tehokkaammin heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Anna Dellin asiantuntijoiden johtaa käyttöönottoprojekteja, aina suunnittelusta ja peruslaiteasennuksista määrityksiin sekä monimutkaisiin integrointiprojekteihin.

 3. ProDeploy Enterprise Suite

  ProDeploy Suite

  Dell ProDeploy Enterprise Suite auttaa sinua hyödyntämään tekniikkaasi entistä tehokkaammin heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Anna Dellin asiantuntijoiden johtaa käyttöönottoprojekteja, aina suunnittelusta ja peruslaiteasennuksista määrityksiin sekä monimutkaisiin integrointiprojekteihin.

 4. Käyttöönottopalvelut

  Käyttöönottopalvelut

  Käyttöönottopalvelujen avulla kumppanit voivat ottaa käyttöön Dellin laitteiston sekä taata paremman asiantuntemuksen, tarkkuuden ja tehokkuuden.

 5. Tallennustilan käyttöönotto

  Tallennustilan integrointi

  Eliminoi uuden tallennusjärjestelmän asennuksen vaivat ja ongelmat. Dellin insinöörit asentavat kerralla tallennuslaitteesi asianmukaisesti ja ja auttavat maksimoimaan suorituskyvyn ja skaalattavuuden.

 6. Verkon ottaminen käyttöön

  Verkon integroiminen

  Anna Dellin asiantuntijoiden ottaa kytkimesi ja reitittimesi käyttöön oikein heti ensimmäisellä kerralla – sekä optimoida verkkosi, jotta investointisi konesaliin tuottaa mahdollisimman hyvin.

 7. Kehikoiden integrointi

  Kehikoiden integrointi

  Anna Dellin asentaa palvelimesi ja tallennusjärjestelmäsi kehikkoihin ja kaapeloida ne valmiiksi, niin laitteesi saapuvat valmiina asennettaviksi.

 8. Palvelimen integrointi

  Palvelimen käyttöönotto

  Dellin asiantuntijat asentavat palvelimet nopeasti, mikä minimoi käyttökatkot ja -häiriöt. Voimme vähentää viivettä tilauksesta tuotantoon toimiviksi todistetuilla konesalisuunnittelun, -määrityksen ja -käyttöönoton parhailla käytännöillä.

 9. Omaisuusmerkinnät ja -raportointi

  Omaisuusmerkinnät ja -raportointi

  Haluatko valvoa ja tehokkaasti hallita tietokonelaitteidesi tilaa? Dellin omaisuusmerkintä- ja raportointipalvelujen avulla tietokoneiden tunnistaminen, seuranta, suojaaminen ja niiden sisältämien tietojen palauttaminen on helppoa, yksinkertaista ja edullista.

 10. ProDeploy Flex konesaleille

  ProDeploy Flex konesaleille

  ProDeploy Flex konesaleille -ratkaisun tarjoama joustava palvelumalli mahdollistaa uusien teknologioiden käyttöönoton nopeasti ja edullisesti.

Palvelut

 1. Resurssien jälleenmyynti ja kierrätys

  Resurssien jälleenmyynti ja kierrätys

  Dellin resurssien kierrätyspalvelut helpottavat laitteiston kierrätystä, jälleenmyyntiä ja palautusta. Niiden avulla on helppoa varmistaa sääntöjenmukaisuus.

Palvelut

 1. Logistiikkapalvelut

  Logistiikkapalvelut

  Joustavuutta ja hallintaa, jota tarvitset järjestelmien saumattomaan käyttöönottoon tavaran vastaanoton jälkeen