|

Υπηρεσίες υποστήριξης

Αποφύγετε τη διακοπή λειτουργίας των συστημάτων, αυξήστε την παραγωγικότητα

Καθώς το τοπίο των επιχειρήσεων εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, οι πιέσεις να εισαγάγετε νέες τεχνολογίες στο περιβάλλον τεχνολογίας πληροφορικής σας ποτέ δεν ήταν μεγαλύτερες. Απαιτείται χρόνος και υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας για να αντεπεξέρχεστε στα έξοδα συντήρησης, τους πολλαπλούς προμηθευτές υλικού και λογισμικού και τις αυξανόμενες απαιτήσεις των σταθερών εφαρμογών συστήματος για παραγωγική απόδοση των τελικών χρηστών, το αποτέλεσμα όμως είναι σημαντικά οφέλη για την επιχείρησή σας.

Είναι πιο εύκολο να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις και τις πολυπλοκότητες της τεχνολογίας πληροφορικής όταν έχετε τους κατάλληλους ειδικούς υποστήριξης στο πλευρό σας. Με τις Υπηρεσίες υποστήριξης Dell, θα έχετε τη βοήθεια από ειδικούς, τα εργαλεία και τους πόρους τεχνολογίας που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησης και τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας σε ένα τοπίο που εξελίσσεται διαρκώς.

Υπηρεσίες

 1. Dell ProSupport Plus

  ProSupport Plus για επιχειρήσεις

  Απολαύστε κορυφαία συντήρηση συστημάτων, εξειδίκευση και βοήθεια για τεχνική υποστήριξη, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε σε ό,τι έχει σημασία: στην επιχείρησή σας.

 2. υπηρεσίες dell prosupport με ταχύτερους χρόνους απόκρισης

  Επιλογές απόκρισης για αποστολή εξαρτημάτων και τεχνικού

  Αποφύγετε τις μη προγραμματισμένες διακοπές λειτουργίας και εξασφαλίστε τη συνεχή λειτουργία για να υποστηρίξετε τις απαιτήσεις τεχνολογίας πληροφορικής.

 3. Αποθήκευση, προστασία και διαχείριση δεδομένων Dell

  ProSupport για επιχειρήσεις

  Οι υψηλά καταρτισμένοι ειδικοί μας και οι επιλογές λογισμικού παρέχουν υποστήριξη εταιρικού επιπέδου από τεχνικούς προς τεχνικούς για το υλικό σας.

 4. SupportAssist

  SupportAssist

  Το Dell SupportAssist παρέχει αυτοματοποιημένη, προληπτική και προγνωστική τεχνολογία που μειώνει τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων και επιταχύνει τον χρόνο επίλυσής τους.

 5. Υπηρεσίες Dell ProSupport

  TechDirect

  Εκπαιδεύστε το προσωπικό σας και υποστηρίξτε τα συστήματά σας με αυτήν την πύλη αυτοεξυπηρέτησης που βοηθάει τις ομάδες τεχνολογίας πληροφορικής να εργάζονται πιο αποδοτικά.

 6. υπηρεσίες dell prosupport προστιθέμενης αξίας

  Συμβουλευτικές υπηρεσίες τεχνολογίας πληροφορικής

  Είτε οι υπεύθυνοι του τμήματος τεχνολογίας πληροφορικής της εταιρείας σας υποστηρίζουν μερικές εκατοντάδες υπαλλήλους με καθημερινή τεχνική υποστήριξη είτε συντηρούν μια πολύπλοκη υποδομή τεχνολογίας πληροφορικής που απλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, βρίσκονται σε διαρκή πίεση.

Πόρους

 1. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το PDF

  Λευκή Βίβλος – Υποστηρίζοντας το σύνθετο κέντρο δεδομένων (στα Αγγλικά)

  Η εν λόγω λευκή βίβλος της IDC περιγράφει τη σημασία των υπηρεσιών υποστήριξης στα περιβάλλοντα των κέντρων δεδομένων.

 2. SupportAssist Enterprise και συχνές ερωτήσεις

  SupportAssist Enterprise και συχνές ερωτήσεις (στα Αγγλικά)

  Ανατρέξτε στις συνήθεις ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το SupportAssist Enterprise.

 3. prosupport enterprise

  Φύλλο δεδομένων του ProSupport Plus για επιχειρήσεις (στα Αγγλικά)

  30/6/2017

  Μάθετε τους τρόπους με τους οποίους το Dell ProSupport Plus βελτιώνει προληπτικά την απόδοση μέσω περιβαλλοντικής ευφυΐας, κορυφαίων μηχανικών και τεχνικής διαχείρισης λογαριασμού.

Υπηρεσίες

 1. υπηρεσίες dell prosupport με ταχύτερους χρόνους απόκρισης

  Επιλογές απόκρισης για αποστολή εξαρτημάτων και τεχνικού

  Πρόσβαση και διαθεσιμότητα οποιαδήποτε στιγμή για να μεγιστοποιήσετε το χρόνο συνεχούς λειτουργίας των τελικών χρηστών σας.

 2. dell prosupport

  ProSupport One

  Είτε είστε μικρή επιχείρηση είτε παγκόσμια εταιρεία, αυτό το πακέτο παρέχει υποστήριξη υλικού και λογισμικού, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

 3. υπηρεσίες προστασίας δεδομένων και πόρων

  TechDirect

  Πραγματοποιήστε υλοποίηση υπολογιστών, εκπαιδεύστε το προσωπικό σας και υποστηρίξτε τους τελικούς χρήστες σας με αυτήν την πύλη αυτοεξυπηρέτησης που βοηθάει τις ομάδες τεχνολογίας πληροφορικής να εργάζονται πιο αποδοτικά.

 4. Dell ProSupport Plus για υπολογιστές και tablet

  ProSupport Plus για υπολογιστές και tablet

  Το ProSupport Plus παρέχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά υποστήριξης για να μειώνει την προσπάθεια του τμήματος IT, να προστατεύει τις συσκευές και να αποτρέπει την εμφάνιση προβλημάτων.

 5. SupportAssist

  SupportAssist

  Το Dell SupportAssist παρέχει αυτοματοποιημένη, προληπτική και προγνωστική τεχνολογία που μειώνει τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων και επιταχύνει τον χρόνο επίλυσής τους.

 6. dell prosupport

  Dell ProSupport

  Είτε έχετε μια μικρή επιχείρηση είτε μια παγκόσμια εταιρεία, οι υπάλληλοί σας πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια με τις επιλογές υλικού τελικών χρηστών σας.

 7. Υπηρεσίες κάλυψης για τυχαίες ζημιές

  Κάλυψη για τυχαίες ζημιές

  Οι Υπηρεσίες κάλυψης για τυχαίες ζημιές και επισκευής Dell εξασφαλίζουν τη λειτουργικότητα των συσκευών σας, για να μπορείτε να επαναφέρετε τον εξοπλισμό σας σε καλή κατάσταση λειτουργίας.

Υπηρεσίες

 1. Ανανέωση εγγύησης

  Αναβαθμίστε ή επεκτείνετε την εγγύηση για τον υπολογιστή Dell που διαθέτετε, ώστε να συνεχίσετε να τον χρησιμοποιείτε χωρίς ταλαιπωρία για πολύ καιρό ακόμα.

 2. Επισκευάστε τον υπολογιστή ή το tablet σας

  Εμπιστευτείτε στην Dell την επισκευή του υπολογιστή ή tablet Dell που διαθέτετε και διατηρήστε τον εξοπλισμό σας λειτουργικό για περισσότερο χρόνο. Αν ο υπολογιστής σας δεν λειτουργεί ή απλώς αργεί, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.