|

Υπηρεσίες υλοποίησης

Απλοποιήστε την υλοποίηση και διατηρήστε την παραγωγικότητα των τελικών χρηστών

Η αυξημένη πολυπλοκότητα των οργανισμών και της τεχνολογίας έχει κάνει πιο δύσκολη την υλοποίηση νέων τεχνολογιών χωρίς να επηρεάζεται η παραγωγικότητα των τελικών χρηστών. Είτε προσθέτετε νέο εξοπλισμό σε ένα κέντρο δεδομένων είτε αντικαθιστάτε τους φορητούς υπολογιστές των τελικών χρηστών, μπορείτε να βασίζεστε στην Dell για γρήγορη και σωστή εκτέλεση την πρώτη φορά. Όχι μόνο θα θέσουμε τον νέο εξοπλισμό σας σε λειτουργία, αλλά μπορούμε ακόμη να χειριστούμε την απεγκατάσταση και απόσυρση του παλιού εξοπλισμού υπολογιστών, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην υποστήριξη των τελικών χρηστών σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Υπηρεσίες

 1. ProDeploy Client Suite

  ProDeploy Client Suite

  Μετατόπιση από την υλοποίηση έντασης εργασίας στην υλοποίηση χωρίς πολλές παρεμβάσεις, χάρη στον αξιόπιστο προκαταρκτικό σχεδιασμό και τις αυτοματοποιημένες εργασίες διαμόρφωσης στο εργοστάσιο.

 2. ProDeploy Client Plus

  ProDeploy Plus για συστήματα client

  Απαλλαγείτε από τις ανιαρές εργασίες, αλλά διατηρήστε τον έλεγχο. Xρησιμοποιείτε την πύλη TechDirect για τη διαχείριση κάθε εργασίας που απαιτείται, ώστε οι νέοι υπολογιστές να φτάνουν από το εργοστάσιο στα γραφεία των εργαζομένων σας πλήρως λειτουργικοί.

 3. pro support client

  ProDeploy για συστήματα client

  Εμπιστευτείτε στους ειδικούς και τους συνεργάτες της Dell EMC την ανάληψη των υλοποιήσεων: από τη διαχείριση των έργων μέχρι τον σχεδιασμό, τη διαμόρφωση και την ενσωμάτωση.

 4. Basic deployment

  Basic Deployment για συστήματα client

  Παραλάβετε συστήματα έτοιμα για εγκατάσταση από την πρώτη στιγμή. Επιταχύνετε την υλοποίηση υπολογιστών μειώνοντας τις εργασίες διαμόρφωσης που υπό άλλες συνθήκες θα εκτελούνταν επιτόπου.

 5. Δημιουργία ειδώλων

  Δημιουργία ειδώλων

  Εξασφαλίστε τη φόρτωση ειδώλου στους υπολογιστές σας, πριν από την αποστολή. Μπορούμε ακόμη να ενσωματώσουμε αυτήν την υπηρεσία στο Microsoft SCCM.

 6. ImageAssist

  ImageAssist

  Εύκολη δημιουργία, υλοποίηση και ενημέρωση ειδώλων για πολλές πλατφόρμες, γρηγορότερα από ποτέ.

 7. Υπηρεσία διαμόρφωσης Connected Configuration

  Υπηρεσίες διαμόρφωσης Dell Connected Configuration

  Η υπηρεσία διαμόρφωσης Connected Configuration της Dell σάς επιτρέπει να πάρετε τον πλήρη έλεγχο και να απλοποιήσετε τη διαδικασία διαμόρφωσης νέων υπολογιστών με το λογισμικό διαχείρισης συστημάτων.

 8. Σήμανση πόρων και δημιουργία αναφορών

  Σήμανση πόρων και δημιουργία αναφορών

  Θέλετε να μπορείτε να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά την κατάσταση του εξοπλισμού υπολογιστών σας; Οι υπηρεσίες σήμανσης πόρων και δημιουργίας αναφορών που παρέχουμε κάνουν τον εντοπισμό, την παρακολούθηση, την προστασία και την ανάκτηση των υπολογιστών σας πιο εύκολη, πιο απλή και πιο οικονομική.

 9. Διαμόρφωση συστήματος

  Διαμόρφωση συστήματος

  Μπορούμε να εγκαταστήσουμε στοιχεία υλικού και λογισμικό πριν από την αποστολή, ώστε να παραλάβετε τα συστήματά σας προδιαμορφωμένα και έτοιμα για χρήση.

 10. Εγκατάσταση συστημάτων client

  Εγκατάσταση συστημάτων client

  Αναθέστε στους τεχνικούς της Dell EMC την επιτόπου εγκατάσταση νέων επιτραπέζιων ή φορητών υπολογιστών, την απεγκατάσταση απαρχαιωμένων συστημάτων και την ασφαλή μεταφορά δεδομένων κρίσιμης σημασίας.

 11. Διαχειριζόμενη υλοποίηση

  Διαχειριζόμενη υλοποίηση

  Ένας υπεύθυνος επικοινωνίας σχεδιάζει και οργανώνει όλες τις εργασίες υλοποίησης, έτσι ώστε οι νέοι υπολογιστές σας να είναι άμεσα στη διάθεση των τελικών χρηστών και έτοιμοι για χρήση.

 12. Βελτιστοποιημένη υλοποίηση

  Βελτιστοποιημένη υλοποίηση

  Η Dell EMC παρέχει τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της για την εκτέλεση μιας πλήρως αυτοματοποιημένης διαχειριζόμενης υλοποίησης, με στόχο να μειώσει το κόστος, να εξοικονομήσει χρόνο, να περιορίσει το ρίσκο και να ελαχιστοποιήσει τυχόν προβλήματα στην παραγωγικότητα του τελικού χρήστη.

Πόρους

 1. Υπηρεσίες Dell ProSupport

  TechDirect

  Εκπαιδεύστε το προσωπικό σας και υποστηρίξτε τα συστήματά σας με αυτήν την πύλη αυτοεξυπηρέτησης που βοηθάει τις ομάδες τεχνολογίας πληροφορικής να εργάζονται πιο αποδοτικά.

 2. Φυλλάδιο υπηρεσίας ProDeploy Client Suite

  Φυλλάδιο υπηρεσίας ProDeploy Client Suite (στα Αγγλικά)

  12/9/2017

  Η υπηρεσία Dell ProDeploy Client Suite σάς βοηθά να υλοποιείτε υπολογιστές, με μεγαλύτερη ταχύτητα, λιγότερη προσπάθεια και περισσότερο έλεγχο. Στην πύλη TechDirect της Dell, θα ορίσετε όλες τις λεπτομέρειες της υλοποίησής σας με μεγαλύτερο επίπεδο ελέγχου αυτοματισμού και ευκολίας από ποτέ.

 3. Λευκή βίβλος της IDC: Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων με χρήση υπηρεσιών υλοποίησης συστημάτων client

  Λευκή βίβλος της IDC: Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων με χρήση υπηρεσιών υλοποίησης συστημάτων client (στα Αγγλικά)

  29/8/2016

  Τα δεδομένα της έρευνας που πραγματοποίησε η IDC σε 550 εταιρείες δείχνουν ότι πάνω από το 50% των επιχειρήσεων χρησιμοποιούν κάποιον τύπο υπηρεσίας υλοποίησης, όταν προμηθεύονται νέους υπολογιστές. Οι λόγοι διαφέρουν, όμως όλοι έχουν στέρεα βάση. "Μεγαλύτερη οικονομική αποδοτικότητα" ήταν και είναι ο υπ' αριθμόν 1 λόγος.

 4. Έκθεση της Principled Technologies: Γρηγορότερη αναβάθμιση υπολογιστών με Dell ProDeploy Plus

  Έκθεση της Principled Technologies: Γρηγορότερη αναβάθμιση υπολογιστών με Dell ProDeploy Plus (στα Αγγλικά)

  29/8/2016

  Όταν πρόκειται για σύνθετα έργα, όπως η υλοποίηση μεγάλου αριθμού συστημάτων, μια προσέγγιση DIY (Do It Yourself) δεν είναι πάντοτε η πιο γρήγορη ή η πιο εύκολη επιλογή.

Υπηρεσίες

 1. ProDeploy Enterprise Suite

  ProDeploy Enterprise Suite

  Από τον σχεδιασμό εγκαταστάσεων υλικού έως τη διαμόρφωσή τους, το Dell ProDeploy Enterprise Suite σάς βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο την τεχνολογία σας από την πρώτη κιόλας ημέρα.

 2. Υλοποίηση δικτύου

  Ενσωμάτωση δικτύου

  Βασιστείτε στους ειδικούς της Dell για τη σωστή υλοποίηση των μεταγωγέων και των δρομολογητών σας από την αρχή και βελτιστοποιήστε το δίκτυό σας, για να πετύχετε μέγιστη απόδοση της επένδυσής σας στο κέντρο δεδομένων.

 3. Υλοποίηση συστημάτων αποθήκευσης

  Ενσωμάτωση συστημάτων αποθήκευσης

  Απαλλαγείτε από την ταλαιπωρία και την πολυπλοκότητα της εγκατάστασης νέων συστημάτων αποθήκευσης. Οι τεχνικοί της Dell θα σας εγκαταστήσουν σωστά τα προϊόντα αποθήκευσης από την πρώτη στιγμή και θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την απόδοση και τη δυνατότητα κλιμάκωσής τους.

 4. Ενσωμάτωση σε rack

  Ενσωμάτωση σε rack

  Εμπιστευτείτε στην Dell την ενσωμάτωση σε rack και καλωδίωση των προϊόντων διακομιστή και αποθήκευσης στο εργοστάσιο, ώστε ο εξοπλισμός σας να φτάσει έτοιμος για εγκατάσταση.

 5. Ενσωμάτωση διακομιστών

  Υλοποίηση διακομιστών

  Εξασφαλίστε γρήγορη εγκατάσταση των νέων διακομιστών σας με τη βοήθεια των ειδικών της Dell, και περιορίστε τις διακοπές λειτουργίας και την αναστάτωση. Μπορούμε να μειώσουμε τον χρόνο από την παραγγελία έως την παραγωγική διαδικασία με δοκιμασμένες βέλτιστες πρακτικές για τον σχεδιασμό, την διαμόρφωση και την υλοποίηση κέντρων δεδομένων.

 6. Σήμανση πόρων και δημιουργία αναφορών

  Σήμανση πόρων και δημιουργία αναφορών

  Θέλετε να μπορείτε να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά την κατάσταση του εξοπλισμού υπολογιστών σας; Οι υπηρεσίες σήμανσης πόρων και δημιουργίας αναφορών που παρέχουμε κάνουν τον εντοπισμό, την παρακολούθηση, την προστασία και την ανάκτηση των υπολογιστών σας πιο εύκολη, πιο απλή και πιο οικονομική.

 7. ProDeploy Flex για το κέντρο δεδομένων

  ProDeploy Flex για το κέντρο δεδομένων

  ProDeploy Flex για το κέντρο δεδομένων, ένα ευέλικτο μοντέλο υπηρεσιών που επιτρέπει την υιοθέτηση και υλοποίηση νέας τεχνολογίας αποδοτικά και οικονομικά.

 8. Δεξιότητα παροχής υπηρεσιών υλοποίησης

  Services Competency for Deployment

  Η δεξιότητα παροχής υπηρεσιών υλοποίησης επιτρέπει στους συνεργάτες να πραγματοποιούν υλοποιήσεις υλικού Dell και εξασφαλίζει μεγαλύτερη εξειδίκευση, ακρίβεια και απόδοση.

 9. Σήμανση πόρων και δημιουργία αναφορών

  Σήμανση πόρων και δημιουργία αναφορών

  Θέλετε να μπορείτε να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά την κατάσταση του εξοπλισμού υπολογιστών σας; Οι υπηρεσίες σήμανσης πόρων και δημιουργίας αναφορών που παρέχουμε κάνουν τον εντοπισμό, την παρακολούθηση, την προστασία και την ανάκτηση των υπολογιστών σας ευκολότερη, απλούστερη και πιο προσιτή.

 10. ProDeploy για επιχειρήσεις

  ProDeploy για επιχειρήσεις

  Το Dell ProDeploy Enterprise Suite σάς βοηθά να αξιοποιήσετε περισσότερο την τεχνολογία σας, από την πρώτη κιόλας ημέρα. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς της Dell για την εκτέλεση των υλοποιήσεων: από τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση βασικού εξοπλισμού έως τη διαμόρφωση και τις πολύπλοκες ενοποιήσεις.

Πόρους

Υπηρεσίες

 1. Μεταπώληση και ανακύκλωση πόρων

  Μεταπώληση και ανακύκλωση πόρων

  Οι Υπηρεσίες ανακύκλωσης πόρων της Dell σάς βοηθούν να ανακυκλώσετε και να μεταπωλήσετε ή επιστρέψετε το υλικό σας, ώστε να εξασφαλίσετε την κανονιστική συμμόρφωση της επιχείρησής σας.

Πόρους

 1. Φύλλο δεδομένων υπηρεσίας Μεταπώλησης και ανακύκλωσης πόρων

  Φύλλο δεδομένων υπηρεσίας Μεταπώλησης και ανακύκλωσης πόρων(στα Αγγλικά)

  Μάθετε πώς να προστατεύετε τα δεδομένα σας, να ανακυκλώνετε υπεύθυνα, να δημιουργείτε υπολειμματική αξία και να αποσύρετε πόρους από πολλούς προμηθευτές.

Υπηρεσίες