|

Intel® Core™ -suorittimet yrityksille

Kuudennen sukupolven Intel® Core™ -suoritin


Intelin kaikkien aikojen paras suoritin

IntelTietokoneiden suorituskyvyn uusi mittapuu on täällä – Kuudennen sukupolven Intel® Core™ -suorittimet. Intelin hämmästyttävän nopeissa, täynnä erilaisia toimintoja olevissa suorittimissa on sisäiset tietoturvaominaisuudet, ja se on valmis nostamaan yrityksesi tuottavuuden, luovuuden ja 3D-pelaamisen aivan uudelle tasolle. Kuudennen sukupolven Intel® Core™ -suorittimet mahdollistavat myös uusien ja kiehtovien Windows® 10:n ominaisuuksien hyödyntämisen. Näin voit vapauttaa mielikuvituksesi ja saat lisää mahdollisuuksia.* Intelin parhaisiin suorittimiin lisätään lähitulevaisuudessa myös Intel® vPro™ -teknologia, joka tuo käyttöön yritysluokan suojaus- ja hallittavuusominaisuuksia.

Lue lisää kuudennen sukupolven Intel® Core™ -suorittimista

Miksi pitäisi päivittää?

Kannattaisi ehkä kysyä, "miksi en vaihtaisi tietokoneita uusimpiin
kannettaviin Dell Latitude -tietokoneisiin ja OptiPlex-pöytäkoneisiin, jotka on varustettu Intel®-suorittimilla?" Tutkimuksissa on todettu ikääntyvien laitteistojen riskit ja kustannukset, joita ei aina oteta huomioon. Voi olla, että tingit tuottavuudesta ja tietoturvasta ja kulutat IT-ylläpitoon enemmän rahaa kuin huomaat. 

Tuottavuuden infografiikka

* Techaislen white paper -julkaisu, The Ageing PC Effect – Exposing Financial Impact for Small Business; kuudessa maassa toteutettu, 736 pienyritystä kattanut tutkimus, jossa havaittiin, että käytettäessä yli neljä vuotta vanhoja tietokoneita esiintyy kaksi kertaa enemmän käyttökatkoja kuin uudemmilla.

Lisätietoja tietokoneen päivittämisestä


Hallittavuutta ja tietoturvaaHallittavuutta ja tietoturvaa tulossa pian: Intel® vPro™ -teknologia

Käyttäjät ansaitsevat tehokkuutta, suojausta sekä yritystason suorituskykyä ja teknologiaa, kuten sisäänrakennetun suojauksen, tietojen ja henkilötietojen suojan sekä erinomaiset verkkoyhteydet. Intel® vPro™ -teknologia takaa nämä suojaus- ja hallittavuusominaisuudet*
ja on tällä hetkellä saatavilla viidennen sukupolven Intel® Core™ -suorittimissa. Ne ovat pian tulossa myös kuudennen sukupolven tuotteisiin.
 • Tehokkaat Intel®-suorittimet parantavat tuottavuutta
 • yritystason suojaus Intel® Identity Protection -teknologialla, koko kiintolevyn salausominaisuudet, Intel® Digital Fence ja paljon muuta*
 • etähallinta kiinteään tai langattomaan verkkoon ja kaikenlaisille laitteille Intel® Active Management -teknologialla (Intel® AMT)*
 • automaattinen yhteyden muodostaminen KVM:ään Intel® Wireless Gigabit Docking -tekniikalla
Lisätietoja Intel® vPro™ -teknologiasta


Mobiilitietojenkäsittelyä ilman kompromisseja

Ohut, kevyt, hiljainen ja monipuolinen. Uudet kuudennen sukupolven Intel® Core™ -suorittimet, jotka on valmistettu
14 nm:n valmistusteknologialla, tuovat erinomaisen suorituskyvyn mobiilikäyttöön tai eri laitteiden käyttöön Intel Compute Stick -oheislaitteella sekä takaavat hämmästyttävän reagointikyvyn ja akun keston. *  
 • energiaa säästävä 4,5 W:n malli
 • mahdollistaa Windows® 10:n ominaisuuksien hyödyntämisen
 • 4K-yhteensopiva HD-näytönohjain
Lisätietoja Intel® Core™ M -suorittimista
Mobiilitietojenkäsittelyä ilman kompromisseja

Uudet ja tehokkaat mobiilitehotyöasematUudet ja tehokkaat mobiilitehotyöasemat

Tee luovaa työtä ja yhteistyötä missä tahansa mobiilitehotyöasemilla, jotka on varustettu Intel® Xeon® E3-1500M v5 -suorittimilla. Nauti paremmasta luotettavuudesta, sisäänrakennetuista tietoturvaominaisuuksista ja etähallintaominaisuuksista Intel® Xeon® -suorittimella varustetulla mobiilitehotyöasemalla.
 • tuki Intel® vPro™ -teknologialle
 • päivitetty I/O-kaistanleveys kahdelle PCIe-linjalle
 • tuki Thunderbolt™ 3:lle
 • Error Correcting Code (ECC) -muisti
Lisätietoja mobiilitehotyöasemien Intel® Xeon® -suorittimistaVähemmän johtoja, parempi työtehokkuus** 

Pienempi määrä johtoja parantaa tuottavuutta. Luvassa on nopeampia kokouksia nopeiden ja langattomia verkkoja hyödyntävien kokous- ja yhteistyöratkaisujen ansiosta. Luo suojattu ja helposti hallittava kokoustila OptiPlex Micro -tietokoneilla, joiden Intel® Unite™ -ohjelmisto mahdollistaa tiimien entistä paremman yhteistyön, muun muassa reaaliaikaisen jakamisen, tiedostojen käsittelyn ja tiedostonsiirrot. Käyttäjät voivat olla yhteydessä, jakaa sisältöä sekä käyttää samaa jaettua näyttöä paremmin kuin koskaan. Sisällön käsittely ja jopa tiedostojen vetäminen ja pudottaminen sujuvat helposti.

Työpöydän ääressä, Intel® Wireless Docking*
tukee tuottavuutta, sillä käyttäjät voivat yhdistää mobiililaitteensa langattomasti työpisteensä oheislaitteisiin – kuten USB-, HDMI- ja DisplayPort-liitäntäisiin oheislaitteisiin – yhdistämättä yhtään johtoa. Tämä nopeuttaa käyttäjien siirtymistä mobiilikäytöstä tuottavaan työhön, säästää aikaa ja mahdollistaa paremman tavan työskennellä.

Lisätietoja Intel® Unite™ -sovelluksesta

Lisätietoja Intel® Wireless Docking -ratkaisuista

 

Vähemmän johtoja, parempi työtehokkuus


Pieni yritys, suuri tuottavuusPieni yritys, suuri tuottavuus

Innovaatiot ja joustavuus ovat pienen yrityksen toiminnan selkäranka. Intel®-teknologia mahdollistaa paremman tavan työskennellä. Intel ja Dell tarjoavat työkalut ja resurssit moneen tarpeeseen, kuten vaihtoehtojen tarkasteluun hankittaessa ensimmäisiä tietokoneita tai valinnan tekemiseen koko toimiston päivittämisen tai mobiiliratkaisun välillä. Inteliltä ja Delliltä saat myös asiantuntija-apua, jonka avulla voit tehdä viisaita, yrityksen liiketoimintaa suojaavia ja kasvattavia päätöksiä.

Lue lisää siitä, miten Intel voi parantaa yrityksesi toimintaa


Vertaile suorittimia osoitteessa http://ark.intel.com
Kuudennen sukupolven Intel® Core™ -suorittimet

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel-logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside -logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi ja Xeon Inside ovat Intel® Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

 

Viidennen sukupolven Intel® Core™ -suoritin

Aiempaa turvallisempi. Vähemmän johtoja. Tehokkailla 5. sukupolven Intel® Core™ vPro™ -suorittimilla varustetuilla laitteilla voit suojata yrityksesi ja välttyä liialliselta johtomäärältä esimerkiksi esitystilanteissa.

Viidennen sukupolven Intel® Core™ vPro™ -suorittimeen perustuvat laitteet on suunniteltu täyttämään sekä liikkuvien käyttäjien että yrityksen tietoturvan tarpeet. Valitse tehokkaista 2-in-1- ja Ultrabook™-laitteista, joissa on hämmästyttävä akun käyttöaika, jonka ansiosta käyttäjät voivat työskennellä pidempään. Sisäänrakennetut tietoturvaominaisuudet suojaavat tietoja, identiteettiä ja verkon käyttöä. 1 Uusi digitaalinen aitatekniikka salaa yrityksen tiedot, kun käyttäjät ovat yrityksen verkon ulkopuolella, ja suojatut säilöt pitävät yrityksen tiedot erillään henkilökohtaisista tiedoista. 1,6 Tätä uusimman sukupolven suoritinta käytettäessä käyttäjät tarvitsevat vähemmän johtoja. Intel® Wireless Gigabit -tekniikan avulla laitteet voivat automaattisesti muodostaa yhteyden näyttöihin, näppäimistöihin ja USB-lisävarusteisiin. 6 Intel® Pro Wireless Display -tekniikan avulla käyttäjät voivat helposti ja turvallisesti ja pitää esityksiä kokoustilassa. Mitään sovitinta ei tarvita. 7 Voit lisäksi nauttia alustan vakaudesta ja etähallintaominaisuuksista, joilla voi seurata ja hallita laitteita mistä tahansa. 2,3 Tämä on hyvä tapa tehdä töitä.

 

intel core
  

Intel® Core™ M vPro ™- ja Core™ M -suorittimet

Suojaus valmiina. Suunniteltu kannettavaksi. Intel® Core™ M vPro™ -suoritinta käyttävät 2-in-1-laitteet tarjoavat parhaan yhdistelmän suorituskykyä, akkukäyttöisyyttä ja suojausominaisuuksia.

Intel® Core™ M vPro™ -suorittimeen perustuva 2-in-1 on sekä erittäin nopea kannettava tietokone, jossa on sulautetut suojaustoiminnot, että erittäin ohut tablet-tietokone. Se tarjoaa optimaalisen yhdistelmän yritystason suorituskykyä ja akunkestoa. Käyttäjät saavat mahdollisuuden työskennellä missä tahansa. Saat mielenrauhaa sisäänrakennetuilla suojaustoiminnoilla, jotka suojaavat tietoja, identiteettiä ja verkon käyttöä.1 Intel® Pro Wireless Display -tekniikan avulla käyttäjät voivat helposti ja turvallisesti ja pitää esityksiä kokoustilassa. Mitään sovitinta ei tarvita. 4 Voit lisäksi nauttia alustan vakaudesta ja etähallintaominaisuuksista, joilla voi seurata ja hallita laitteita mistä tahansa. 2,3 Intel Core M vPro -suoritin on turvallinen valinta. Se on rakennettu yrityskäyttöön. 5
  

Vertaile suorittimia osoitteessa http://ark.intel.com

5. sukupolven Intel® Core™ -suorittimet

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel-logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside -logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi ja Xeon Inside ovat Intel® Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

1. (Huomautus suojauksesta) Mikään tietokonejärjestelmä ei voi olla täysin suojattu. Vaatii soveltuvan suorittimen, piirisarjan, laiteohjelmiston ja sovellusohjelmiston. Pyydä lisätietoja valmistajalta tai jälleenmyyjältä.
2. (Intel ® vPro ™ -tekniikka) Intel ® vPro ™ on kehittynyttä tekniikkaa, joka vaatii asetusten määrittämisen ja aktivoinnin. Toimintojen käytettävyys ja tulokset vaihtelevat laitteiston asetusten ja kokoonpanon, ohjelmistojen ja IT-ympäristön mukaan. Lisätietoja on osoitteessa http://www.intel.com/technology/vpro.
3. (Intel® AMT) vaatii aktivoinnin ja järjestelmän, josta on yritysverkkoyhteys, sekä Intel® AMT -pohjaisen piirisarjan, verkkolaitteiston ja ohjelmiston. Kannettavissa tietokoneissa Intel AMT ei ehkä ole käytettävissä tai sen käyttö voi olla rajoitettua palvelinkäyttöjärjestelmään perustuvaa VPN-yhteyttä käytettäessä, kun yhteys muodostetaan langattomasti, laite toimii akkuvirralla, se on lepo- tai horrostilassa tai sen virta on katkaistu. Tulokset vaihtelevat laitteiston, asetusten ja kokoonpanon mukaan. Lisätietoja on osoitteessa http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-active-management-technology.html.
4. (Intel® Wireless Display) Edellyttää tietokonetta, tablet-tietokonetta, älypuhelinta, yhteensopivaa sovitinta ja televisiota, jossa on Intel® Wireless Display -valmius. 1080p- ja Blu-ray*-sisällön sekä muun suojatun sisällön toistaminen on mahdollista ainoastaan tietyillä Intel®-suorittimilla, joiden sisäänrakennetut visuaaliset toiminnot on otettu käyttöön. Lisätietoja saat tietokoneen valmistajalta. Lisätietoja on osoitteessa www.intel.com/go/widi.
5. (Konfliktivapaa) "Konfliktivapaa" tarkoittaa "DRC-konfliktivapaata". Yhdysvaltojen arvopaperiviranomaisten (SEC) mukaan tällä tarkoitetaan tuotteita, joissa ei ole käytetty mineraaleja (tina, tantaali, volframi tai kulta), joilla suoraan tai epäsuorasti rahoitetaan tai tuetaan aseellisia ryhmiä Kongon demokraattisessa tasavallassa tai sen naapurimaissa. Dell käyttää termiä "konfliktivapaa" laajemmassa merkityksessä tarkoittamaan toimittajia, toimitusketjua, sulattoja ja jalostamoja, joissa käytettävillä raaka-aineilla ei rahoiteta konflikteja Kongon demokraattisessa tasavallassa tai sen naapurimaissa.
6. (Yleinen tekniikka) Intel-tekniika voivat edellyttää yhteensopivaa laitteistoa, tiettyä ohjelmistoa tai palveluiden aktivointia. Pyydä lisätietoja valmistajalta tai jälleenmyyjältä.
7. (Pro WiDi) Yksikään tietokone ei voi olla täysin turvallinen. Intel® Pro Wireless Display -verkon tietoturvaominaisuus edellyttää järjestelmän, jossa on Intel®-suoritin ja vPro ™-tekniikka, 1080p ja Blu-Ray-asema tai muu suojatun sisällön toistomahdollisuus, yhteensopiva Intel® WiDi -sovitin ja mediasoitin sekä tuettu Intel® WiDi -ohjelmisto ja näytönohjain asennettuina. Kysy lisätietoja järjestelmän valmistajalta. Lisätietoja saat osoitteesta www.intel.com/go/widi.

Neljännen sukupolven Intel® Core™ -suoritin

Pienien, keskikokoisten ja suurten yritysten tietojenkäsittelytarpeet ovat moninaiset. Olipa tavoitteenasi sitten parantaa tietoturvaa, hillitä kustannuksia tai lisätä työntekijöiden tuottavuutta, neljännen sukupolven Intel® Core™ -suorittimet tarjoavat tarpeitasi vastaavat etähallintaominaisuudet, yritystason tietoturvaratkaisut ja älykkään suorituskyvyn.

Intel Core -suoritin

Neljännen sukupolven Intel® Core™ vPro™ -suorittimet yrityksille: sulautettu tietoturva. Sisäänrakennettua mielenrauhaa.*

Uudet tuottavuutta parantavat tekniikat

 • Entistä suurempi keskusyksikön suorituskyky ja uudet ominaisuudet tukevat useita innovatiivisia alustoja tai kokovaihtoehtoja, esimerkiksi monitoimilaitteita, Ultrabook™-laitteita, sylimikroja, pöytäkoneita sekä erittäin pieniä ja taulutietokonealustoja. Käytössäsi voi siis olla monia erilaisia yritystyöasemia, joiden avulla käyttäjät pysyvät tuottavina missä tahansa.
 • Intel® Virtual Machine Control Structure Shadowing -tekniikka parantaa virtualisoitujen työpöytien käyttökokemusta.
 • Intel® Transactional Synchronization Extensions – New Instructions -tekniikka parantaa liiketoimintatietosovellusten ja suuria tietomääriä käsittelevien sovellusten suorituskykyä ja skaalautuvuutta.

Uudet laitteistopohjaiset tietoturvatekniikat

 • Intel® Platform Protection -tekniikka* suojaa BIOS-järjestelmän ja tukee Windows 8 -käyttöjärjestelmän Secure boot- ja Measured boot -käynnistystiloja. Intel® OS Guard* -tekniikka suojaa privilege escalation -hyökkäyksiltä.

IT:n uusi hallittavuus

 • Parannettu KVM-etähallinta* tukee nyt näyttöjä, joiden tarkkuus on jopa 2 560 x 1 600.
 • Intel® Setup and Configuration -ohjelmiston uusin versio tekee järjestelmän asennuksesta nopeaa ja helppoa.

   Responsiivinen suorituskyky  Sulautetut tietoturvaominaisuudet ja responsiivinen suorituskyky  
    Intel Core i3Intel Core i5Intel Core i7Intel Core i5 vProIntel Core i7 vPro

Erinomaista tietoturvaa ja edistynyttä hallittavuutta

Voit määrittää työasemia nopeasti Intel® Setup and Configuration -ohjelmiston avulla. Ohjelmisto helpottaa myös saastuneiden tietokoneiden etämääritystä, vianmääritystä, eristämistä ja korjaamista myös silloin, kun tietokoneet eivät vastaa* *  EiEiEiKylläKyllä
Voit käyttää näppäimistöä laitteistopohjaisen, parannetun KVM-etähallinnan avulla, joten voit valvoa työasemaa kaikissa sen tiloissa* poistumatta työpisteestäsi.EiEiEiKylläKyllä
Voit avata etäältä salattuja, käynnistystä edeltävää todennusta edellyttäviä asemia ja hallita tietoturva-asetuksia myös silloin, kun työasema on sammutettu.*  *EiEiEiKylläKyllä
Laitteistoavusteisen ratkaisun avulla pystyt suojautumaan haittaohjelmia, rootkit-ohjelmia ja privilege escalation -hyökkäyksiä vastaan.* *KylläKylläKylläKylläKyllä
Laadukkaat salausavaimet ja vahvistettu tietoturva pitävät tietosi suojattuina. Jos tietokone varastetaan tai se katoaa, voit suojata arkaluontoiset tiedot.*  *  *KylläKylläKylläKylläKyllä
Suojaa virtuaalikoneita niiden käynnistymisen aikana käynnistysprosessin laitteistopohjaisella vahvistuksella.*KylläKylläKylläKylläKyllä
Nopeuta virtuaalisia työasemiaAnna käyttäjille responsiivinen ja turvallinen virtualisoitujen työpöytien käyttökokemus.* *EiEiEiKylläKyllä
Responsiivinen ja mukautuva suorituskyky parantaa tuottavuuttaIntel® Turbo Boost 2.0 -tekniikka suhteuttaa suorituskyvyn vaativien tehtävien mukaisesti ja nopeuttaa työskentelyä*.EiKylläKylläKylläKyllä
Paranna tuottavuutta ja tietoturvaa hyödyntämällä Intel® AES – New Instructions -tekniikan mahdollistamaa salauksen ja salauksen purun laitteistopohjaista kiihdytystä*.EiKylläKylläKylläKyllä
Näyttävyyttä ja tehokkuutta: sisäänrakennetut visuaaliset toiminnot parantavat visuaalista suorituskykyä ja tarjoavat erittäin tarkan kuvan multimediasovelluksille, digitaalisen sisällön luontiin ja yhteistyöhön.* *KylläKylläKylläKylläKyllä
Moniajon avulla saat tehtyä aikaisempaa enemmän, sillä tietokone pystyy suorittamaan aiempaa enemmän tehtäviä silloin, kun käynnissä on useita toimistosovelluksia.*KylläKylläKylläKylläKyllä
Heti käytettävissä. Aina verkossa. Aina päivitettynä. Responsiiviset tekniikat parantavat käyttäjien tuottavuutta.*  *KylläKylläKylläKylläKyllä
Tue isoja projekteja ja isoja tietomääriä monisäikeisten ohjelmistojen kiihdytyksellä. Tällaisia sovelluksia ovat esimerkiksi liiketoimintatieto- ja yhteistyösovellukset.EiEiEiKylläKyllä
Älykäs sijoitusSuunnittele tietokoneiden hyväksyntä- ja käyttöönottostrategiat Intel® Stable Image Platform Program (Intel® SIPP) -tekniikan avulla.*EiKylläKylläKylläKyllä
Voit poistaa tietokoneen käytöstä laitteistotasolla Intel® Anti-Theft -teknologialla, jos tietokoneesi katoaa tai varastetaan.*KylläKylläKylläKylläKyllä
Hanki yrityksellesi suorituskyky ja tietoturva*, jonka tarvitset Windows® 8 -siirtymän jälkeen.KylläKylläKylläKylläKyllä

Intel® Core™ -tuoteperheen suorittimet ja Intel® Small Business Advantage

SUORITUSTEHO

 • Intel® Hyper-Threading -tekniikka* parantaa suorituskykyä vaativia työkuormia käsiteltäessä.
 • Voit parantaa suorituskykyä entisestään hyödyntämällä Intel® Turbo Boost 2.0* -tekniikkaa erittäin vaativia työkuormia käsiteltäessä.
 • Intel® Wireless Display* -tekniikka mahdollistaa langattoman jakamisen ja yhteistyön. Voit esimerkiksi näyttää esityksiä, videoita ja verkkosivuja.
TEHOKKUUS

 • Kolme vuotta vanhoja tietokoneita* 50 % tehokkaammat tietokoneet toimivat ympäristöystävällisesti.
 • Energy Saver* -toiminto sammuttaa tietokoneet yön ajaksi ja käynnistää ne automaattisesti työpäivän alussa.
SUOJAUS

 • Intel® AES-NI* -tekniikka mahdollistaa arkaluontoisten tietojen salaamisen ja yrityssalaisuuksien turvaamisen.
 • Intel® Hyper-Threading -tekniikan avulla voit suorittaa tietoturvatehtävät taustalla.
 • Intel® Identity Protection -tekniikka* suojaa verkon kautta tehtävää liiketoimintaa.
 • Software Monitor* -ohjelmisto auttaa tietoturvaohjelmiston valvomisessa.
 • USB Blocker* ehkäisee virusten leviämistä ja luvatonta tietojen siirtoa.

HALLITTAVUUS

 • Selkeä käyttöliittymä helpottaa tietokoneiden hallintatehtäviä ja tekee pienyritysten tietotekniikan hallinnasta paljon aiempaa vaivattomampaa.
 • Tietojen varmuuskopiointi- ja palautustoiminto* * mahdollistaa tietojen automaattisen varmuuskopioinnin työpäivän päätyttyä.
Tuotemerkkitiedot

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi ja Xeon Inside ovat Intel Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.