|

Υπηρεσίες υποστήριξης

Τα πολύπλοκα περιβάλλοντα απαιτούν πραγματική υποστήριξη εταιρικής κατηγορίας

Καθώς το τοπίο των επιχειρήσεων εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, οι πιέσεις να εισαγάγετε νέες τεχνολογίες στο περιβάλλον τεχνολογίας πληροφορικής σας ποτέ δεν ήταν μεγαλύτερες. Απαιτείται χρόνος και υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας για να αντεπεξέρχεστε στα έξοδα συντήρησης, τους πολλαπλούς προμηθευτές υλικού και λογισμικού και τις αυξανόμενες απαιτήσεις των σταθερών εφαρμογών συστήματος για παραγωγική απόδοση των τελικών χρηστών, το αποτέλεσμα όμως είναι σημαντικά οφέλη για την επιχείρησή σας.

Είναι πιο εύκολο να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις και τις πολυπλοκότητες της τεχνολογίας πληροφορικής όταν έχετε τους κατάλληλους ειδικούς υποστήριξης στο πλευρό σας. Με τις Υπηρεσίες υποστήριξης Dell, θα έχετε τη βοήθεια από ειδικούς, τα εργαλεία και τους πόρους τεχνολογίας που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησης και τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας σε ένα τοπίο που εξελίσσεται διαρκώς.
Επικοινωνήστε με έναν ειδικό της Dell

Υπηρεσίες

 1. υπηρεσίες dell prosupport με ταχύτερους χρόνους απόκρισης

  Επιλογές απόκρισης για αποστολή εξαρτημάτων και τεχνικού

  Αποφύγετε τις μη προγραμματισμένες διακοπές λειτουργίας και εξασφαλίστε τη συνεχή λειτουργία για να υποστηρίξετε τις απαιτήσεις τεχνολογίας πληροφορικής.

 2. ProSupport για το κέντρο δεδομένων

  Dell ProSupport Flex για το κέντρο δεδομένων

  Υποστήριξη προσαρμοσμένη στην κάλυψη των επαγγελματικών αναγκών σας.

 3. Υπηρεσίες Dell ProSupport

  TechDirect

  Απλοποιήστε τις καθιερωμένες λειτουργίες και την υποστήριξη IT με το online εργαλείο TechDirect, που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε αιτήματα τεχνικής υποστήριξης και αποστολής εξαρτημάτων για τα προϊόντα Dell που διαθέτετε.

 4. SupportAssist

  SupportAssist

  Το SupportAssist αποτρέπει τις διακοπές λειτουργίας, προσφέροντας αυτοματοποιημένη προληπτική και προγνωστική υποστήριξη για αποτροπή και επίλυση προβλημάτων υπολογιστών και tablet.

 5. υπηρεσίες dell prosupport προστιθέμενης αξίας

  Συμβουλευτικές υπηρεσίες τεχνολογίας πληροφορικής

  Είτε οι υπεύθυνοι του τμήματος τεχνολογίας πληροφορικής της εταιρείας σας υποστηρίζουν μερικές εκατοντάδες υπαλλήλους με καθημερινή τεχνική υποστήριξη είτε συντηρούν μια πολύπλοκη υποδομή τεχνολογίας πληροφορικής που απλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, βρίσκονται σε διαρκή πίεση.

Πόρους

 1. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το PDF

  Φύλλο δεδομένων του Dell ProSupport Plus (Στα Αγγλικά)

  Το Dell ProSupport Plus βελτιώνει προληπτικά την απόδοση μέσω περιβαλλοντικής ευφυΐας, κορυφαίων μηχανικών και τεχνικής διαχείρισης λογαριασμού.

Υπηρεσίες

 1. υπηρεσίες dell prosupport με ταχύτερους χρόνους απόκρισης

  Επιλογές απόκρισης για αποστολή εξαρτημάτων και τεχνικού

  Πρόσβαση και διαθεσιμότητα οποιαδήποτε στιγμή για να μεγιστοποιήσετε το χρόνο συνεχούς λειτουργίας των τελικών χρηστών σας.

 2. Υπηρεσίες κάλυψης για τυχαίες ζημιές

  Κάλυψη για τυχαίες ζημιές

  Οι Υπηρεσίες κάλυψης για τυχαίες ζημιές και επισκευής Dell εξασφαλίζουν τη λειτουργικότητα των συσκευών σας, για να μπορείτε να επαναφέρετε τον εξοπλισμό σας σε καλή κατάσταση λειτουργίας.

 3. Dell ProSupport Plus για υπολογιστές και tablet

  ProSupport Plus για υπολογιστές και tablet

  Το ProSupport Plus παρέχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά υποστήριξης για να μειώνει την προσπάθεια του τμήματος IT, να προστατεύει τις συσκευές και να αποτρέπει την εμφάνιση προβλημάτων.

 4. dell prosupport

  Dell ProSupport

  Είτε έχετε μια μικρή επιχείρηση είτε μια παγκόσμια εταιρεία, οι υπάλληλοί σας πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια με τις επιλογές υλικού τελικών χρηστών σας.