|

Resurssien jälleenmyynti ja kierrätys

Huolehdimme vanhasta, jotta voit keskittyä uuteen.

Kun elinkaaren lopussa järjestelmät ovat tarpeettomia tai uudet tarpeet saavat aikaan muutoksen, voimme auttaa sinua optimoimaan kierron uudelleen. Osa järjestelmistä on ehkä vaihdettava. Osa voi jäädä ennalleen.

Lisäksi yksityisyys ja tietoturva on otettava huomioon. Yritysten palvelimilla, pöytäkoneissa ja kannettavissa tietokoneissa on arkaluonteisia ja yksinoikeudellisia tietoja, kuten henkilökohtaisia taloudellisia tietoja ja luottamuksellisia potilastietoja, jotka eivät saa joutua vääriin käsiin.

Autamme ylimääräisten laitteiden poistamisessa käytöstä paikallisten säädösten mukaisesti ja ympäristöystävällisellä tavalla. Autamme lisäksi suojaamaan arkaluonteiset tiedot poistamalla laitteista tunnukset ja merkinnät. Poistamme* myös tiedot laitteesta NIST SP 800-88 -standardin mukaisesti, tai mikäli kyse on toimimattomasta laitteesta, tuhoamme asemat tietojen palauttamisen estämiseksi.

Käy tällä sivulla, jos haluat tietää, miten voit noudattaa EU:n sähkö- ja elektroniikkaromua (WEEE) koskevia säädöksiä (englanniksi).


Tietoturvaa ja ympäristövastuuta tukevat ratkaisut

IT-resurssien kierrätys
Laitteille, joilla ei ole jälleenmyyntiarvoa, suosittelemme IT-resurssien kierrätystä. Taataksemme ympäristösäädösten ja lakien  noudattamisen, hävitämme ja käsittelemme käytetyt laitteesi siten, että paikallisten säädösten  vaatimukset täyttyvät.

Uudelleenmyynti

Jos olet kiinnostunut käytetyn tekniikan uudelleenmyynnistä, toimitamme järjestelmäsi takaisin laitoksiimme ja määritämme niiden arvon. Laitteet, joilla ei ole jäännösarvoa, kierrätetään. Uudelleenmyyntiin soveltuvien järjestelmien osalta voit tietoturvan nimissä valita, poistetaanko tiedot toimipaikan ulkopuolella vai toimipaikassa.

Vuokrattujen IT-resurssien palautus

Jos sinulla on vuokrattuja järjestelmiä, joiden käyttöikä päättyy, voimme huolehtia niiden palauttamisesta vuokraajalle. Voit valita omalle yrityksellesi parhaiten soveltuvan palautuspalvelun:

• Pelkkä kuljetus: noudamme laitteet toimitiloistasi ja toimitamme ne takaisin vuokrayritykselle. 
• Tietojen pyyhintä toimipisteen ulkopuolella: noudamme laitteet toimitiloistasi ja toimitamme ne käsittelykeskukseemme, jossa kiintoasemien tiedot pyyhitään kolminkertaisella käsittelyllä. Tämän jälkeen puhdistamme ja testaamme laitteesi. Lopuksi palautamme täysin käsitellyt laitteet takaisin vuokrayritykselle. 
• Tietojen pyyhintä toimipisteessä: tulemme toimitiloihisi ja poistamme kiintolevyjen tiedot kolminkertaisella pyyhinnällä, ennen kuin viemme laitteet pois toimitiloistasi.

Vastaamme yksilöllisiin tarpeisiisi.

Jos asiakas tarvitsee epätavallista palvelua tai integroituja toimituksia, Dell voi toimittaa joustavia palveluita, kuten mukautettuja resurssien keräyspalveluita ja kierrätyspalveluita. Ota yhteys Dell EMC in myyntiedustajaan, niin selvitetään yhdessä, kuinka voimme olla avuksi juuri sinulle.

Yksityiskohtaisia tietoja näistä palveluista saat osoitteesta www.dell.com/servicecontracts (Englanniksi), jossa voit lukea palveluiden kuvaukset.

Käy tällä sivulla, jos haluat tietää, miten voit huolehtia WEEE-määräysten noudattamisesta >.

--------------------------------------------------------------------------------
*Lisätietoja on Dellin median poistamista koskevassa lausunnossa (englanniksi). Dell ei anna asiakkaan tietosuojaa koskevia suosituksia tai esitä väitteitä minkään tietyn tiedonpoistomenetelmän paremmuudesta muihin tiedonpoistojärjestelmiin verrattuna. Dellin kierrättämien kiintolevyjen sisältämien luottamuksellisten tai arkaluonteisten tietojen suojaaminen on asiakkaan vastuulla.