|

Resurssien jälleenmyynti ja kierrätys

Huolehdimme vanhasta, jotta voit keskittyä uuteen.

Identiteettivarkaudet. Standardien noudattaminen. Ympäristövastuu. Vaikka jokainen yritys yrittää toimia ympäristöystävällisellä tavalla, myös nämä huolenaiheet ovat tärkeitä nykyajan yrityksille. Yritysten palvelimilla, pöytäkoneissa ja kannettavissa tietokoneissa on arkaluonteisia ja yksinoikeudellisia tietoja, kuten henkilökohtaisia taloudellisia tietoja ja luottamuksellisia potilastietoja, jotka voivat joutua vääriin käsiin, ellet toimi oikein.

Onpa kyseessä sitten omistamasi tai vuokraamasi laite tai haluatpa sitten myydä edelleen tai kierrättää, Dell hoitaa käytöstä poistetut IT-laitteet haluamallasi tavalla. Suojaamme arkaluontoiset tiedot poistamalla tunnukset ja tarrat laitteista, korvaamalla1 lukukelpoisten kiintolevyjen sisällön ja silppuamalla lukukelvottomat kiintolevyt. Jos laitteella on mielestämme edelleen arvoa, autamme sinua hyödyntämään sitä resurssien jälleenmyyntipalvelumme avulla. Arvottomat laitteet puolestaan kierrätämme puolestasi. Jonka tapauksessa estämme laitteiden päätymisen kaatopaikalle ja pienennämme ympäristöjalanjälkeäsi.

Tietoturvaa ja ympäristövastuuta tukevat ratkaisut

IT-resurssien kierrätys
Laitteille, joilla ei ole jälleenmyyntiarvoa, suosittelemme IT-resurssien kierrätystä. Taataksemme ympäristösäädösten ja lakien  noudattamisen, hävitämme ja käsittelemme käytetyt laitteesi siten, että paikallisten säädösten  vaatimukset täyttyvät.

IT-resurssien uudelleenmyynti
Jos haluat myydä käytetyt laitteesi edelleen, toimitamme ne käsittelykeskukseemme, jossa määritämme laitteidesi arvon. Laitteet, joilla ei ole mitään arvoa, kierrätetään. Edelleen myytäväksi kelpaavien laitteiden kohdalla voit valita kahdesta tavasta suojata tietosi:

• Jälleenmyynti toimipisteen ulkopuolella tapahtuvan tietojen pyyhinnän jälkeen: Noudamme laitteesi ja suoritamme niille kolminkertaisen tietojen pyyhinnän, jossa järjestelmään asennetulla kiintolevyllä olevat tiedot korvataan automaattisen komentosarjan avulla. Toimimattomat kiintolevyt tuhotaan valvotussa ja turvallisessa ympäristössä.
• Jälleenmyynti toimipisteessä tapahtuvan tietojen pyyhinnän jälkeen: parannamme tietoturvaa suorittamalla järjestelmään asennetun kiintolevyn kolminkertaisen tietojen pyyhinnän toimipisteessäsi, ennen kuin laitteet viedään pois toimitiloistasi.

Vuokrattujen IT-resurssien palautus

Jos sinulla on vuokrattuja järjestelmiä, joiden käyttöikä päättyy, voimme huolehtia niiden palauttamisesta vuokraajalle. Voit valita omalle yrityksellesi parhaiten soveltuvan palautuspalvelun:

• Pelkkä kuljetus: noudamme laitteet toimitiloistasi ja toimitamme ne takaisin vuokrayritykselle. 
• Tietojen pyyhintä toimipisteen ulkopuolella: noudamme laitteet toimitiloistasi ja toimitamme ne käsittelykeskukseemme, jossa kiintoasemien tiedot pyyhitään kolminkertaisella käsittelyllä. Tämän jälkeen puhdistamme ja testaamme laitteesi. Lopuksi palautamme täysin käsitellyt laitteet takaisin vuokrayritykselle. 
• Tietojen pyyhintä toimipisteessä: tulemme toimitiloihisi ja poistamme kiintolevyjen tiedot kolminkertaisella pyyhinnällä, ennen kuin viemme laitteet pois toimitiloistasi.

Vastaamme yksilöllisiin tarpeisiisi.

Jos asiakas tarvitsee epätavallista palvelua tai integroituja toimituksia, Dell voi toimittaa joustavia palveluita, kuten mukautettuja resurssien keräyspalveluita ja kierrätyspalveluita. Ota yhteys Dell EMC in myyntiedustajaan, niin selvitetään yhdessä, kuinka voimme olla avuksi juuri sinulle.

Yksityiskohtaisia tietoja näistä palveluista saat osoitteesta www.dell.com/servicecontracts (Englanniksi), jossa voit lukea palveluiden kuvaukset.

Käy tällä sivulla, jos haluat tietää, miten voit huolehtia WEEE-määräysten noudattamisesta >.

--------------------------------------------------------------------------------

1Tiedonpoistoprosessi: mikään tiedonpoistoprosessi ei poista tietoja kiintolevyltä tai tietokoneesta niin hyvin, että kiintolevy tai tietokone olisi verrattavissa uuteen tuotteeseen. Dell ei anna asiakkaan tietosuojaa koskevia suosituksia tai esitä väitteitä minkään tietyn tiedonpoistomenetelmien paremmuudesta muihin tiedonpoistojärjestelmiin verrattuna. Dellin kierrättämien kiintolevyjen sisältämien luottamuksellisten tai arkaluontoisten tietojen suojaaminen on asiakkaan vastuulla.